Evolve :Danny Bilson شوتر Take-Two نوآورانه و عالی است

RattleSnake

کاربر سایت
98069487643610779662.jpg

Danny Bilson نویسنده بازی‌های Black & White ,GoldenEye: Rogue Agent، James Bond 007: Everything or Nothing و تهیه کننده سابق The Sims و مدیرعامل سابق THQ قبل از به ریاست رسیدن Jason Rubin در گفتگو با EDGE صحبت‌هایی را راجب به شوتر AAA استدیو Turtle Rock سازنده سری Left 4 Dead که قبلا این استدیو در مالکیت Valve بود انجام داد این استدیو در حال ساخت یک شوتر با موتور گرافیکی CryEngine 3 برای کنسول‌های نسل بعد و نسل فعلی بود که بعد از ورشکستگی THQ کمپانی Take- Two توانست IP این استدیو به مبلغ $10.8 میلیون دلار خریداری کند.

ساخت این بازی در سال 2011 توسط THQ تایید شد، اما جزئیات کمی از بازی منتشر شد.

Bilson درباره بازی و حمایت Take- Two از آن گفت:"
Evolve شوتر در حال ساخت فعلی Turtle Rock یک بازی نوآورانه و عالی است. و من نمی‌توانم برای عرضه‌اش صبر کنم. من می‌ٱوانم به شما بگویم که بازی Evolve یکی از چیزهایی مورد علاقه من بود که برروی ان کار می‌کردیم. آخرین سالی که من در THQ بودم مقداری از بازی را انجام دادم. در 2 سال گذشته کسانی بازی را در استدیو انجام داده بودند حیرت کرده بودند.
مالک بازی Take Two است و آنان بازی را تا اتمام ساختش حمایت می‌کنند هزینه‌های خوبی را صرف بازاریابی بهتر بازی می‌کنند. من نمی‌تواتم برای پیان پذیرفتن ساخت بازی صبر کنم. با این حال من نمی‌توان چیزی درمورد بازی به شما بگویم."

منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or