Bungie: بازی Destiny می تواند همنشین Lord of the Rings و Star Wars باشد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
destiny.jpg

رئیس بخش عملیاتی استدیو Bungie آقای Pete Parsons معتقدند که این سری شوتر فانتزی جدید می تواند بهتر از Halo عمل کند.ایشان در مصاحبه خود با GamesIndustry International گفته اند:
ما می خواهیم داستان های بزرگی را روایت کنیم و می خواهیم که مردم Destiny را با همان دید که نسبت به Lord of the Rings, Harry Potter, یا Star Wars دارند نگاه کنند. آنها اینکار را با Halo کردند. ما به دستاورد های خود در Halo افتخار می کنیم. همین مورد را ما مجددا با Destiny بدست خواهیم آورد طوری که هرگز Halo اینطور نبوده.
آقای Parsons ادعا می کنند که Destiny آماده است تا با هر شکل دیگری از سرگرمی رقابت کند و می گویند:
همیشه افرادی را نظیر اعضای Pixar تحسین می کنیم. ما در لحظه ای قرار داریم که با این استعداد می توانیم به رقابت با هر شکلی از سرگرمی برویم و Activision در تحقق بخشیدن آن به ما کمک می کند.
Destiny در سال 2014 برای Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, and PlayStation 4 عرضه خواهد شد.
Gamespot

بخش داستانی آفلاین مگه داره..؟ اگر نداره که چه جوری میخوان به SW و HP و LOR و... برسن..
بخش داستانی داره ولی آفلاین نیست.

این از لحاظ universe بازی منظورش بوده. خود هیلو هم یه جورایی مثل SW صنعت بازیه، پس میتونن با Destiny هم به یه همچین چیزی یا بالاتر برسن.

با Destiny، رقابت EA و ACTI وارد سطح جدیدی میشه.دیگه نمیان بگن COD vs BF.
ازاین به بعد دعوا سر TitanFall vs Destiny هست.با اینکه خودم عاشق بازیهای Respawn هستم،ولی به نظر من بازیشون قابل مقایسه با Destiny نیست،حالا هر چندتا جایزه هم که برده باشه مهم نیست.
واقعا اکتی بهترین حرکت ممکن رو کرد با به دست آوردن این IP.

تنها چیزی که میتونه نزدیک LOTR بشه تو صنعت گیم، Warcraft هست که اونم یه مدل الهام از LOTR هست.:دی هدفشون اصاً خلق LOTR ـه دنیای گیم بوده.

بخش داستانی داره ولی آفلاین نیست.

این از لحاظ universe بازی منظورش بوده. خود هیلو هم یه جورایی مثل SW صنعت بازیه، پس میتونن با Destiny هم به یه همچین چیزی یا بالاتر برسن.

آها..!

من نمیدونم چرا.. ولی زیاد امیدی به این بازی ندارم..

نگفتن که مگه داستان داره؟ گفتن مگه بخش داستانی آفلاین داره؟

شما پس ایشون رو بخونی گفتن مگه بخش داستانی افلاین داره ؟ اگه نداره چجوری میخواد مثل اونا باشه که کاملا بی ربطه. داستان عظیمی تو wow داریم هیچ ربطی هم به بخش افلاین نداره

رقابت با یونیورس LOTR؟!!! باشه :دی

دقیقا!!!
یکی پیدا بشه به اینا بگه دیگه هایپ کردن هم حدی داری حاجی. یه چیزی بگو بگنجه! :d
warcraft با نزدیک ۲۰ سال سابقه و کلی کتابو محصول فرعی هنوز به اونجایی که اینا میخوان با یه بازی برسن نرسیده! تازه اون بلیزارده! کارش اینه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or