Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

خوب من تازه امروز بازی رو گرفتم
الان تازه مرحله اول رو تموم کردم. ولی اینقدر محیط بازی زنده و اکتیو و جذابه که من فعلا مراحل بازی رو ول کردم دارم واسه خودم تو شهر می چرخم. یعنی واقعا حس می کنی داری تو یه شهر واقعی می چرخی، تا اینجا چیزی که توجهم رو جلب کرده تبلیغات روی در و دیواره، بعد هم یه راننده تاکسی رو کشیدم پایین و سوار شدم و چند لحظه بعد بهم پیشنهاد داد و من هم قبول کردم و رفتم طرف رو رسوندم.

2 روز نبودم یه 30-40 صفحه تاپیک رفته جلو :| ایوب هم با اون صبرش عمرا بشینه این همه رو بخونه:d

کسی از بچه ها منبع پوله خفن پیدا کرده که حدوده 500-600 هزار ارزش داشته باشه?ملکِ دمه فرودگاه لامصب خیلی گرونه این ماشینای حملِ پول هم خیلی پولشون کمه. بیشتره 7-8 هزارتا نیست:d
بهترین روش تموم کردن بازیه!
چند میلیون دلار گیرتون میاد!
اگه هم نمی خواید بازی رو زود تموم کنید پس تو بی پولی بمونید!:d

پست های من دیده نمیشه کلافم کردید خوب جواب بدید ای مردم اههههههههههه)x)x)x)x)x)x)x
حالا یه سوال دیگه هم دارم تو بازی چه طور میشه مخفی کاری کرد من تو یه کوچه خلوت یه آدمو با کلت صدا خفه کن دار زدم تا گلوله خورد بهش 1 ستاره شدم نمیدونم چرا این gta نمیخواد درست بشه یه کار خلاف بدون دردسر نمیشه کرد کوچه هم به جز 1 نفر کسی توش نبود خب این صدا خفه کن به چه دردی میخوره پلیس هم تا میاد دو خیابون اونور تر میبینتت داری راه میری میفهمه قاتل تو بودی

و این سوال قبلیم
)xدوستان چند سوال روش خاموش کردن ماشین بدون پیاده شدن چیه؟ و چطور میشه پیاده شد ولی ماشین خاموش نشه؟ چون وقتی میری بیرون صدای رادیو نمیاد عاشق بازیشم
بازی دیسک 2ش خراب بود ریختم رو هارد درست اجرا شد ولی مشکلم گفته راکستاره الان چه کار کنم اگه پاک کنم از روی دیسک باز کنم نمیاد یا میپره میرون فلش 16 گیگ هم ندارم 8 گیگ دارم
گرافیکشم از عکساش خیلی بیشتره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا جواب نمیدید بگید چرا من دیگه کاری ندارم بگید چرا خودتون بودید کلافه نمیشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
images

امروز رفتم پیش یه بابایی یه سیگار مانند(مواد) داد کشیدم بعد وارد یه مرحله آدم فضایی کشی شدم :دی
آدم فضایی ها میان پشت هم باید بکشینشون با کمک تیر بار
و اینکه این ماشین های حمل پول رو من هرچی C4 وصل میکنم اینایی که تو هستن هیچی ـشون نمیشه :|

نمیدونم چرا جواب نمیدید بگید چرا من دیگه کاری ندارم بگید چرا خودتون بودید کلافه نمیشدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
images

مرده زنگ میزنن پلیس.
خاموش کردن ماشین دست ما نیست.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ممکنه مشکل از دی وی دی 1 باشه

دیسک دوم رو نصب نکنی بهتره

- - -ویرایش - - -

درود

من بازی رو امروز گرفتم دیسک یک رو نمیشه نصب کرد دیسک دو رو نصب کنم یا نباید نصب کنم؟

ممکنه مشکل از دی وی دی 1 باشه

دیسک دوم رو نصب نکنی بهتره

^ aj 200

فلش باید حتمـا 16 گیگ باشه با سرعت خوندن حداقل 15 مگابایت برثانیـه !
فکر کنم واسه مخفی کاری هم اصلا نباید از اسلحه استفاده بشه
باید از پشت آروم بری بزنی پس کله شخص مورد نظرت :d
درست مثه همون باغبون ـه تو خونـه مایکل .

آقا لطفا یه نفر بیاد کامل توضیح بده جریان این ifruit چی هست؟
صفحات قبلی رو هم که خوندم چیزی دستگیرم نشد.
دوستان لینک دانلودش رو تو صفحات قبل گذاشته بودن ولی ماله مک بود.روی کامپیوتر های معمولی نصب و اجرا نمیشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or