Hideki Kamiya احساس می کند که گیمرهای غربی اهمیت زیادی به نقدها و فروش ها می دهند

تو ایران که مطمئنم اینجوری نیست
چون خیلی ها تو اینجا از بازی های پر فروش که متای بالایی هم دارن بدشون میاد نمونه اش زلدا و ماریو

تو ایران که مطمئنم اینجوری نیست چون خیلی ها تو اینجا از بازی های پر فروش که متای بالایی هم دارن بدشون میاد نمونه اش زلدا و ماریو
اولا که زلدا و ماری یشتربازی های هستن که قشر کم سن و سال رو دربر میگیرن مگر گیمرهای که حس نوستالژِ قوی داشته باشنالبته بله خیلی ها بازی های پر فروش رو دوست ندارن مثل هیلو ولی این ربط به دیدگاه جامعه و خود فرد داره مثلا آمریکای ها عاشق سوپر هیرو های فضای هستن ولی ایرانی ها بیشتر سوپر هیرو های واقع انگارانه رو ترجیح میدن..

کلا تو ایران قضیه کمی فرق میکنه و تا اونجایی که میدونم و میبینم گیمرهای ایرانی قدرت تشخیص بهتری نسبت به جاهای دیگه دارن ... البته برادران ژاپنی کله Taste و سلیقه متفاوتی رو دارن که اصلا تو ایران طرفدار نداه ...

پس یعنی کسی که همینجوری بره فروشگاه بدون اطلاعات هر چی می خواد برداره؟ بعد ارزش این دوبازی با هم یکسانه؟
34952714844645677134.jpg

62274910810966099106.jpg

تا حدودی با صحبت هاش موافقم
برای مثال نسل پیش یا دو نسل قبل رو به یاد بیارید که بدون هیچ گونه شناختی نسبت به بازی ها میرفتیم سراغشون و بازیشون میکردیم و کلی لذت میبردیم.
برای مثال من امروزه که به خیلی از بازی های لذت بخشی که در گذشته انجام دادم نگاه می کنم میبینم برخی هاشون از نظر منتقدی اوضاع واقعا بدی داشتن
ولی تجربه ای که از بازی داشتم یک چیز متفاوت از نمره ای بود که به بازی داده بودن و شده بازیی که مثلا متای 60 داشته من و امثال من بازی کردیم لذت بردیم
و ساعت ها در موردش حرف زدیم.

یک مثال ساده برای همین نسل بازی lollipop chainsaw ، این بازی با این که نمرات کمی داره ولی وقتی بازیش می کردم یک لذت متفاوت و خاصی رو بهم القا می کرد و موقع بازی
به نمره ای که بدست اورده یا فروشی که کرده اصلا اهمیت نمیدادم چون بازی داشت بهم میچسبید.

درست گفته به نظر : من : ..،
بعضی بازیها واقعا ارزشمند هستن و متاسفانه فروش کمی دارن ...نمونه ی بارزش Tomb Raider

بعضیا هم اشغالن و عین چی میفروشن .. مثل CoD (!)

البته سلیقه سایت های غربی متفاوت هست.
مثلا سری بازیهای dynasty warriors
تو همین ایران کسانی میشناسم که برای این بازی جون میدن .
یا در اسیای شرقی

ارجاع شود به تاپیک بلک لیست ...
به نظر من در حق خیلی بازی ها کم لطفی شده ... Enslaved ... Dead Island اینارو نباید از روی فروش و متا در بارشون نظر داد من حتی Bulletstorm رو بیشتر از CoD دوس دارم .. اما فروش و نقد ... مهم خود پلیر هست ...

جدیدا اینطوری شده قدیما واسه خیلی ها این چیزا مهم نبود میرفتن اکثر بازیها رو بازی میکردن و تقریبا با همشون هم حال میکردن
اما الان حتی تو همین ایران نمرات و نقد و این چیزا خیلی مهم شده
خیلی ها دیگه از بازی کردن لذت نمیبرن ولی چون نمرات اون بازی بالا بوده به خودشون تلقین میکنن که دارن لذت میبرن

من فکر میکنم به جای وام گرفتن برخی از این اعداد برای قضاوت در مورد کیفیت بازی"شما باید خودتان تصمیم بگیرید
یُخ بابا؟! =)).
نقد نخونده 60$ بریزن حلق شما واسه یه هندوانه سربسته !!. بچه زرنگ جاپونی ندیده بودیم که دیدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or