McSaturday
کاربر سایت
آقا لطفا یه نفر بیاد کامل توضیح بده جریان این ifruit چی هست؟
صفحات قبلی رو هم که خوندم چیزی دستگیرم نشد.
دوستان لینک دانلودش رو تو صفحات قبل گذاشته بودن ولی ماله مک بود.روی کامپیوتر های معمولی نصب و اجرا نمیشه؟
نه لازم نيست
نه لازم نيست
من که خودمم از مغازه ها دزدی میکنم...راهشم اینه که برای مغازه هایی که در هاشون شیشه ای هست و از بیرون میشه داخلشو دید تفنگ رو در بیارید بگیرید طرف سر فروشنده بعد برید با تفنگ داخل و یه ۳-۴تیر بزنید به صندوق صندوق باز میشه و یه کیسه میفته بیرون که اون پوله!برای مغازه هایی هم که درشون شیشه ای نیست و نمیشه از بیرون داخلشونو دید(مثل تفنگ فروشی)یه بار از در برید داخل و سریع برگردید بیرون.با انجام اینکار در یه۷-۸ثانیه باز میمونه شما هم سریع تا در بازه تفنگو در بیارید و بگیرید طرف فروشنده(حواستون باشه اگر توی مغازه تفنگ فروشی اینکارو کردید خود فروشنده هم یه SMG در میاره و میگیره طرفتون و تیر میزنه بنابراین شما باید سریع با یه تیر تو سرش کارشو بسازیسد!)بعد هم بقیش مثل قسمت قبل یعنی ۳-۴تیر بزنید تو صندوق تا باز بشه و کیسه بیفته بیرون(حواستون باشه تفنگ فروشی ۲صندوق داره و شما میتونید ۲صندوقشو خالی کنید!)آقا یکی چارتا روش خوب بگه واسه پول درآوردن آسان و بی دردسر
غیر از تاکسی![]()
روشی که گفتی برای زدن مغازه هایی که نمیشه تفنگ دراورد توشون عااااااااالی بود!من که خودمم از مغازه ها دزدی میکنم...راهشم اینه که برای مغازه هایی که در هاشون شیشه ای هست و از بیرون میشه داخلشو دید تفنگ رو در بیارید بگیرید طرف سر فروشنده بعد برید با تفنگ داخل و یه ۳-۴تیر بزنید به صندوق صندوق باز میشه و یه کیسه میفته بیرون که اون پوله!برای مغازه هایی هم که درشون شیشه ای نیست و نمیشه از بیرون داخلشونو دید(مثل تفنگ فروشی)یه بار از در برید داخل و سریع برگردید بیرون.با انجام اینکار در یه۷-۸ثانیه باز میمونه شما هم سریع تا در بازه تفنگو در بیارید و بگیرید طرف فروشنده(حواستون باشه اگر توی مغازه تفنگ فروشی اینکارو کردید خود فروشنده هم یه SMG در میاره و میگیره طرفتون و تیر میزنه بنابراین شما باید سریع با یه تیر تو سرش کارشو بسازیسد!)بعد هم بقیش مثل قسمت قبل یعنی ۳-۴تیر بزنید تو صندوق تا باز بشه و کیسه بیفته بیرون(حواستون باشه تفنگ فروشی ۲صندوق داره و شما میتونید ۲صندوقشو خالی کنید!)
من اینجوری کلی پول گیر اوردم
یه راه دیگه ی پول دراوردن هم اینه که بعضی وقتا که توی شهر چرخ میزنید میبینید یه دزده پول یه زنه رو زده و در رفته وقتی این صحنه رو دیدید برید و دزد رو بکشید و پولی رو که دزدیدن بردارید برای خودتون!تو اینجآر مواقع خیلی پول گیرتون میاد(حواستون باشه یدفعه دولا رو به صاحبشون برنگردونید چون یا یک دهم پولی که ازش دزدی شده بود رو بهتون هدیه میده یا اصلا هیچی نمیده!)
یه راه دیگشم سرمایه گذاری هست که خیلی خیلی کم رو پولتون اضافه میکنه(حداقل برای من اینطوره که ممکنه دلیلشم اینه که بلد نیستم سرمایه گذاری کنم!)
عزیزم این راهنمای gta v هست نه ifruit .
دیسک ایراد داره؟ من تا حالا همچین ایرادی ندیدم که install نیاد. خیلی اعصابم خورد شد حالا چه غلطی بکنم. الان میرم شلوار فروشنده رو در میارم.... )x