Below انحصاری زمانی خواهد بود

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
Below_%28video_game%29_poster.jpg

عنوان تحسین برانگیز Below که توسط استودیوی مستقل Capybara Games در حال ساخت می باشد، قرار است ابتدا به صورت انحصاری زمانی برای Xbox One عرضه شود.

Capybara در وبسایت رسمی خود در این باره نوشته است: "مثل بسیاری از بازی هایی که بر روی استیج E3 به نمایش درآمدند، Below نیز در ابتدا بر روی Xbox One عرضه می شود. و سپس بعد از یه مدتی، ما می توانیم بازی را بر روی [پلتفرم] دیگه عرضه کنیم. روال کار همیشه همینطوری بوده."

[Source]

آخرین ویرایش:
بسیار هم عالی ما از این تجربه بی بهره نمیمونیم .

ماکروسافت هم طبق معمول هنوز نسل شروع نشده داره IP ها رو از دست میده . امیدوارم بلای Mass Effect سرش نیاد .

بسیار هم عالی ما از این تجربه بی بهره نمیمونیم .

ماکروسافت هم طبق معمول هنوز نسل شروع نشده داره IP ها رو از دست میده . امیدوارم بلای Mass Effect سرش نیاد .
طبق معمول ؟؟!!
حتما مایکروسافت بود که final fantasy , resident evil , metal gear solid , devil may cry و..... رو از دست داد.
شما رو به خدا,قبل کامنت دادن فقط اندکی تامل و تعقل کنید.

طبق معمول ؟؟!!
حتما مایکرویافت بود که final fantasy , resident evil , metal gear solid , devil may cry و..... رو از دست داد.

RE انحصاری نبود . FF انحصاری نبود ، MGS انحصاری نبود . DMC هم اطلاع ندارم ولی من همه نسخه هاش رو بصورت رسمی با کامپیوتر بازی کردم .

شما قبل از پست دادن کمی تحقیق کنی بعد نیست . تمامی بازی های نام برده افسانه های محلی هستند بین ماکرو فنها .

طبق معمول ؟؟!!
حتما مایکروسافت بود که final fantasy , resident evil , metal gear solid , devil may cry و..... رو از دست داد.

هیچوقت این بازی ها انحصاری نبودن خودتون هم خوب میدونید !

ولی چون اوم زمان کنسول دیگه وجود نداشت و یا وجود داشت به حساب نمیومد !

مجبور بودن روی کنسولی که مطمعن بودن فروش میکنه بزنن !

ولی متال گیر نسخه ی 2ش رو ایکس باکس اومده !

و فاینال فانتزی نسخش رو کامپیوتر اومده 11 رو میگم !

و رزیدنت اویل هم روی دریم کست هم حتی اومده !

و دویل مای کرای هم روی کامپیوتر نسخه ی 3ش هم اومده !

و ...... چی ها هستن ؟

آیا اون ها نینجا گایدن هستن ؟ آیا اون ها مس افکت هستن ؟ آیا اون ها هیلو هستن ؟ آیا اون ها آلن ویک هستن ؟ {دو مورد آخری روی کامپیوتر اومدن و دیگه انحصاری نیستن} {{لطفا به گیمینگ دیوایس بودنش ربط ندید} :d

- - -ویرایش - - -

ا کی تاحالا re و mgs انحصاری شدن =)) فقطو فقط mgs 4 انحصاری بوده گفتم که دیگه نگید:|

portable ops چی /؟/

:d

فقط میگم این رو که گفته باشم . تنها انحصاری که این نسل از سونی اومد بیرون فقط و فقط TEKKEN بود و هیچ .

هیچکدوم از بازی های نام برد شده در بالا انحصاری نبودند . MGS4 هم از ناچاری کوجیما بود چون امکاناتی رو که میخواست در اون زمان فقط PS3 داشت و تنها عاملی هم که باعث شه از انحصار در نیاد و برای X360 منتشر نشه المان هایی هست که درون بازی هست و همه همه تبلیغ سونی هست . از دسته گرفته تا گوشه کنایه های داستانی .

دم سونی گرم واقعا اینا همه انحصاری بودن ما خبر نداشتیم؟
در ادامه این پست

هیچوقت این بازی ها انحصاری نبودن خودتون هم خوب میدونید !

ولی چون اوم زمان کنسول دیگه وجود نداشت و یا وجود داشت به حساب نمیومد !

مجبور بودن روی کنسولی که مطمعن بودن فروش میکنه بزنن !

ولی متال گیر نسخه ی 2ش رو ایکس باکس اومده !

و فاینال فانتزی نسخش رو کامپیوتر اومده 11 رو میگم !

و رزیدنت اویل هم روی دریم کست هم حتی اومده !

و دویل مای کرای هم روی کامپیوتر نسخه ی 3ش هم اومده !

و ...... چی ها هستن ؟

آیا اون ها نینجا گایدن هستن ؟ آیا اون ها مس افکت هستن ؟ آیا اون ها هیلو هستن ؟ آیا اون ها آلن ویک هستن ؟ {دو مورد آخری روی کامپیوتر اومدن و دیگه انحصاری نیستن} {{لطفا به گیمینگ دیوایس بودنش ربط ندید} :d

- - -ویرایش - - -

portable ops چی /؟/

:d
فاینال فانتزی 7 , 8 ,9
متال گیر سالید 1 ,2 , 4 و نسخه های دستی ش.
دویل می کری 1 , 2 ,

حالا میشه لطف کنید و بگید که کدوم کمپانی انحصاری هاش رو از دست داد ؟؟؟!!

طبق معمول ؟؟!!
دوستان جواب قسمت اصلی رو دادن ولی کسی این رو نگفت:
مثل بسیاری از بازی هایی که بر روی استیج E3 به نمایش درآمدند، Below نیز در ابتدا بر روی Xbox One عرضه شود.
QD رو هم بدید بیاد بی زحمت:دی
ولی جدا تنها بازی که باعث بشه به X1 امید داشت همین QD و FM5 هستن! Halo هم احتمالا خوبه ولی چیزی ازش معلوم نیست فعلا!

فاینال فانتزی 7 , 8 ,9
دویل می کری 1 , 2 ,

فاینال فانتزی 7 برای کامپیوتر اومده . 8 و 9 هم در راستای کاری HD شدن قرار دارن برای انتشار رو همین کنسول های این نسل . از همین موج HD شدن میتونم به FF X اشاره ای کنم .

دویل می کرای رو بنده همون 1 و 2 رو کاملا رو کامپیوتر بازی کردم .

فاینال فانتزی 7 , 8 ,9
دویل می کری 1 , 2 ,

اونای دیگه رو نمیدونم ولی فاینال فقط یه علت داشت که روی N64 نیومد اونم دلیلش این بود که روی کاتریجای 64 مگابایتی جا نمیشدن همون فاینال 7 سه تا CD بود

فاینال فانتزی 7 برای کامپیوتر اومده . 8 و 9 هم در راستای کاری HD شدن قرار دارن برای انتشار رو همین کنسول های این نسل . از همین موج HD شدن میتونم به FF X اشاره ای کنم .

دویل می کرای رو بنده همون 1 و 2 رو کاملا رو کامپیوتر بازی کردم .
بعد از چند سال اومدن ؟؟
چند نسل ؟؟

بعد از چند سال اومدن ؟؟
چند نسل ؟؟

مهم اینه که انحصاری نیستند . اکثرا این iP های نام برده به دلایل های مختلف رو یک کنسول منتشر شدند و هیچوقت Only On نبودند .

در کل همون طور که گفتم تنها سری که از انحصاری بودن در اومد فقط و فقط Tekken بود و بس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or