Dead Island: Epidemic معرفی شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
deadislandepidemic-logo_1280.0_cinema_720.0-600x337.jpg

بازی Dead Island: Epidemic که در سبک MOBA ( مخفف Multiplayer online battle arena ) می باشد توسط استدیو Techland معرفی شد.
طبق گزارش Polygon از این بازی، Deep Silver آن را برای PC به صورت رایگان ( free-to-play ) قرار است منتشر کند و طی این بازی، بازیبازها طی گروه های سه نفره در برابر امواج زامبی ها مبارزه می کنند.
سبک بازی فوق MOBA است اما خود استدیو آن را ZOMBA (مخفف zombie online multiplayer battle arena ) معرفی می کند.
جزئیات جدید در gamescom اعلام خواهد شد.
VG247

وقتی حرف از F2P میشه معلومه همچین آش دهن سوزی نخواهد بود و یه چیزی میشه مثل دو نسخه قبلی البته منکر این نمیشم که نسخه های قبلی خوب بوده اما بهتر می بود یه کم بهش مهلت بدن و با ایده های جدید استارت بزنن

فکر کنم اینم از اون F2P هایی هست که وقتی به لول 4 میرسی باید بیشتر از قیمت یه بازی معمولی پول بدی تا برسی به 5، وگرنه ساعت ها درجا خواهی زد :دی
کلا به نظر من شماره ی اول به اندازه ی کافی اواسط حوصله سربر شد که نه تمومش کردم، نه رفتم سراغ Riptide نه به این یکی امیدی دارم (حتی به عنوان F2P)
یکی میشه بگه مگه اینا از دو شماره ی قبل سودی کردن که هنوز چسبیدن به این IP؟ (ترول های عزیز، این جمله واقعا سوالی هست، هیچ اطلاعی درباره ی فروش این بازی ندارم)

وقتی حرف از F2P میشه معلومه همچین آش دهن سوزی نخواهد بود و یه چیزی میشه مثل دو نسخه قبلی البته منکر این نمیشم که نسخه های قبلی خوب بوده اما بهتر می بود یه کم بهش مهلت بدن و با ایده های جدید استارت بزنن

League Of Legends,Dota2,World Of Tanks,Heroes Of Newerth,Rift,FireFall,PlanetSide2,Team Fortress2,RuneScape,Smite,Path Of Exile,.....

آش دهن سوز که هیچ، این ها رو جمع کنی کوره ذوب آهنم ذوب می کنن ;)

League Of Legends,Dota2,World Of Tanks,Heroes Of Newerth,Rift,FireFall,PlanetSide2,Team Fortress2,RuneScape,Smite,Path Of Exile,.....

آش دهن سوز که هیچ، این ها رو جمع کنی کوره ذوب آهنم ذوب می کنن ;)

نه خب با احتساب اینکه Dead island باشه ، F2P هم باشه دیگه حسابشو بکن چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or