Game DVR در XBox One تنها مخصوص کاربران Gold است!

マスター.ミラー

کاربر سایت
20130614_xbox_one.jpg

کاربرانی که قصد استفاده از قابلیت Game DVR (ضبط تصاویر بازی توسط کنسول) را دارند باید عضویت Gold داشته باشند.
این خبر قابل پیش بینی امروز توسط یکی از سخنگویان مایکروسافت تایید شد.
سیستم DVR در این کنسول قابلیت ضبط 5 دقیقه از Gameplay را با کیفیت 720p و فریم ریت 30 فریم بر ثانیه را دارد.
مایکروسافت همچنین تایید کرد که ویژگی OneGuide نیز مخصوص کاربران Gold می باشد.
این ویژگی محتوای محبوب TV و شبکه Xbox Live را برای کاربران نمایش میدهد.
برای اطلاع از ویژگی های بیشتر اشتراک Gold به اینجا مراجعه کنید.
منبع

تو لایو هر کاری بکنی باید گلد داشته باشی.بدون گلد تقریبا لایو بلااستفاده هست.
این خبر هم چیز جدید نیست.از اول هم قابل پیش بینی بود

آنلاین شدن برای استفاده از امکانات آفلاین کنسول!!؟
کلا با این وضعیت برای من نسل بعدی زیاد جذابیت نداره.اون از کمپین بازی ها که هر روز بیشتر تو حاشیه قرار میگیره.این هم از این بحث ها و هزینه های آنلاین که با این وضع دلار یه چیز سرسام آوری در میاد.

یعنی بعضی دوستان "فرقی نمیکنه کدوم وری باشه" همچین از شرکت مورد علاقشون بعلاوه محصولاتش دفاع میکنن که وکیل مدافع "که پول هم گرفته" از موکلش تو دادگاه دفاع نمیکنه ...

اگر منظورت منم که من فقط گفتم مایکرو این سیاست رو از اول نسل قبل شروع کرده و چیز جدیدی نیست !
کاربرا هم مخالفش نیستن
سونی هم داره از این نسل شروع میکنه

نه من کاری با این سیاست ندارم و مستقیم فرد خاصی رو خطاب نکردم کلی گفتم ، این چند وقته یه دفاعیاتی بیان شده که ...

بالاخره هر کسی یه جا یه چیزی رو قبول میکنه ولی یه سری از دوستان دیگه شورش رو در اوردن ...

آخرین ویرایش:
یعنی بعضی دوستان "فرقی نمیکنه کدوم وری باشه" همچین از شرکت مورد علاقشون بعلاوه محصولاتش دفاع میکنن که وکیل مدافع "که پول هم گرفته" از موکلش تو دادگاه دفاع نمیکنه ...
اگر منظورت منم که من فقط گفتم مایکرو این سیاست رو از اول نسل قبل شروع کرده و چیز جدیدی نیست !
کاربرا هم مخالفش نیستن
سونی هم داره از این نسل شروع میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or