Harrison:رونمایی ها هنوز تمام نشده

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130820_xbox_one_3.png

امروز پس از به اتمام رسیدن کنفرانس خبری Microsoft, اقای فیل هریسون در سایت Xbox Wire شروع به توضیح برخی مسائل داد و همچنین خبر داد که منتظر رونمایی های بیشتری باشید:
من به کنفرانس GamesCom بسیار علاقه دارم چون شما مستقیما با طرفدارنتان درگیرید.
این بسیار برای من خوشحال کننده است که فضا و جو حاصل بعد از رونمایی ها را میبینم.ما نظرات بسیار مثبتی را پیرامون 3 بازی FM5,Killer instinct و Dead rising 3 دریافت کردیم یا از طرفی تقاضا ها برای عنوان TitanFall بسیار بالا بود.بازخورد های بسیار مثبتی نیز از Sports Rival و Project Spark دریافت کردیم.
حتما متوجه 2 قسمت مهم کنفرانس یعنی 1-باندل شدن بازی Fifa با کنسول در منطقه اروپا و 2-معرفی Fable جدید که قابلیت Co-op را داراست و یک بازیکن به عنوان شخصیت منفی ایفای نقش میکند, شده اید اما به نظر میرسد رونمایی ها به این جا ختم نمیشود.
سوالی که پس از کنفرانس به وجود آمد این بود:بعدش چی؟ و من جواب میدهم که ما هنوز کنسول را عرضه نکردیم اما اطمینان حاصل کردیم که کنسول چیز های بیشتری برای نمایش خواهد داشت
پس منتظر فرانچایز های بزرگی مثل فیفا به همراه امکانات انحصاری , عنوان هایی مثل تایتان فال,عناوین شوتر بزرگی مثل Halo و Cod, و یا با عنوان هایی با وجهه ای جدید مثل Fable.نسل جدیدی در راه است پس منتظر Gameplay و بخش آنلاینی پویا به همراه امکاناتی مثل کینکت و اسمارت گلس باشید

منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or