در حالی که از دست دادن Keiji Inafune,تهیه کننده ی عناوینی مثل Onimusha و Dead Rising باید یک ضربه به این استودیو میبود,کپکام گفت که این اتفاق تاثیری بر روی بازی هایشان ندارد و اینافونه هم اکنون تهیه کنندگانی را برای پروژه هایی که در حال ساخت است معین کرده.
شخصی از کپکام به Kotaku گفت:"کپکام طی چند سال گذشته سخت در حال کار برای بازسازی شرکت است به گونه ای که سازمان توسعه یافته ای بسازد که به هیچ فرد خاصی متکی نباشد.بنابراین ما فکر نمیکنیم که جدایی آقای اینافونه تاثیری روی تجارت و کسب و کار ما داشته باشد.با توجه به عناوین خاصمان,ما هم اکنون تهیه کنندگان جدید و مستعد برای عناوینی که رونمایی شده و ساخت آنها به خوبی در حال پیشرفت است استخدام کرده ایم."
اوایل سال,اینافونه به جمعی از مطبوعات گفته بود که او شخصا بر روی بازی هایی که خارج از ژاپن در حال ساخت است نظارت میکند تا مطمئن شود که آن بازی ها یک بازی واقعی کپکام است.
"کسانی از شما که مرا میشناسید,میدانید که من چقدر درباره ی ساخت بازیهای جهانی با استانداردهای جهانی جدی هستم.مخصوصا درباره ی بازهایی که طراحی آنها در امریکا و اروپا صورت میگیرد.در سالهای اخیر من به سختی به آنها فشار آوردم تا بازیهایمان را در جهتی که میخواهیم بسازیم."
نقش اینافونه در کپکام طبق گفته ی خودش هنگام خروج از شرکت,برنامه ریزی روابط خارج از کمپانی با بقیه ی سازندگان و کار با تهیه کنندگان داخلی بود.او همچنین رئیس بخش تحقیق و توسعه,تجارت Online و رئیس تولیدات کپکام بود.از فعالیتهای او در زمینه ی ساخت بازی میتوان به تهیه کنندگی ریبوت Devil May Cry یعنی DmC,تهیه کنندگی Mega Man Legends 3 ,Mega Man Univers و Asura's Wrath اشاره کرد.
با استعفای اینافونه از کپکام,شرکت برخی از ماموران خود را منتقل کرد.از جمله ی آنها انتصاب Katasuhiko Ichii به سمت رئیس بخش ساخت و توسعه ی کپکام است.
اینافونه آخر نوامبر امسال کپکام را ترک کرد,ولی خواست تا از تعطیلات انباشته اش استفاده کند تا آخر اکتبر شرکت را ترک کند.
آخرین ویرایش: