قسمت چهاردم Attack on Titan تا دقیقه 17، تو نت موجوده و یرنویس فارسی هم داره.
671 و 672 هر دوش ترجمه شده و تو کانال AW Manga موجوده خودم همین الان دان کردماین ترجمه ی مانگای کینگدام چجوریاست دقیقا؟
الان دو سه روزه میبینم گویا نسخه ژاپنی چپتر 672 توی نت هست(اینکه چند قرن پیش اومده دیگه خبر ندارم) و هنوز که هنوزه خبری از ترجمه نیست
اون نحوه ی تموم شدن چپتر 671 هم بخوره تو سرشونچه وضعشه خو؟
![]()
ایووول26 خرداد بلوری فیلم Demon Slayer میاد!
چند وقت دیگه هم بلوری Heaven's Feel 3 میاد.
امیدوارم زود خبر بلوری وایولت هم بیاد. این سه ماه بهار با فیلم های خفن حال کنیم.
من یکبار تلاش کردم برای ترجمه یکی دو قسمت دیجیمون... اون موقع فهمیدم که فهمیدن خیلیییی فرق داره با ترجمه کردن! و من اینکاره نیستم
آره . این کانال دوست و برادر هنوز نذاشته زیرنویسومشکل چیه...زیرنویس قسمت آخر رو میخای؟
تو رو میدونم این کاره نیستی ولی همینجوری دلم خواست تهدیدت کنممن یکبار تلاش کردم برای ترجمه یکی دو قسمت دیجیمون... اون موقع فهمیدم که فهمیدن خیلیییی فرق داره با ترجمه کردن! و من اینکاره نیستم
من رو عفو کناون دوتا هم بهانه ای ندارن، بنشون کن
![]()
الان این توضیحات قراره نجاتت بده ؟عاو من هیچ کاره بیدم
همون یه زیرنویس Houseki no Kuni رو هم من وقتی زدم که دیدم بعد 5 ماه هیچ کسی زیرنویسش نکرده. البته همزمان با من یکی دیگه تو تیم AW این ایده به ذهنش رسیده بود و یه قسمت ترجمه کرده بود
به زور (و کمی کانکشن تو تیم مدیریتی AW) و ازش قاپیدم زیرنویس انیمه رو
البته که ترجمه من با اختلاف بهتر بود : (و البته سه برابر زمان معمول طول می کشید تموم شدنشون)
کدوم یکی رو حساب نکردی که 3 تا شمردی ؟اینهمه ژانر ایسکای رو مسخره میکردن ملت، بعد این فصل سه تا انیمه درجه 1 داریم که ایسکای ـن یکی هم از یکی بهتر![]()