Battlefield 4 و 60fps برای کنسول های نسل بعد

.:Metallica:.

Loyal Member
battlefield-4-paracel-storm.jpg

امروز بصورت رسمی تایید شد که Battlefield 4 بر روی کنسول های نسل بعد 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.
بهبود فریم ریت تفاوت بسیاری در میدان های جنگ ایجاد خواهد کرد. زیرا در BF4 مپ های دینامیک و پویای زیادی وجود دارد و تخریب پذیری، محیط بازی را به شدت تغییر میدهد.
بتلفیلد 4 بر روی کنسول های نسل بعد بر روی 60fps اجرا خواهد. و احتمالا نسخه های PS3 و X360 آن فریم ریت پایین تری خواهند داشت. و قطعا برروی PC هم بتلفیلد 4 بینظیر خواهد بود.

نظر شما در این باره چیست !؟

منبع

آخرین ویرایش:
اين نسل COD FAN ها ميگفتن ٦٠ فريم و بازي سريعتره:d (كنسول)الان ديگه بتل هم ٦٠ فريم هست و هيچ فرقي از اين نظر با COD نداره و سرعت بازي يكي هست.

PC دقیقا چه برتری می تونه نسبت به کنسولهای نسل بعد واسه BF4 داشته باش؟!! چیزی که مشخصه کنسول بهتره;)
????!!!!!
چی ؟؟؟
اینو دیگه همه میدونن که نسخه ی PC بازی ها مخصوصا این یکی تفاوت زیادی با نسخه ی کنسولی داره . شاید اول نسل این تفاوت زیاد به چشم نیاد ولی 2 3 سال از عرضه ی PS4 و X1 که بگذره اونوقت دیگه تفوت ها خیلی خیلی آشکار میشن!!
دقیقا مثل اتفاقی که این نسل افتاد.
کافیه نسخه ی کنسولی BF3 رو با PC مقایسه کنید

انحصاری های کنسولی مال من
آخه برای چی پای انحصاری می کشید وسط؟! :-/ الان بحث کیفیت اجرا و Performance هستش
PC هم نترسید تا الان که نصف بیشتر بازی های مطرح برای PC هم هست حالا لنگ سه انحصاری نیستیم :d
Wticher 2 روی Xbox 360 نرم تر بود اما PC لگ داشت. برای اینجور مسائل دو دلیل هست: یا سیستم ما ضعیفه یا کمکاری از سازنده هستش!
اینکه به صورت کلی بگید PC ضعیف تر میشه اشتباهه

شوخی کردی دیگه !؟:d
همین الانش BF3 روی یه PC high end قشنگ تر و گرافیکی تر از BF4 رو کنسول ها نسل بعده !

کنسول ها تازه دارند قدرت PC ها رو دریافت می کنند بعد میگی کنسول؟! :d هیچ چیزی قدرت یک PC High end به روز نیست!

????!!!!!
چی ؟؟؟
اینو دیگه همه میدونن که نسخه ی PC بازی ها مخصوصا این یکی تفاوت زیادی با نسخه ی کنسولی داره . شاید اول نسل این تفاوت زیاد به چشم نیاد ولی 2 3 سال از عرضه ی PS4 و X1 که بگذره اونوقت دیگه تفوت ها خیلی خیلی آشکار میشن!!
دقیقا مثل اتفاقی که این نسل افتاد.

Holy shit :d
دوستان ! دوستان ! حالا من یه چیزی گفتم چرا می زنید؟:d من منظورم فقط و فقط گرافیک نبود بلکه کلی گفتم!
واسه نسل فعلی آره خب BF3 قطعا تو PC خیلی خیلی بهتر از کنسولهای X360 و PS3 بود اینو قبول دارم اما واسه نسل بعد حداقل تا 3 سال اول از لحاظ گرافیکی کنسول ها اگر برتری نسبت به PC نداشته باشند کاستی هم ندارند مطمئن باشید.هر چندکه بعد از 3 سال به مرور تفاوت ها ظاهر می شود.

اما به صورت کلی

اون عشق و حالی که بازی کردن رو کنسول وجود داره روی PC نیست و البته این نظر شخصی منه . کلا بهترین آپشن واسه بازی فقط و فقط کنسوله نه PC ;)

اما واسه نسل بعد حداقل تا 3 سال اول از لحاظ گرافیکی کنسول ها اگر برتری نسبت به PC نداشته باشند کاستی هم ندارند مطمئن باشید
بعد اون وقت رزولیشن و فریم تفاوت محسوب نمی شه دیگه؟/:)
PC وقتی قوی تر از کنسول ها باشه راحت می تونه بازی اون ها رو بهتر اجرا کنه,تنظیمات گرافیکی هم که داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or