Batcave برای اولین بار در Batman: Arkham Origins موجود خواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Arkham-Origins.jpg

با توجه به اطلاعاتی که در جدیدترین نسخه مجله GamesTM منتشر شده است، شما برای اولین بار در سری بتمن آرکام، شاهد Batcave در بازی Batman: Arkham Origins خواهید بود.
Batcave شامل یک آبشار است که ورودی را پوشش می دهد و خودروهای مختلف و آشنایی نیز در آن حضور دارد.از طریق راهروهای متالیکی می توانید به لباس های مختلف بتمن برای ماموریت های گوناگون دست پیدا کنید.همچنین تکه های مختلف روزنامه ها نیز یافت می شود.
شاید بهترین گزینه موجود نقشه های Challenge باشد که دیگر یک حالت جداگانه نیست و از طریق Batcave قابل دسترسی خواهد بود.
شما می توانید در این غار لوازم و فنون خود را نیز تمرین کنید و شاهد خروج Batwing از آبشار باشید.
Batman: Arkham Origins در 25 اکتبر برای PS3, Xbox 360, Wii U و PC منتشر خواهد شد.

Gamingbolt

ممنون بابت خبر و تصاویر

اما من دقیق متوجه منظور نویسنده‌ی اصلی نشدم. چون در AA هم Batcave بود
اما انتخاب لباس‌های جداگانه ایده‌ی بسیار عالی ایست

خیلی خوشحالم که خبرای خوبی برای این بازی داره میاد من که به شدت منتظر این بازی هستم نسخه قیلی آرخام سیتی رو با مراحل فرعی مثل هلو قورت دادیم و 100 درصد تموم شد، منتظر این نسخه هستم

ممنون بابت خبر و تصاویر

احتمالا batcave قراره یه چیزی بشه مثل normandy و paladin و سایر پایگاه ها که هر وقت خواستیم بهشون دسترسی داشته باشیم!و البته batcave نسبت به AA کلی امکانات اضافه هم داره!ولی خب درست می گید batcave رو اگه صرفا به حضورش نگاه کنیم تو این سری جدید نیست!
Batcave توی AA زیاد امکانات خاصی نداشت برای گیمر جز یه لپگرید برای batclaw.حالا من یادم نیست هر موقع از بازی می شد به batcave دسترسی داشت یا نه!ولی توی AO احتمالا خیلی زیاد این طوریه!

اون یه مخفیگاه نزدیک تیمارستان بود
کسایی که سنشون قد میده کارتونای 1930 به اینورشو یادشونه حتما ، بتمن و رابین و بتمن و مستر فریز و اختصاصیاش با گنگ جوکر و خود جوکر ...، ییاکارتوناییش که پسر ببتمن جاش میرفت بیرون، اونجا غار بتمن توش پر بود از لباساش و کامپیوتر و ماشینو هلیکوپتر:دی
درضمن فکر کنم اگه اشتباه نکنم غار اصلی همون چاهیه که تو بچگیش توش افتاد
اون Batcave توی arkham توی خود بازی دقیقا بهش اشاره می شد که بتمن این رو برای مواقع اضطراری (دقیقا مثل وضعیتی که پیش اومده بود) ساخته!دقیقا شعبه ی دوم batcave بود :d

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر و تصاویر

کسایی که سنشون قد میده کارتونای 1930 به اینورشو یادشونه حتما ، بتمن و رابین و بتمن و مستر فریز و اختصاصیاش با گنگ جوکر و خود جوکر ...، ییاکارتوناییش که پسر ببتمن جاش میرفت بیرون، اونجا غار بتمن توش پر بود از لباساش و کامپیوتر و ماشینو هلیکوپتر:دی

من بابابزرگم سنش به 1930 فکر نکنم قد بده, شما سنتون قد میده؟:-"

ماشین سواری با بتمن یکی از لذت های بزرگ زندگیم بود که متاسفانه فقط توی Batman Begins این امکان وجود داشت.تازه اونم ماشین بتمن توی فیلمش بود نه بت موبیل.واقعا دوست دارم حالا که Batcave و بقیه امکانات هستند لااقل بشه با بت موبیل تو شهر چرخ زد.اصلا Batswing نخواستیم همون بت موبیل بسه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or