من مطمئنم تا چند سال دیگه ساخت بازیهای کامپیوتری به هوش مصنوعی سپرده میشه و اغلب کارهارو به راحتی و با زمان کمتر و بهتر از نیروی انسانی انجام میده و نیروی انسانی هم نظاره گر خواهد بود که اگر این وسط باگی مشکلی به وجود امد رفعش کنه...سرعت پیشرفت هوش مصنوعی به شدت بالاست...نسل بعدی مطممئنا انقلاب هوش مصنوعی خواهد بود.
---
اینو دادم به هوش مصنوعی مخم سوت کشید.
--------------------
اگر بخواهید داستان یک بازی ترسناک بنویسید، چه می نویسید؟ با توجه به اینکه بیشتر داستان های امروزی ، غیر خلاقانه و تکراری هستند
چت بینگ واقعا فوق العاده شده.
بعید میدونم حداقل به این زودی ها بشه مسئولیت کاملی به هوش مصنوعی سپرد خصوصا کار سنگینی مثل بازی سازی ولی برای کمک کردن و دستیار بودن تو شغلای آی تی و مواردی که کاربرد داره مطمئنا به سرعت همه گیر میشه بنظرم تو همه زمینه ها برای گرفتن یه ایده یا کد یا هر چیزی بصورت کلی خیلی خوبه ولی نمیشه فقط به همونی که ارائه میده استناد کرد مثل متن و مقاله و کد و…. که کسی که از هوش مصنوعی استفاده کرده باشه میدونه بیس رو درکل خوب ارائه میده اما نیاز به دستکاری و بررسی داره ولی با سرعت پیشرفت خوبی که داره احتمالا بعد از اینکه به بلوغ لازم رسید میتونه پروسه ساخت بازیای AAA و هزینه کلانی که دارن رو به شدت کاهش بده
برخلاف هایپ دوستان، جفت ربات ها با ارفاق بالا، 1% هوش مصنوعی تلقی میشن و انتظارم بشخصه بیشتر بود. بنظرم اصطلاح هوش مصنوعی اشتباهه و بهتر بگیم موتور جستجو گر هوشمند
برخلاف گوگل که اگه عبارت، پرتغال چه رنگی است؟ ازش بپرسی و به شکل انسان های کمالگرا انواع جواب ها از طیف ها و ابعاد مختلف میاره، بینگ دقیقا همون سوال رو جواب میده و از اتلاف وقت جلوگیری میکنه، ChatGPT هم بشخصه کمی حرراف و کلی گوییش رو شبیه گوگل میبینم و بیشتر بدرد هم صحبتی میخوره
از بینگ و ChatGPT یک سوال مشابه رو پرسیدم، تفاوت پاسخ هارو ببینید
بینگ، کوتاه مفید
View attachment 287599
ChatGPT، کلی با چاشنی caring شبیه مامانبزرگ ها
View attachment 287600
View attachment 287601
من با نظر شما تا حدودی موافقم در حال حاضر هوش مصنوعی بهترین کاربردی که در عمل میشه ازش دید ساخت عکس هست با stable diffusion و reaource های مختلف دقیقا تصویری که تو ذهنتون دارید رو میتونید بسازید که البته صرفا با یه متن نوشتن ساده نیست و به دانش کافی و سیستم قوی نیاز داره ولی توی ردیت میتونید نمونه کاربرارو ببینید که چطور دقیقا تصاویر خاص و یونیکی که میخواستن رو خلق کردن midjourney هم عالیه ولی AD به طور کلی برای کسی که حرفه ای باشه محدودیت خاصی ایجاد نمیکنه و دقیقا میشه تصویر دلخواه رو خلق کرد دومیش هم خلق داستان هست که بنظرم واسه ما گیمرا خیلی گزینه عالی هست chatgpt رو من تست کردم بهش بگید ادامه داستان بازی مورد علاقتون رو بنویسه معمولا خیلی خوب یه بیس کامل از ادامه داستان رو بهتون ارائه میده که شاید به ذهن خودتون هم نرسه بنظرم برای ساخت ادامه بازی ها تو این زمینه به شدت بدرد استودیو ها بخوره (البته تو نسخه های بعدی ai که بهتر و کاملتر بشه)
درمورد اون جستجوگر هوشمند که گفتید موافق نیستم بینگ رو من کلا زیاد علاقه ای ندارم بهش چون دقیقا بقول شما مثل جستجوگر هوشمنده ولی خب ایده و دلیل وجودشم دقیقا همینه که تو سرچ کمک کنه نه موارد دیگه هوش مصنوعی که برای جستجوی وب باشه میشه همین بینگ
درکل تو خیلی از موارد شاید درحال حاضر آنچنان آش دهن سوزی نباشه ولی برگ ریزون ترین چیز در حال حاضر سرعت پیشرفتشه که خیلی سریع پیش میره
سلام دوستان من تازه دارم با این دو تا آشنا میشم، چطوری میتونیم چت کنیم باهاشون
بینگ نرم افزارشو دانلود کن میتونی استفاده کنی
Chatgpt هم یه شماره ده تومنی از نامبرلند یا سایتای مشابه بخر با دی ان اس شکن (سایت شکن دات ای ار) بزن استفاده کن