نمایشگاه/رویداد Developer Direct | Xbox Events | ژانویه 2026

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1765871703009.png
مایکروسافت در ژانویه 2026 یک رویداد Developer Direct بزرگ برای نمایش بازی‌های سال آینده خود برگزار خواهد کرد. حضور استودیوی Playground Games در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTube

Twitch

8DRbfb.png

آخرین ویرایش:
با همراه اول و فیلرشکن اکستشن اج تونستم وصل بشم. کسایی که این کامنتو میبینن به دوستان و نزدیکان اطلاع رسانی کنن.
میتونی لطفن بفرستی‌ برای من؟ یا اسمشو واضح تر‌ بگی؟
سلام برات فرستادم.

آخرین ویرایش:
خب، فهمیدن تو صنعت گیم جای شعار های لگBت نیست... انتخاب جنسیت و شخصی سازی کاراکتر برا فیبل گزاشتن!!!!!
.
.
.
بازی دابل فاین پر پتانسیل هست و بنظرم بتونه حداقل چند هفته ای مخاطب هارو سرگرم کنه...
.
.
.
فورزا هم که همچنان بی رقیب... ولی حالا که کاملا نسل نهمی شده بود... از وضعیت تکسچر های توی محیط های شهری راضی نبودم!

پست جدید آشا شارما و هایپ برای شوکیس XBOX.

Screenshot 2026-05-23 023554.png

پ.ن: دو حالت بیشتر وجود نداره یا تیم مدیریت جدید همین روند رو ادامه میده و واقعا XBOX رو به روزهای اوج ـش برمیگردونه، یا میشه Stephen Elop که اونم مثل Asha Sharma زیاد می‌خندید و نهایتا لبخند بر لب بخش موبایل Nokia و تمام زیرمجموعه‌ها و پتنت‌ها و پلتفرم‌های ارزشمندی نظیر Navteq، Vertu، Ovi، MeeGo و ... رو یه جا فروخت/نابود/تعطیل کرد و بعدش با Steve Ballmer دوتایی خیلی سوسکی غیب شدن. که البته قبلا هم طی یه پست دیگه (لینک) گفتم پترن/الگویی که مایکروسافت در مورد XBOX و استودیوها طی این دو سه سال داشته، به نظر من دقیقا همون الگویی هست که 14 سال پیش در مورد Nokia پیاده کرد چه تعمدا و با ماموریت/هدف بزرگتری که داشتن، چه غیر عمد و به خاطر استراتژی‌/سیاست‌های کلان Microsoft در مورد خودش.
به هر شکل بیاین امیدوار باشیم که این love bombing عجیب غریب بانو برای XBOX واقعا با هدف نجات برند و استودیوها باشه و نه همون چیزی که Microsoft به کرات سابقه درخشانی در انجامش داشته :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or