GT6 برای PS4 در نهایت ممکن است به Gran Turismo 7 تبدیل شود

.:Metallica:.

Loyal Member
Gran-Turismo-6-banner.jpg

بعضی ها فکر می‌کنند که عرضه شدن Gran Turismo 6 برای PS3 به جای PS4 عجیب است. هرچند که به نظر میرسد که گزینه‌ی ورژن PS4 بازی هنوز روی میز است. ممکن است بازی برای PS4 در آخر به Gran Turismo 7 تبدیل شود.


در گزارش Joystiq رییس Polyphony کازانوری یامائوچی در Gamescom اظهار نظر جالبی کرده،‌ او گفته است که تا زمانی که نسخه‌ی PS4 از راه برسد،‌ بازی می‌تواند به GT7 تکلامل یابد. البته او اضافه کرد که نمی‌داند که آیا "Vision" و چشم انداز GT6 به GT7 فرضی منتقل خواهد شد یا نه.


پس همه چیز تا الان فرضیات است. چیزی که ما می‌توانیم از خبر بفهمیم،‌ آن چیزی است که قبلا می‌دانستیم. در آینده یک نوع Gran Turismo برای PS4 وجود خواهد داشت.

GT6 در تاریخ 6 دسامبر( 15 آذر ماه) برای PS3 عرضه خواهد شد.

منبع
 
آخرین ویرایش:
اگه بخوان برای خالی نبودن عریضه روی PS4 این بازی رو بیارن ، بهتره همون GT6 بمونه و سعی کنن بهبودش بدن !
وگرنه GT7 برای اینک حرف و حدیث پشتش نباشه باید Vision و ... نو باشن ، وگرنه میشه مثل داستان ماشین های معمولی GT5 !
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or