Terova No Trolls کاربر سایت Jun 5, 2011 #1 تصاویر منتشر شده از حاشیه مراسم E3 2011 دوستان هرکس تصویری از این نمایشگاه بدستش رسید تو همین تاپیک قرار بده.. آپدیت خواهد شد.. آخرین ویرایش: Jun 6, 2011 Reactions: HL2-GF and Dante Never Cry
تصاویر منتشر شده از حاشیه مراسم E3 2011 دوستان هرکس تصویری از این نمایشگاه بدستش رسید تو همین تاپیک قرار بده.. آپدیت خواهد شد..
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Jun 5, 2011 #2 ممنون امین جان تصاویر که خیلی وسوسه انگیزه هستن خصوصا اون BROTHERS TO THE END فقط امین دوتا از تصاویر برای من اینطوریه یه چک کن ببین لینک ها رو درست گذاشتی
ممنون امین جان تصاویر که خیلی وسوسه انگیزه هستن خصوصا اون BROTHERS TO THE END فقط امین دوتا از تصاویر برای من اینطوریه یه چک کن ببین لینک ها رو درست گذاشتی
Terova No Trolls کاربر سایت Jun 5, 2011 #3 نوشته شده توسط Dante Never Cry: ممنون امین جان تصاویر که خیلی وسوسه انگیزه هستن خصوصا اون BROTHERS TO THE END فقط امین دوتا از تصاویر برای من اینطوریه یه چک کن ببین لینک ها رو درست گذاشتی بیشتر... ویرایش کردم ببین درست شد..
نوشته شده توسط Dante Never Cry: ممنون امین جان تصاویر که خیلی وسوسه انگیزه هستن خصوصا اون BROTHERS TO THE END فقط امین دوتا از تصاویر برای من اینطوریه یه چک کن ببین لینک ها رو درست گذاشتی بیشتر... ویرایش کردم ببین درست شد..
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Jun 5, 2011 #4 نوشته شده توسط terova: ویرایش کردم ببین درست شد.. بیشتر... آره امین درست شد
Heska کاربر سایت Jun 5, 2011 #10 وای آدم این BROTHERS TO THE END میبینه دیوونه میشه آخه 29 شهریور هم شد تاریخ عرضه
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 5, 2011 #11 عینهو نمایشگاه بازی های رایانه ای ماست. یعنی مو نمیزنه. جا كم بود پوستر battlefield3 رو از رو پشت بوم آويزون كردن:d بیشتر... دقیقا روی نمای ساختمون زدنش. یعنی از دور که ساختمون رو نگاه کنی این دیده میشه. ورودیه ساختمانه. آخرین ویرایش: Jun 5, 2011
عینهو نمایشگاه بازی های رایانه ای ماست. یعنی مو نمیزنه. جا كم بود پوستر battlefield3 رو از رو پشت بوم آويزون كردن:d بیشتر... دقیقا روی نمای ساختمون زدنش. یعنی از دور که ساختمون رو نگاه کنی این دیده میشه. ورودیه ساختمانه.
D dr.hamidreza کاربر سایت Jun 5, 2011 #12 جا كم بود پوستر battlefield3 رو از رو پشت بوم آويزون كردن:d
Karchect hardcore will never die, but you will کاربر سایت Jun 5, 2011 #14 آخه 29 شهریور هم شد تاریخ عرضه بیشتر... دقیقا روز تولد من >:d< ---- سایت نمایشگاه: پلان سالن جنوبی (زرد) که EA بهترین جاشو اشغال کرده ... دم در ورودی ! Activision هم اون ته قرار داره ! و سالن غربی (قرمز) آخرین ویرایش: Jun 5, 2011
آخه 29 شهریور هم شد تاریخ عرضه بیشتر... دقیقا روز تولد من >:d< ---- سایت نمایشگاه: پلان سالن جنوبی (زرد) که EA بهترین جاشو اشغال کرده ... دم در ورودی ! Activision هم اون ته قرار داره ! و سالن غربی (قرمز)
aliatlas کاربر سایت Jun 5, 2011 #15 نوشته شده توسط KARCHECT: دقیقا روز تولد من >:d< ---- سایت نمایشگاه: و پلان سالن جنوبی (زرد) که EA بهترین جاشو اشغال کرده ... دم در ورودی ! Activision هم اون ته قرار داره ! بیشتر... چقدر غرفه یوبی بزرگه:d Spoiler تولدت مبارک
نوشته شده توسط KARCHECT: دقیقا روز تولد من >:d< ---- سایت نمایشگاه: و پلان سالن جنوبی (زرد) که EA بهترین جاشو اشغال کرده ... دم در ورودی ! Activision هم اون ته قرار داره ! بیشتر... چقدر غرفه یوبی بزرگه:d Spoiler تولدت مبارک