Half Life 3 ظاهرا وجود دارد اما تکه تکه است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
half-life-e1347304834387.jpg

به نظر می رسد که بازی Half Life 3 توسط Valve در دست ساخت است اما در وضعیتی به سر نمی برد که بگوییم ساخت آن فعالانه دنبال می شود.
یکی از کاربران Reddit که در گذشته به یک تور در Valve Software رفته بوده است در یک جلسه سوال و جواب حضور پیدا کرد و از ایشان سوال شد که آیا Half Life 3 را توانستید در آنجا بازی کنید؟ که پاسخ دادند:
خیر. از آنها حتی تا زمانی که میخواستیم برویم سوال نکردیم. او گفت: "اگر به تو بگویم فقط سوالات بیشتری در ذهنت ایجاد خواهد شد. ما فقط عناصر، تکه ها و قطعات را داریم. نه ساختاری دارد نه داستانی".
ظاهرا با وجود چنین خبری دیگر می شود گفت که Half Life 3 وجود دارد اما تکه تکه است.
شما درباره نقشه های Valve در آینده برای این بازی چه فکر می کنید؟
Gamingbolt

با این سودی که دارن از بازی‌های کنونی‌ می‌کنن فکر کنم کلا یادشون رفته چیزی به اسم HL هم دارن، هر روز دارن برا دوتا Hat میسازن :دی

با این سودی که دارن از بازی‌های کنونی‌ می‌کنن فکر کنم کلا یادشون رفته چیزی به اسم HL هم دارن، هر روز دارن برا دوتا Hat میسازن :دی

ایتم های دوتا رو که اکثرا خود Valve نمیسازه ....;;)

من بیشتر به معرفی L4D3 امید دارم !:bighug:

آخرین ویرایش:
من که تا خود والو چیزی نگه باور نمیکنم!
البته به هر حال به قدری تو کف این بازی موندیم و کلی شایعه و به دنبالش تکذیب ازش منتشر شده که به هر حال چه در حال ساخت باشه و چه نه انتظارات من از این بازی به سقف چسبیده و چیزی جز ابر شاهکار رو از والو نمی خوام :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or