سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .

منم گرفتم ولی منم همین مشکل رو دارم بازی زبانش اسپانیایی هستمن یه مشکلی دارم اونم اینه که زبونش اسپانیاییه. هر کاری هم می کنم درست نمی شه.کسی می دونه از کجا می شه زبونش رو انگلیسی کرد؟
آره منم ميدونم تو مشتريش هستي.به تو داد!حالا از كجا معلوم كه فردا بهت بدم بريزي!سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !فردا میریزم .
منم گرفتم ولی منم همین مشکل رو دارم بازی زبانش اسپانیایی هست
تو سایتهای خارجی خیلی گشتم و همشون نوشته بودن باید فایل lang.txt رو فولدرBinaries پاک کنیم بعد بازی رو اجرا کنیم درست میشه البته درست شد زبانش انگلیسی شد ولی حالا دیگه وارد بازی نمیشه همون اول بازی ارور میده کسی نیمدونه چجوری این مشکل مسخره درست میشه دارم دیوونه میشم![]()
بازی شما مال چه شرکتی هست؟؟؟ولي من كه ريختم اين مشكل رو نداشت.تو Option رو هم كه گشتم چيزي به نام زبان نداشت.
این مشکل به خاطر image نادرست گروه reloaded هست که این بازی رو داده بیرون و زبانش اسپانیایی هست و کرک بازیشم مشکل داره. بعد از اون گروه razor1911 یه نسخه کاملا سالم و همراه کرک درست رو عرضه کردن ولی متاسفته تمام این شرکت های پخش بازی تا جایی که می دونم همون اولیه رو دانلود کردن که مشکل داره.منم گرفتم ولی منم همین مشکل رو دارم بازی زبانش اسپانیایی هست
تو سایتهای خارجی خیلی گشتم و همشون نوشته بودن باید فایل lang.txt رو فولدرBinaries پاک کنیم بعد بازی رو اجرا کنیم درست میشه البته درست شد زبانش انگلیسی شد ولی حالا دیگه وارد بازی نمیشه همون اول بازی ارور میده کسی نیمدونه چجوری این مشکل مسخره درست میشه دارم دیوونه میشم![]()
ممنون اشکان جان راه حل چیه به جز اینکه برم شنبه سالمشو ازش بگیرماین مشکل به خاطر image نادرست گروه reloaded هست که این بازی رو داده بیرون و زبانش اسپانیایی هست و کرک بازیشم مشکل داره. بعد از اون گروه razor1911 یه نسخه کاملا سالم و همراه کرک درست رو عرضه کردن ولی متاسفته تمام این شرکت های پخش بازی تا جایی که می دونم همون اولیه رو دانلود کردن که مشکل داره.
ممنون اشکان جان راه حل چیه به جز اینکه برم شنبه سالمشو ازش بگیرم
نمیشه فایلهای مربوط به زبان انگلیسیش رو دان کردن معمولا که میشه راه حلی نداری بگی؟؟؟
من از west خریدم.(یعنی تمام بازی ها رو از west میخرم)بازی شما مال چه شرکتی هست؟؟؟
والا واسه ما اصلا DT نبود!!win rar بود که یادم نمیاد وقتی extract میکردی چند گیگ میشد...یه سوال دارم از شما حجم اون فایل دمون تولز شما که نصب میکنید چقدر است؟؟
گفتم که نسخه West هیچ مشکلی نداره :biggrin1:ولی متاسفته تمام این شرکت های پخش بازی تا جایی که می دونم همون اولیه رو دانلود کردن که مشکل داره.
تکین؟! یه کلام عمراممنون اشکان جان راه حل چیه به جز اینکه برم شنبه سالمشو ازش بگیرم
بازی شما مال چه شرکتی هست؟؟؟
مال من برای تکین هست
من دارم به یه نتیجه ای میرسم که اینکه این بازی که ما داریم اصلا زبان انگلیسی نداره
یه سوال دارم از شما حجم اون فایل دمون تولز شما که نصب میکنید چقدر است؟؟
حجم بازی که نصب شده چقدر است؟؟ دقیق دقیق بگو
توی فولدر Microsoft Games\Gears of War\Engine\Localization چه فایلهایی هست؟؟؟
توی فولدر G:\program files\Microsoft Games\Gears of War\WarGame\Localization چه فایلهایی هست؟؟
شما فایل lang.txt تو فولدر Binaries دارید؟؟ اگه هست با نوت پد بازش کنید ببینید چی توشه
اگه جواب منو بدین خیلی ممنون میشم