شایعه DRM جدید یوبی سافت 6 روز پیش از انتشار AC2 ضربه ی فنی شد ؟

farzadlion

کاربر سایت
به نظر میرسه که بازی Assassin's Creed 2 که از DRM جدید و جنجالی یوبی سافت هم بهره میبرد، 6 روز پیش از انتشار رسمی به بیرون درز کرده و جالب تر اینکه گویا کرک هم شده

نسخه ای که به بیرون درز کرده گویا نسخه ی روسی بازی هست و در حدود 5.39 گیگابایت هم حجمش هست

با توجه به اینکه در حال حاضر امکان تایید صد در صد این خبر برای ما وجود نداره من آن را در بخش شایعات قرار دادم.

علاوه بر این گفته میشه که Silent Hunter 5 هم به طور کامل کرک شده

ابن هم ببینید شاید برای FUN بد نباشه :)

http://www.youtube.com/watch?v=Env4IbSHSlc

آخرین ویرایش:
هرچی همه به یوبی گفتند این کار فایده نداره گوش نکردند حالا هم بکشند و هم فروش کم میکنن هم باعث میشه همو بره ن طرفی هم که بازی اورجینال میخره طرف نسخه دزدی(با این همه ادعا گفتم وای خدایا چه قفل خفنی گذاشتند نگو کار هکرها را راحت تر کرده)
ac2 هم کرک شده ولی هنوز مشکل سیو گیم داره باید منتظر یه گروه معتبر باشیم.

یه بنده خدایی این تاپیک ac2 تو بخش پی سی را باز کنه چندین نوع کرک اومد و رفت ما هنوز بی خبریم:(:(
دوستان پچ جدید برای بازی اومده یکی گفته بود پچ را نصب کنیم با یه کرک کار میده کسی چیزی میدونه ؟

یه خبر جدید:یوبی سافت کرک شدن این بازی ها را تکذیب کرده و گفته که این نسخه ها کامل نیستند؟؟(نمیدونم چرا حرفش من را یاد ac 1 میندازه که نسخه روسی کامل نبود و این کار عمدی بوده؟؟)
Please know that this rumor is false and while a pirated version may seem to be complete at start up, any gamer who downloads and plays a cracked version will find that their version is not complete."

آخرین ویرایش:
Ubi claims cracked PC DRM reports are “false”
یوبی یک حرفی زده جدی نگیرید:دی
کامنت ها رو هم بخون نوشته که مضخرف میگه Ubi و بازی SH5 Save میشه !
اون موقع که من خوندم هیچ کامنتی نبود:دی

-الان خوندم ،منم از خدامه کرک بشه!مگه من نمیخوام؟؟؟فکر نمیکنم کار سختی باشه کرک کردنش!هکرها با این فن فوق العاده اشنان و نهایت یکمی کارشون سخت تر میشه و بعد -باز همین(کرک) ادامه پیدا میکنه!

اینم یکیشه!
The guys from ubisoft are realy funny…..!How isn’t the SH5 cracked when i’m playing it right now….and guess what….i didn’t buy it….!

خدایش خندم گرفت:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or