Frank Gibeau: رقابت مداوم میان BF و COD برای صنعت بسیار مثبت است

این رقابت وقتی باعث پیشرفت که این دوتا بازی چیز جدیدی برای عرضه داشته باشن نه اینکه هر سال همون تکرار مکررات رو تحویل ما بدن یعنی به جرات میشه گفت این سبک از MW2 به بعد مدام در حال درجا زدنه و هیچ پیشرفت خاصی نداشته اونم تو سالایی که اوج رقابت این دوتا بوده پیشرفت یه یه چیزی مثل HL,HALO میگن نه درجا زدن این دوتا یجورایی رقابت این دوتا بیشتر جنبه ی تبلیغی داره تا اینکه واقعا بخواد سبک شوترو ارتقا بده تو این رقابت فقط جیب سازنده ها و ناشرا داره پر میشه و سبک شوتر نظامی هیچ پیشرفت خاصی نداشته

رقابت جالبی هست که BF از لحاظ فروش موفق هست و از لحاظ کیفیت برتر اما COD فقط میفروشه چونکه روزی 1000 تا چیتر فقط بن میشن مجبورن بازی رو از اول بخرن :> بعد هی فروشش میزنه بالا :d . در کل BF>COD !

با توجه به اخباری که اومد من از Battle نا امید شدم
یادمه یه کامپیوتر ذغالی تو شرکت زیر دستم بود
CeLeron 3000 D
Ram 1G DDR
Geforce 8400 GS 512MB

کارت گرافیکش بد نبود ولی CPU رسما سرطان. قاچاقی به دور از چشم کارفرما سه گانه ی MW رو روش تموم کردم کلی هم حال داد ( یکی از دلایل عقب افتادگی ایران همینه که کارمندا دل به کار نمیدن:d) یعنی COD اینقدر خوب کد نویسی شده بود که تونستم با اون کامپیوتر سرطان اجراش کنم و حالشو ببرم. اما این Battle حتی نتونسته رو کنسولای نسل جدید فول اچ دی گرافیک بده به نظرم اصلا هنر طراحی COD رو نداره. هنر این نیست که با یه PC که 4000 دلار قیمت داره بازیتو اجرا کنی هنر اینه که از سخت افزار بیشترین بهره رو ببری

تنها چیز جالبی که از متن گرفتم این بود که Starwars قراره FPS باشه؟!!!
فردین داداش یه بار دیگه فقط همون تیکه رو بخون:دی میگه برو بچ گیمر میلشون بیشتر به بازیای این تیریپی میخوره:دی

رقابت جالبی هست که BF از لحاظ فروش موفق هست و از لحاظ کیفیت برتر اما COD فقط میفروشه چونکه روزی 1000 تا چیتر فقط بن میشن مجبورن بازی رو از اول بخرن :> بعد هی فروشش میزنه بالا :d . در کل BF>COD !
MW3 VS BF3
units sold MW3>BF3
metacritic MW3>BF3
online players MW3>BF3
Troll fanboys BF3>MW3

اینا که فقط دارن از روی هم کپی می کنن رقابت کجا بود؟؟
ولی در اینکه هر دفعه هر دوشون بیشتر گند می زنن به بازی تا فروششون بیشتر واقعا رقابت سنگینی دارن

از تریلر ها که تاالان دیدم بتل خیلی از نظر گرافیک و وسعت محیط بازی سرتر بوده از نظر حس اکشن بازی هم تا بازی نشه نمیشه تشخصی داد تعجب میکنم چجوری بتل تونست انقدر از کال پیشی بگیره ی زمانی اصلا قابل مقایسه نبودن .
شده مثل ماجرای pes و fifa

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or