Sniper: Ghost Warrior 2 Release Date: 12 March 2013 Publisher: City Interactive Developer: City Interactive Genre: Action, Tactical shooter Series: Sniper Engine: CryEngine 3 Modes: Singleplayer, Multiplayer Platforms: PC, X360, PS3, WiiU, Vita, Mac تاپیک اصلی بازی: Sniper Ghost Warrior 2 | PC Spoiler: سیستم مورد نیاز نسبتا معتبر![LTR] Sniper Ghost Warrior 2 system requirements (minimum): CPU: 2.2 GHz dual core Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2 or better RAM: 2GB Graphics: DirectX 9 compatible card with 512 MB RAM, Nvidia 8800 GT or AMD Radeon 3850 or better. Operating system: Windows XP SP 2 DirectX 9 sound card 9 GB free hard drive space Sniper Ghost Warrior 2 system requirements (recommended): CPU: 2.6 GHz quad core Intel Core i5 or AMD Phenom X4 processor RAM: 4GB system memory Graphics: DirectX 11 compatible graphics card with 1GB RAM, Nvidia GTX 560 or AMD 6850. Operating system: Windows 7 DirectX 9 sound card 9 GB free hard drive space [/LTR] Spoiler: تصاویر
ظاهرا ردیفه من که تست نکردم ! میخوای بگیری از لینک زیر بگیر Sniper: Ghost Warrior 2 NoDVD [v1.0 EN] [Web] � NoDVD.NeT ویرایش 0.1 [h=3]3DM Crack[/h]http://www.multiupload.nl/OOBWRIOHAQ
آقایون،تمام سایتهای ایرانی که این بازی رو با لینک مستقیم گذاشتن تا به این لحظه از نسخه پرتابل بازی استفاده کردن. آیا کسی سایتی میشناسه که این بازی رو به صورت اوریجینال ستاپ قرار داده باشه؟
نه منظورم نسخه ایه که ستاپ گروه کرک کننده روش باشه ---------- نوشته در 04:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 PM ارسال شده بود ---------- کرک گروه ALI213هم اضاف شد هر کس تست کرد به ما هم بگه: Sniper: Ghost Warrior 2 NoDVD [v1.0 EN] [Web] NoDVD.NeT
دوستان توی سایتای ایرانی من فقط دوسایت دیدم گزاشتن یکی 7 گیگ بود یکی 5.9 گیگ الان دارم 5.9 گیگیه رو دانلود یمکنم نسخه FLT زده خراب نباشه یک وقت!؟!؟ لطفا اگه نسخش خرابه بگین تا دانلود نکنم
نه عزیز همچین چیزی نیست که این کم حجمه 6 گیگ برای این بازی زیاده الان خودم یه نسخه کم حجم شده فقط چیزی ازش برداشته نشده با حجم 4.3 گیگ پیدا کردم دارم دانلود میکنم 2 گیگ کمتر از نسخه کامل که خب خوبه دیگه و اینکه بعد از نصب میشه همون 6 گیگ من منظورم از کم حجم این بود که خودم پیدا کردم