unfotable : خب voice actor شخصیت اصلی کیه ؟
We don't do that here. : mihoyo
منم بعید میدونم داستان اصلی باشه هم به خاطر حضور دوتا شخصیت و هم داستان خود بازی.
دنیای خوبی داره برای انیمه شدن اما تریلر چیزی نشون نداد احتمالا یه کار جمع جور باشه صرفا به خاطر marketing که چندنفر ببینن جذب بازی بشن.
نه اتفاقا گفتن پروژه بلند مدت خواهد بود. در مورد شخصیت اصلی هم هر دو تاشون وویس دارن، فقط میهویو خریت کرد و برداشت توی بازی اونی که ما کنترل میکنیم رو بی صدا کرد. که البته همونم با این پچ آخری یکمی تغییر موضع داد و چند تا جمله بهش داد که صحبت کنه
نه اتفاقا گفتن پروژه بلند مدت خواهد بود. در مورد شخصیت اصلی هم هر دو تاشون وویس دارن، فقط میهویو خریت کرد و برداشت توی بازی اونی که ما کنترل میکنیم رو بی صدا کرد. که البته همونم با این پچ آخری یکمی تغییر موضع داد و چند تا جمله بهش داد که صحبت کنه
این حاشیههای سریال ارباب حلقهها که ماشالا صدای همه رو درآورده
ولی میدونستین یه انیمه سینمایی به اسم Lord of the Rings: The War of the Rohirrim هم داریم که سال ۲۰۲۴ قراره از راه برسه؟ (خودم الان دونستم!)
پ.ن: بریم تو تاپیک سریال، از آب گلآلودِ خرابکاریهای آمازون ماهی بگیریم
انیمه باز نیستم اولین باره فک کنم اینجا پست میدم ویدئوی MoistCr1tikal ـو داشتم میدیدم در مورد سایبرپانک که شدید تعریف میکرد ازش نمراتشم که بالاس.
چون ستینگ سایبرپانکو خیلی دوس دارم انیمش پیشنهاد میشه اینجا؟ و اینکه چند دقیقس هر اپیزودش؟
خیلی اتفاقی داشتم میگشم تو نت بین انیمه ها چشمم به berserk افتاد من سه شماره سینمای اینو دیدم یه سریال قدیمیم داشت اونم دیدم این چیه هااااا جدیده من چرا ندیدم خوشحال داشتم دان میکردم به به دوتا فصل اخ جون قسمت اول یادم افتاد که اول تا سوم دیدم انقدر بد بود که کلا فراموش کرده بودم گفتم بزار برم فصل دوم که دوباره ولی یزره کمتر نکته اینجاست چرا سبک طراحیش اینجوریه ادم سردرد میگیره همون سبک سینمایش بهتر نبود وچرا انقدر بی محتوا شده دیالوگا که دیگه بدتر شخصیت های فاجعه فقط خون خونریزی داره همین
خلاصه من خودم شخصا حال نکردم همون سه شماره سینمای صد شرف داره به این
تم Opening رو Kenshi Yonezu خونده با نام KICK BACK. از معروف ترین کار های Kenshi Yonezu تم Opening فصل دوم My Hero Academia اه.
هر قسمت تم Ending اش فرق می کنه.
تم اول ساخته سلطان بند ها Maximum the Hormone معروف به Japanese System of a Down اه که همتون با What's up people اه Deathnote می شناسیدش.
Eve هم که من ارادت خاصی بهش دارم
لیست Ending ها:
“HAWATARI NIKU CENTI ("2-hundred-million-centimeter-long blades”) by MAXIMUM THE HORMONE
“ALL KINDS OF KISSES” by ano
“Fight Song” by eve
“Deep Down” by Aimer
“Rendezvous” by Kanaria
“In the Back Room” by syudou
“Violence” by QUEEN BEE
“Time Left” by ZUTOMAYO
“first death” by TK from Ling tosite sigure
“tablet” by TOOBOE
“CHAINSAW BLOOD” by Vaundy
“DOGLAND” by PEOPLE 1
تم Opening رو Kenshi Yonezu خونده با نام KICK BACK. از معروف ترین کار های Kenshi Yonezu تم Opening فصل دوم My Hero Academia اه.
هر قسمت تم Ending اش فرق می کنه.
تم اول ساخته سلطان بند ها Maximum the Hormone معروف به Japanese System of a Down اه که همتون با What's up people اه Deathnote می شناسیدش.
Eve هم که من ارادت خاصی بهش دارم
لیست Ending ها:
“HAWATARI NIKU CENTI ("2-hundred-million-centimeter-long blades”) by MAXIMUM THE HORMONE
“ALL KINDS OF KISSES” by ano
“Fight Song” by eve
“Deep Down” by Aimer
“Rendezvous” by Kanaria
“In the Back Room” by syudou
“Violence” by QUEEN BEE
“Time Left” by ZUTOMAYO
“first death” by TK from Ling tosite sigure
“tablet” by TOOBOE
“CHAINSAW BLOOD” by Vaundy
“DOGLAND” by PEOPLE 1
147 چپتر مثل برق و باد تموم شد...اگه الان بگم که حالم خوبه و هیچ دوشواری وجود نداره...دارم مثل *** دورغ میگم عاقا کلاً داغونم، یعنی حتی لغت داغون هم کمه...از 8 جهت به روش سامورایی، ذهن و روحم مورد چیز قرار گرفته
قبلا ها TV ایران یه سریال ژاپنی رو پخش میکرد به اسم "از سرویس شمالی"
این سریال یکی از طولانی ترین سریال ژاپن از نظر زمان ساخت بودش...چون از سن کودکی بچه ها تا جوانی ـشون با همون شخصیت ها پیش میره....البته من این سریال رو زبون اصلی دیدم...چون مثل پون پون به شکل عجیبی سانسوری داشت.
توی این سریال دوتا شخصیت خواهر و برادر بودن...به اسم "جون" و "هوتارو" که شخصیت "جون" از نظر عاطفی و احساسی به شدت به شخصیت پون پون نزدیکه....با این وجود که پدر و مادرش توی کودکی ـش طلاق گرفتن ولی کودکی خوب و شادی داشت، ولی وقتی که بزرگتر میشه مثل پون پون به یه حالت افسردگی و پوچی میرسه و هیچ هدفی توی زندگی نداشت.
بگذریم...با خوندن این مانگا....یاد این سریال افتادم....ولی فک کنم بقیه ـش رو توی تگ اسپویلر بزارم بهتره
بعداز گذر از 2/3 مانگا....جو مانگا و مسیر شخصیت واقعاً به طرز عجیبی که اصلاً فکرش رو نمیکردم و انتظارش رو نداشتم.....به سیاهی و بدبختی فرو رفت....توی اون لحظه آمادگیش رو نداشتم
وقتی این صفحه از مانگا رو دیدم....جایی که مادره میخاست با چاقو دخترش رو بزنه...گفتم خلیل تمومه....قراره داستان یه فاجعه بزرگ تموم بشه
جایی که مادره رو کشتن و رفتن دفن ـش کردن....من توی اوج داشتم سیر میکردم.... چقدر خوب بودش....اصلاً نمیتونم حسم رو توصیف کنم
بعداز این نقطه عطف توی داستان....طراحی حالت چهره ی آیکو واقعاً شاهکار میشه...
و اون سفری چند روزه ای که با پون پون داشت....و اون پایان غم انگیز که برای خودش رقم زد و پون پون اون رو، رو کول ـش برد....قشنگ احساس کردم که از درون ترک خوردم
چون به طرز عجیبی با شخصیت آیکو احساس دلبستگی توی داستان داشتم....بخصوص بعد از مرگ مادرش
پایان داستان بعد از محکومیت پون پون هم خیلی بودش.....
یه چیز خوب دیگه...تغییر استایل پون پون بودش....
به طرز عجیبی توی شخصیت سازی ـش نقش بزرگی رو ایفا میکرد....دم ـشون گرم
در کل داستان واقعاً خوب تموم شد....یعنی طوری بودش که من با تمام سختگیری هام راضی باشم و اصلاً احساس نکردم که وقت ـم رو حروم 147چپتر کردم.
147 چپتر مثل برق و باد تموم شد...اگه الان بگم که حالم خوبه و هیچ دوشواری وجود نداره...دارم مثل *** دورغ میگم عاقا کلاً داغونم، یعنی حتی لغت داغون هم کمه...از 8 جهت به روش سامورایی، ذهن و روحم مورد چیز قرار گرفته
یه سری نقدهایی درباره پونپون هست با این مضمون که آیکو علاقهای به پونپون نداشته. یادم نیست کجا خوندمش ولی توصیه میکنم سمت نقدهاش نرید.
مرگ مادر آیکو واسه من شروع سراشیبی، سگ سیاه افسردگی و نقطه بیبازگشت بود. همش امیدوارم بودم زنده بمونه.
بهترین چپتر داستان هم به نظرم ۱۴۵ بود و بارها بارها خوندمش.
یه موردی هم که تو ذوقم خورد زنده موندن پونپون بعد اقدام به خودکشی بود.
از میزان تاثیر داستان و لهیدگی بعدش بر خودم بگم که اون دوره از زندگی برنامه خواب داغونی داشتم و تا ۲ ۳ شب بیدار بودم اکثرا. ۳ ۴ چپتر آخر رو ۶ عصر تمام کردم و رفتم رو تخت تا ۵ صبح فرداش.
مانگاکا خیرندیده هم هرسال سر tanabata با یه عکس طرحی از آیکو حال همه رو میگیره باز.
نهایتاً که فوقالعادهست این کار.