Deep Silver: سری Metro مسلما ادامه خواهد داشت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Metro-Last-Light-Logo-Small.jpg

Deep Silver دو خرید بسیار هوشمندانه از THQ انجام داد و دو فرانچیز Metro و Saints Row را خریداری کرد و هر دو در دنباله های جدید خود تحت عنوان Metro: Last Light و Saints Row IV به موفقیت دست پیدا کردند. رئیس این کمپانی آقای Klemens Kundratitz به تازگی طی صحبت هایشان در Joystiq اعلام کرده اند که فرانچیز Metro ادامه خواهد داشت و گفته اند:
ما از دریافت این برند بسیار خرسندیم. با اینکه در تاریخ خشکی از تقویم عرضه شد اما باز هم نظرات زیادی را جلب کرد. جاه طلبی ما با این برند ادامه خواهد داشت و ما در فاز بعدی برای جذب مخاطبین بیشتر دسترسی در آن را افزایش خواهیم داد.
اینکه دسترسی بیشتر می شود همیشه یک زنگ خطر است. آقای Kundratitz گفته اند که اعضای 4A Games رابطه خوبی با نویسنده کتاب این بازی دارند که باعث خواهد شد این بازی بر جذابیت های خود استوار بماند:
این درست است که شما بایستی با شخصی که صاحب امتیاز است همتراز باشید. در باره این مورد، آقای Dmitry Glukhovsky است که امتیاز را داراست و ایشان مرد بزرگی هستند. او از بازی و موفقیتش لذت می برد و ما رابطه خوبی را یکدیگر داریم. ایشان در بازی قبلی کمک شایانی کردند و فکر می کنم در آینده نقش بسیار مهمی را ایفا کند.
نسخه جدیدی از Metro معرفی نشده است اما DLC های Metro: Last Light ادامه دارد.
Gamingbolt

بازی بنظرم فوق العاده عالی بود !

ولی خیلی از شماره ی قبلی تو یک سری موارد مهم دور شده بود :

مثلا :

بیشتر مواقع یکی پیشت بود !
بیشتر دشمنات آدم شده بودن !
بیشتر مواقع احساس میکردم که دارم یک بازی stelth عادی رو به صورت اول شخص میرم !
بیشتر مواقع اصلا ترسی تو بازی نبود !
بیشتر مواقع نگران کم بودن گلوله هات نبودی !
بیشتر مواقع اون دارک وان بهت میگفت کجا بری !
بیشتر مواقع رویداد های داستان با چیز هایی که تو بازی قبلی اتفاق افتاده بود همخونی نداشت !
.
.
.
.
.
واسه همین من زیاد با بازی حال نکردم !!

مثلا :

بیشتر مواقع رویداد های داستان با چیز هایی که تو بازی قبلی اتفاق افتاده بود همخونی نداشت !
.
.
.
.
.
خلاصه اش که میشه نظر شخصی خودم : بازی به شدت نوبانه شده بود :| :| :| :| :|
بازی خوبی بود ولی 2033 خیلی بهتر بود 8-|

حالا از این دزدی هایی که تحت پوشش DLC میکنن بگذریم ولی خب 3 تا کتاب داریم 2033 2034 2035 :دی اگه اشتب نشه این LL الآن 2034 بود

مثلا :

.
.
.
.
.

تمام مواردی که گفتی در یک جمله خلاصه میشه فاصله از تم horror و رفتن به سمت شوتر و stelth نوب ولی پایانش رو خوب جمع کردن

خلاصه اش که میشه نظر شخصی خودم : بازی به شدت نوبانه شده بود :| :| :| :| :|
بازی خوبی بود ولی 2033 خیلی بهتر بود 8-|

حالا از این دزدی هایی که تحت پوشش DLC میکنن بگذریم ولی خب 3 تا کتاب داریم 2033 2034 2035 :دی اگه اشتب نشه این LL الآن 2034 بود

LL از رمان 2033 ساخته شده بود.

من که از LL واقعا لذت بردم.امید وارم به کیفیت بازی لطمه ای وارد نشه.

خب هر دو شماره عالی بودن و لست لایت با رفع خیلی از ایرادات نسخه ی اول اثری کامل تر ارائه بود! البته ساده شدن بازی رو شاید بشه تنها ایراد نسخه ی دوم نسبت به اول دونست!...واقعا جو و اتمسفری که این بازی داره در کنار اون گرافیک خارق العاده هیچ وقت از یاد نمی ره و خوشحالم که ادامه دار خواهد بود!
لست لایت بعد از آخرین ما و بایوشاک : بی کران و توم ریدر چهارمین بازی بزرگ 2013 هست :x
به یاد tHQ :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or