Demo بازی Castlevania: Lords of Shadow نسخه PC فردا در Steam

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Castlevania-Lord-of-Shadows.jpg

Demo نسخه PC از بازی Castlevania: Lords of Shadow فردا در شبکه Steam قرار خواهد گرفت این مورد را MercurySteam در Facebook تایید کرده است.نسخه کامل این بازی در 28 آگوست برای PC خواهد آمد.
آقای Hideo Kojima در ساخت نسخه دوم این بازی حضور نخواهند داشت و MercurySteam مشتاق ساخت و عرضه خود بدون حضور ایشان می باشد.
دنباله این بازی یعنی Lords of Shadow 2 نیز در ماه نوامبر برای PC, PlayStation 3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
VG247

دیگه همه شرکتا ،حتی شرکتهای ژاپنی که اصلا تا چند وقت پیش فقط سروکارشون با کنسول بود، هم دارن برا Pc بازی هاشون رو میدن بیرون این خیلی خوبه...:d:x

این بازی فوق العاده بود ! و جزو اون بازی هایی که آچیومنتاش رو کمپلت کردم.....از فضا سازی و گرافیک تا گیم پلی و موسیقی و داستان همه چیزش عالی بود ولی متاسفانه امثال گیم اسپات با نمره ی 7.5 در حق این بازی نامردی کردن!
مشتاقانه منتظر تجربه ی شماره ی بعدی هستم که البته کمی نگرانش هستم و امیدوارم فضا سازی گاتیک تو این شماره کم رنگ نشه!

به نظرم ارزش نداره دمو رو بگیرم.منتظر نسخه اصلی هستم
ولی برای اونایی که میخوان اوریجینال بگیرن ارزش داره. برای اینکه عملکرد بازی و نحوه پورتش رو ببینن و بفهمن ارزش داره که بخوان به خاطرش بسلفن یا نه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or