30 مليون کاربر PSN و انتظار فروش 15 مليونی sony تا انتهای اين سال مالی!

SaDrA-HhH

Loyal Member
psnlogo2.jpg

مدير SCE آقای کاز هيرايی اعلام کرد کيه آن ها انتظار فروش 15 مليونی ps3 در اين سال مالی را دارند.همچنين اعلام کرد که 80% کنسول های فروخته شده ps3 به psn وصل شده اند.

او در TGS گفته است: فروش ما در آخر آگوست خيلی بالا تر از سطح پيش بينيمان بود.

همچنين 30.5 مليون کنسول ps3 به شبکه psn وصل شده اند که در جبهه مقابل 23 مليون يوزر در لايو وجود دارند.
فروش کلی ps3 هم اکنون 38.1 مليون کنسول در جهان است.

همچنين اعلام شد که سرويس آنلاينی برای فيلم که در us فقط در دسترس است برای اروپا نيز عرضه ميشود.

و در آخر اضافه کرد که: به علت پيشرفته نبودن کافی تکنولوژی 3D اين قابليت روی PSP امکان پذير نيست!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
هک این کنسول خیلی زیادش شید 2 میلیون به فروشش افزوده کنه.در ضمن هر چی فکر میکنم کیبینم چیزی تیست که فروش ps3 رو خیلی افزایش بده حتی موو هم بیش از 2 میلیون فکر نکنم رو فروشش تاثیر بذاره ولی کینکت گیمرهای کاسال هم به خودش جذب کرده و هاردکور هم همینطور امید بیشتری به فروش ایکس360 دارم.
اینکه کاربرای PSN از XBL بیشتره یکم عجیب نیست؟!!

من نمی دونم مګه ما تاپیک مخصوص نداریم؟؟؟
اون از تاپیک پیش فروش هیلو اینم از این.خوب اون تاپیک رو ببندید همه رو راحت کنید!!
خوب معلومه وقتی کنسولشون هک شده بایدم از این پیشبینی ها کرد
پیش بینی فروش ۱۵ میلیونی برای ګزارش مالی چند ماه پیششون هست!!!این موضوع برمیګرده به قبل از هک...
اګر هم منبع خواستید باید به ګزارش مالی سونی مراجعه کنید!(احتمالا توی تاپیک آمار فروش هست)

هک این کنسول خیلی زیادش شید 2 میلیون به فروشش افزوده کنه.در ضمن هر چی فکر میکنم کیبینم چیزی تیست که فروش ps3 رو خیلی افزایش بده حتی موو هم بیش از 2 میلیون فکر نکنم رو فروشش تاثیر بذاره ولی کینکت گیمرهای کاسال هم به خودش جذب کرده و هاردکور هم همینطور امید بیشتری به فروش ایکس360 دارم.
اینکه کاربرای PSN از XBL بیشتره یکم عجیب نیست؟!!
محض اطلاع تا آخر اين سال مالی برای PS3:

kz3
lbp2

GT5

resistance 3

move

ميآن و همه اينا به خصوص GT5 که يه قسمتش اندازه کل سری forzaو PGR فروخته فروش يه کنسول رو تضمين ميکنن!

بازی هاردکو کينکت کو؟

یه سر به کنفرانس مایکرو یا صفحه فروم سایت بزن.مطمین باش GT5 به پای فروش هیلو نمیرسه.از نظر فروش کنسول کینکت به همه اینا میرزه .دیگه چیزی نمیگم تا بازیهایی که نام بردی به خصوص Gt5 عرضه بشن اونوقت فروش کنسول رو میبینیم.

HAVE FUN!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or