نمی دونم مصاحبه جف کیلی رو با وارن اسپکتور دیدید یا نه . این ازون مصاحبه هایی هست که به صدها گیم پلی فوتج و تریلر و تیزر میارزه. به حدی اسپکتور با شور و اشتیاق در مورد بازی صحبت می کنه که آدم لب و لوچش آب میفته. طوری صحبت می کنه که انگار آرزوهاش به واقعیت پیوسته اونم یه آدم گنده 50-60 ساله!
شور و اشتیاقش زمانی که در مورد ویژگی های بازی صحبت میکنه باعث میشه که آدم خود به خود طلسم بازی بشه یا حداقل من اینطور بودم. شایدم من از آدم هایی که با عشق کارشون انجام میدن بیش از حد خوشم میاد
بهرشکل به همه توصیه می کنم که ویدئوی
gt_epicmickey2_gttvextendedcut_warrenspector_pt1_em_3-26_9am_640x360_1200_m30.mp4
رو ببینن.
اطلاعات مهمی که داده میشه اینه که تمامی کاراکتر های بازی برخلاف شماره اول حرف میزنن و گوینده دارن که به نظر خیلی خبر خوبی میاد. از ویس اکتر های حرفه ای دیزنی استفاده شده و همچنین خبر خوب تر اینکه musical و آوازهای مشهور کارتون های دیزنی توی این بازی هم هست. به شخصه فوق العاده به این musical علاقه دارم و همین اواخر تنگلد و ترک هاش صدها بار گوش دادم. این هم توسط نویسنده های دیزنی نوشته شده
در مورد co-op هم گفته شد که آفلاین هست نه آنلاین که یه مقدار شاید بعضی ها رو دچار مشکل کنه .در قیاس با بازی های امروزی یه مقدار ضایع است
میکی قلمو به دست هست مثل شماره اول ولی آزولد یه کنترلر دستشه و تریپ یه تکنیکال گای رو بازی می کنه و در طول بازی این دو به هم کمک می کنن و از موانع عبور می کنن یا پازل ها رو حل می کنن. البته کنترل آزولد می تونه توسط AI هم صورت بگیره که قولش رو دادن که هوش مصنوعی آزولد طوری باشه که کمک حال بشه نه وبال گردن
مهماش فکر می کنم همین ها بود.
بازی هم پاییز منتشر میشه