Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا لطفا یه نفر بیاد کامل توضیح بده جریان این ifruit چی هست؟
صفحات قبلی رو هم که خوندم چیزی دستگیرم نشد.
دوستان لینک دانلودش رو تو صفحات قبل گذاشته بودن ولی ماله مک بود.روی کامپیوتر های معمولی نصب و اجرا نمیشه؟

داداش اون برنامه ifruit نیست اون یه برنامه دیگش ifruit هنوز برا کامپیوتر و اندروید نیومده فقط برا ios اومده

بعد از تموم شدن بازی وقتی با تروور به خونش میری مادرش اونجا هست.بعد که از خونه بیرون میای میگه برو یک ون بخصوص رو پیدا کن کسی میدونه این ون کجا پیدا میشه؟

بچه ها ندیدم که کسی گفته باشه یا نه ولی شانسی زدم شد :دی در حال پریدن دکمه B رو بزنید کاراکترتون شیرجه میزنه :دی !!! من از رو پشتبوم شیرجه میزنم عین خمیر میام رو زمین :دی

وقتی بازی میکنی با خودت میگی : "بهتر از اینم مگه میشد؟" ! بعدشم ایده‌ی جدید دیگه ای مونده که راک‎استار ذخیره کنه برای GTA بعدی؟ مثلآ سفر به ماه؟ یا سفر به آفریقا؟ (مطئن باشید بعید نیست از راکاستار)

آقا یکی چارتا روش خوب بگه واسه پول درآوردن آسان و بی دردسر :دی
غیر از تاکسی :|
من که خودمم از مغازه ها دزدی میکنم...راهشم اینه که برای مغازه هایی که در هاشون شیشه ای هست و از بیرون میشه داخلشو دید تفنگ رو در بیارید بگیرید طرف سر فروشنده بعد برید با تفنگ داخل و یه ۳-۴تیر بزنید به صندوق صندوق باز میشه و یه کیسه میفته بیرون که اون پوله!برای مغازه هایی هم که درشون شیشه ای نیست و نمیشه از بیرون داخلشونو دید(مثل تفنگ فروشی)یه بار از در برید داخل و سریع برگردید بیرون.با انجام اینکار در یه۷-۸ثانیه باز میمونه شما هم سریع تا در بازه تفنگو در بیارید و بگیرید طرف فروشنده(حواستون باشه اگر توی مغازه تفنگ فروشی اینکارو کردید خود فروشنده هم یه SMG در میاره و میگیره طرفتون و تیر میزنه بنابراین شما باید سریع با یه تیر تو سرش کارشو بسازیسد!)بعد هم بقیش مثل قسمت قبل یعنی ۳-۴تیر بزنید تو صندوق تا باز بشه و کیسه بیفته بیرون(حواستون باشه تفنگ فروشی ۲صندوق داره و شما میتونید ۲صندوقشو خالی کنید!)
من اینجوری کلی پول گیر اوردم
یه راه دیگه ی پول دراوردن هم اینه که بعضی وقتا که توی شهر چرخ میزنید میبینید یه دزده پول یه زنه رو زده و در رفته وقتی این صحنه رو دیدید برید و دزد رو بکشید و پولی رو که دزدیدن بردارید برای خودتون!تو اینجآر مواقع خیلی پول گیرتون میاد(حواستون باشه یدفعه دولا رو به صاحبشون برنگردونید چون یا یک دهم پولی که ازش دزدی شده بود رو بهتون هدیه میده یا اصلا هیچی نمیده!)
یه راه دیگشم سرمایه گذاری هست که خیلی خیلی کم رو پولتون اضافه میکنه(حداقل برای من اینطوره که ممکنه دلیلشم اینه که بلد نیستم سرمایه گذاری کنم!)

من که خودمم از مغازه ها دزدی میکنم...راهشم اینه که برای مغازه هایی که در هاشون شیشه ای هست و از بیرون میشه داخلشو دید تفنگ رو در بیارید بگیرید طرف سر فروشنده بعد برید با تفنگ داخل و یه ۳-۴تیر بزنید به صندوق صندوق باز میشه و یه کیسه میفته بیرون که اون پوله!برای مغازه هایی هم که درشون شیشه ای نیست و نمیشه از بیرون داخلشونو دید(مثل تفنگ فروشی)یه بار از در برید داخل و سریع برگردید بیرون.با انجام اینکار در یه۷-۸ثانیه باز میمونه شما هم سریع تا در بازه تفنگو در بیارید و بگیرید طرف فروشنده(حواستون باشه اگر توی مغازه تفنگ فروشی اینکارو کردید خود فروشنده هم یه SMG در میاره و میگیره طرفتون و تیر میزنه بنابراین شما باید سریع با یه تیر تو سرش کارشو بسازیسد!)بعد هم بقیش مثل قسمت قبل یعنی ۳-۴تیر بزنید تو صندوق تا باز بشه و کیسه بیفته بیرون(حواستون باشه تفنگ فروشی ۲صندوق داره و شما میتونید ۲صندوقشو خالی کنید!)
من اینجوری کلی پول گیر اوردم
یه راه دیگه ی پول دراوردن هم اینه که بعضی وقتا که توی شهر چرخ میزنید میبینید یه دزده پول یه زنه رو زده و در رفته وقتی این صحنه رو دیدید برید و دزد رو بکشید و پولی رو که دزدیدن بردارید برای خودتون!تو اینجآر مواقع خیلی پول گیرتون میاد(حواستون باشه یدفعه دولا رو به صاحبشون برنگردونید چون یا یک دهم پولی که ازش دزدی شده بود رو بهتون هدیه میده یا اصلا هیچی نمیده!)
یه راه دیگشم سرمایه گذاری هست که خیلی خیلی کم رو پولتون اضافه میکنه(حداقل برای من اینطوره که ممکنه دلیلشم اینه که بلد نیستم سرمایه گذاری کنم!)
روشی که گفتی برای زدن مغازه هایی که نمیشه تفنگ دراورد توشون عااااااااالی بود! :دی
معمولاً توی کیف های دزدی بیشتر از 500-600 دلار نیست!
البته تو مغازه ها هم فک نکنم بیشتر از 10هزار تا باشه.
سعی کنید سهام شرکت هایی رو بخرید که افت داشتن!

دیسک ایراد داره؟ من تا حالا همچین ایرادی ندیدم که install نیاد. خیلی اعصابم خورد شد حالا چه غلطی بکنم. الان میرم شلوار فروشنده رو در میارم.... )x

یعنی چی install نیاد؟؟؟؟؟....با چی دیسکی مشکل دارید؟؟؟؟.....شفاف سازی کنید :دی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

وای عاشق کاراکتر تراور شدم تازه رسیدم بهش عجب کله خره بعد رفتم کل بدنشو تاتو کردم موهاشو بلند و ریش بلند گزاشتم و رفتم توی تفنگ فروشی یک عینک خفن براش گذاشتم خیلی قیافش خشن و خطرناک شد 3 تا کاراکترش عالی هستند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or