Dominic Monaghan بازیگر سریال لاست: مشتاقانه منتظر Uncharted جدید هستم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Dominic_Monaghan-snake.jpg

درود.

بازیگر کاریزماتیک سری ارباب حلقه‌ها یعنی Dominic Monaghan که در سریال لاست نقش چارلی را ایفا می‌کرد در جدیدترین مصاحبه‌اش خواسته و یا ناخواسته سیگنال بازی جدیدی از Uncharted داد که شاید همان Uncharted 4 باشد. وی که برای مینی‌سریال The Bureau: XCOM Declassified که قرار است در 20 آگست منتشر شود آماده میشد عنوان کرد، مشتقانه منتظر بازی جدید Uncharted از سوی استودیو ND هستم" وی که در یک کنفرانس تلفنی حضور داشت گقت، حال حاضر مشغول ساخت یه سری live-action برای 2K هستم و وقتی در مورد صنعت بازی از وی سوال شد پاسخ داد، "من همیشه دنیای بازی را دنبال می‌کنم و می‌گردم ببینم چه چیزی آمده است، در مورد بازی جدید آنچارتد هم بسیار هیجان‌زده هستم تا ببینم چه شکلی است و سیستم بازی آن چگونه خواهدبود.

این در حالی است که هنوز Naughty Dog هیچ سخنی پیرامون ساخت سری جدید Uncharted نداده است. آیا وی فقط تمایلات خود پیرامون این بازی را ابراز داشته یا مسئله چیز دیگریست؟(؟)

vg247

آنچارتد به احتمال 80 درصد اولین بازی پیش رو از ناتی خواهد بود و بعدش سراغ آخرین ما می رن و در سومین اقدام احتمال رونمایی ای پی جدید وجود داره! :x
به هر حال با حرفهای ایشون نمیشه گفت پس حتما یه خبر هایی هست ولی در کل نزدیک به یقین هست که آنچارتد داره ساخته میشه!....

- - -ویرایش - - -

من نمیدونم چرا یاد این حرف سونی: که تو gamescom میترکونیم افتادم:d
هر چند که عادت کردیم ناتی داگ رو برای رونمایی از بازیهاش تو اسپایک و مراسم vga ببینیم ولی امسال کمی فرق میکنه!
ناتی داگی که این روزها مورد تشویق و تحسین همه هست و تب آخرین ما داغه می تونه با معرفی بازیش تو گیمز کام بزرگترین رو نمایی اون نمایشگاه رو رقم بزنه و یک محرک قوی برای شروع نسل باشه! :d
----------------------
کنفرانسی رو تصور کنید که در اون سانتا مونیکا و ناتی داگ و مدیا مولکول بازی هاشون رو به یکباره رونمایی کنن ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or