saeed_sg

کاربر فعال
Jun 7, 2010
1,113
نام
محمدسـعید
Hidden Figures رو ندیدم و نمی‌دونم اون هم به مظلومیت این دسته اشاره کرده یا نه. :D
اونم یه چیز تو همین مایه هاست ولی فیلم جالبیه ! فیلم Fences هم اشاره نکردی ، البته اون خیلی متن اصلیش این نیست شاید.
تو هرسال با رقیباشون بسنجیم ببینیم دوپینگ شده یا نه. اگه شده که حق با شماست .
فکر میکنم هم نظریم اینکه یه مسئله ترند باشه به خودی خود اشکالی نداره . بعد ملت هم میرن نگاه میکنن تازه . دیگه بیشتر ازین بخوایم گیر بدیم باید جریانسازی هالیوود رو تو خوراک رسانه ای مردم باید گیر بدیم بهش که اونم نمیشه!
-
یه پرانتز میان بحث ها بخوام باز کنم یه چیزی که ذهنمو مشغول کرده اینه که فکر میکنم اسکار اینروزها فقط جای بررسی فنی فیلمها نیست ، بلکه جای اشاره به جریان و اتفاقاتی (حتی قدیمی) هم هست که فیلم ها بهشون اشاره کردن یا بقول دوستان مُد روزه ! دیگه چیزیه که تبدیل شده بهش اسکار . با مثال بخوام بیان کنم اگه به فیلمهایی مثل فروشنده اصغر ، Spotlight ، The Post ، Hurt Locker ، نگاه میکنم ، میبینیم علاوه بر اینکه از دیدگاه هایی فیلمهای خوبی بودن ، نمیشه جنبه ی اون روشنگری یا اشاراتی که به اون موضوع کردن ( که جریان روز بوده یا موضوع تاریخی اجتماعی مهمی بوده ) در دیده شدنشون در نظر نگرفت درحالی که بحث نژاد و جنسیت محور اصلی این فیلما نیست بنظرم .

به قول یه تحلیلی اسکار همیشه خیلی علاقه داره که از تمام جنبه ها به فیلمها نگاه کنه و نه فقط فنی و هم جنبه فنی رو حفظ کنه هم جنبه سرگرمی رو با 20 میلیون بیننده ، هم یه حرفی به بیننده ها بزنه و موضوع روز هم دنبال کنه !!! ، دلیل اضافه شدن BlackPanther هم همینه که جریان روزه . دیگه همه قبول داریم یه سری فیلمها اسکارپسندتره ، من سوالم اینجاست اینکه FirstMan که یه مقدار معیارهای اسکار پسند رو داره و این وسط (احتمالا بخاطر اون میله پرچمه کره ماه) طرد شده بنظرم از BlackPanther موضوع مهم تریه ، چون بلک پنتر فیلم خیلی افتضاحی نیست ولی وقتی FirstMan حذف میشه ، اون میاد جاش بخاطر جریان و یا مُد.
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dinosaur

Cloud Strife

کاربر سایت
Nov 13, 2006
15,177
نام
ماکان
شرمنده دیر جواب میدم. :D
سینا من خودم از Green Book بدم نیومد، ولی انتخابش به عنوان بهترین فیلم سال رو هم تا حدی به همون مظلومیت سیاه‌پوست‌ها ارتباط میدم. البته این وسط بحث سلیقه هم هست و فیلم‌هایی که امسال خیلی دوست‌شون داشتم، کلاً آدم حساب نشدن و حتی به مرحله نامزدی هم نرسیدن! :D یعنی فیلم‌های The Ballad of Buster Scruggs و The House That Jack Built.
واقعاً مشکلی با جایزه گرفتن فیلمی که کاراکتر اصلی سیاه‌پوست باشه ندارم، در صورتی که جایزه رو حقش بدونم. درصد خیلی عظیمی از مردم دنیا و آمریکا سیاه‌پوست هستن و عجیب نیست که فیلمی با حضور اون‌ها جایزه بگیره. مشکل من اینه که تقریباً همه فیلم‌هایی که این سال‌ها با حضور سیاه‌پوست‌ها تحویل گرفته شدن، در مورد مظلومیت این قشر بودن و این قضیه خیلی تکراری شده دیگه. یعنی انگار یه حالت دوپینگ پیدا کرده که اگه فیلم‌های X و Y کیفیت تقریباً یکسانی داشته باشن و X در مورد مظلومیت سیاهان باشه، دوپینگ میکنه و بیشتر تحویل گرفته میشه.
از اسکار 2012 بیایم جلو:
اون سال The Help به عنوان نامزد اسکار در مورد مظلومیت سیاهان بود.
توی اسکار 2013 فیلم Django Unchained رو داشتیم که باز همین‌طور بود (خودم عاشق این فیلم هستم و حداقل این مظلومیت و به شکل متفاوتی نشون داد! :D).
2014 فیلم 12Years a Slave برنده شد که به نظرم به شدت اورریت شده هست و اوج مظلومیت رو هم نمایش می‌داد.
2015 هم Selma رو به عنوان نامزد داشتیم با همین موضوع.
2016 چیز خاصی نداشتیم که به قیام و اعتراض دوستان سیاه‌پوست منجر شد که هالیوود ما رو نمی‌خواد و به ما ظلم شده و این حرف‌ها.
2017 هم Moonlight رو داشتیم در مورد یک سیاه‌پوست مظلوم همجنسگرا. Hidden Figures رو ندیدم و نمی‌دونم اون هم به مظلومیت این دسته اشاره کرده یا نه. :D
2018 باز هم مظلومیت سیاهان رو داشتیم، این بار در قالب ژانر وحشت و فیلم Get Out.
2019 هم که فیلم Green Book با حضور یک سیاه‌پوست مظلوم اسکار گرفت و BlacKkKlansman هم در مورد گروه‌های نژادپرست بود.
این وسط یه Black Panther بود که با وجود کاراکترهای سیاه‌پوست، در مورد مظلومیت این قشر نبود ولی همین فیلم هم سوژه خنده‌داری بود برای نامزدی اسکار! نمیگم فیلم آشغالی بود. توی سبک و سیاق خودش چیز جالبی بود، ولی مسخره هست که فیلم‌هایی مثل The Dark Knight شلغم بودن و الآن یه فیلم کمیکی به صرف حضور سیاهان نامزد اسکار میشه. الآن اگه کل شخصیت‌های فیلم سفید بودن هم نامزد می‌شد؟ نمی‌شد انصافاً!
خب آدم اینا رو که کنار هم می‌ذاره و می‌بینه در عرض 6 سال، 3تا فیلم با محوریت کاراکتر سیاه‌پوست ستمدیده و مظلوم جایزه اصلی رو گرفته (که بر حسب اتفاق توی 2تا فیلم هم به همجنسگرایی اشاره میشه)، به یه روند مشخص می‌رسه و می‌تونه پیش‌بینی کنه که سال بعد هم حداقل یه نامزد داریم که در مورد مشکلات سیاهان هست یا نامزدی در مورد همجنسگرایی داریم. کلاً وضعیت جوری هست که انگار فیلم‌هایی با این موضوع یه ارج و قرب خاصی بین اهالی هالیوود دارن. خودم با بعضی از این‌ها حال می‌کنم، ولی از اون طرف هم به نظرم خیلی واضح هست که در حال حاضر یه جور مُد رو داریم پشت سر میذاریم در مورد فیلم‌های مربوط به سیاهان و البته همجنسگراها.
حالا سیاه‌پوست‌ها از این نظر اوضاع‌شون طبیعی‌تر هست و درصد خیلی زیادی از جامعه رو تشکیل میدن و به هر حال میشه انتظار داشت فیلم‌های زیادی با حضور کاراکترهای سیاه‌پوست ساخته بشه (ولی نه لزوماً با محوریت بدبختی اون‌ها)، ولی دیگه همجنسگراها واقعاً چند درصد از مردم دنیا رو شامل میشن که تا این حد کاراکتر از اقلیت‌های جنسی توی فیلم‌ها و البته بازی‌های مختلف می‌بینیم. به من نوعی ربطی نداره که یکی همجنسگرا باشه یا نه، زندگی خودش هست و دلش می‌خواد. ولی این تأکید عجیبی که این سال‌ها روی این قضیه میشه هم برام جالبه. یعنی این‌طوری که داریم جلو میریم، شاید به زودی به جایی برسیم که اگه توی یه فیلم یا بازی که شخصیت‌های زیادی دارن، یکی دو تا کاراکتر همجنسگرا وجود نداشته باشن ممکنه علیهشون دادگاه تشکیل بشه! :D
حقیقتش حوصله ندارم فیلم‌هایی که این سال‌ها در مورد همجنسگراها بودن و نامزد شدن یا جایزه گرفتن رو ردیف کنم، ولی تعدادشون کم نبوده. یا توی بازی‌ها که دیگه داره به یه استاندارد تبدیل میشه که هر بازی open world یکی دو تا شخصیت این‌طوری داشته باشه (RDR2 رو بازی نکردم و نمی‌دونم اون هم داره یا نه! :D). یا مثلاً کمیک‌های The Walking Dead که کلهم 20،30 تا شخصیت اصلی و نسبتاً اصلی داره و اگه اشتباه نکنم 4تاشون همجنسگرا هستن!
بعضی وقت‌ها فکر می‌کنم شاید زیادی حساس شدم نسبت به این چیزها، ولی باز اتفاقاتی می‌افته که می‌بینم نه، یه شیطنت‌بازی‌هایی هست! :D مثلاً یه دفعه EA با خوشحالی اعلام میکنه 2تا از کاراکترهای Apex Legends جزو اقلیت‌های جنسی هستن. چرا؟ چون مُد روزه! یا هرماینی (هرمیون!) توی تئاتر «هری پاتر و فرزند نفرین شده» سیاه‌پوست هست، چون باید به زور همه کاراکترها رو سیاه کنیم و بعدش توجیه کنیم که مگه توی کتاب‌ها به رنگ پوست این کاراکتر اشاره شده؟

3aib_sdsaxcxc.jpg


مختصر و مفید، من نه مشکلی با همجنسگراها دارم (همین فردی مرکوری یکی از خواننده‌های محبوبم هست) و نه با سیاه‌پوست‌ها (شخصیت‌های محبوب سیاه‌پوستم بیشتر از این هستم که بخوام دونه دونه نام ببرم)، ولی با افراط و تفریط مخالفم. افراط و تفریطی که یه موقع میشه اون قضایای وحشتناک برده‌داری و فشار شدید به همجنسگراها، یه زمانی هم مثل الآن که توی سینما و یه سری جاهای دیگه توجه اغراق‌آمیزی به قضیه میشه.

آریا به صورت لانگ شات همه حرف هایی که میزنی صحیحه، یعنی وقتی به صورت آماری به قضیه نگاه کنی میشه دید که همه فیلم های مطرح و جایزه بگیر درون مایه ای از مباحث نژاد پرستی و همجنسگرایی داشتن و این مساله همونطور که نشون دادی انقدر بدیهی هست و تکرار شده که نشه کتمانش کرد، اما به نظر من نتیجه ای که ازش میگیری درست نیست.

به نظر من این مورد یکم شبیه فیلم های جایزه بگیر ایرانیه. باز اگه با همین دقتی که به خرج دادی فیلم های جایزه بگیر و جشنواره ای ایرانی رو لیست کنی، میبینی اکثرشون منعکس کننده فقر و معضلات اجتماعی مثل اعتیاد و ... هستن. تا حدی که یه گروهی برای تمسخر این فیلم ها همش میگن فرمول ساخت فیلم جشنواره ای و روشنفکری انتخاب یه سری آدم بدبخت، یه لوکیشن درب داغون و اضافه کردن اندوهه! اگه دوربین بگیری دستت بری حاشیه تهران از مردم حلبی آباد و زندگی های مفلوکانه و پر از غمشون فیلم بگیری دست کم دو سه تا جایزه رو بردی. اما آیا واقعا همینطوره؟ یعنی داور جشنواره ها فقط میان به این نگاه میکنن که آیا این فیلم در مورد مساولی که ما بهش جایزه میدیم هست یا نه و اگه بود درجا به لیست اضافه میکننش؟

همونطور که تو میتونی یه لیست درست کنی و نشون بدی هرچی جایزه برده بالاخره عاری از این تم هایی که نام بردی نبوده، به همون نسبت میشه یه لیست دیگه ای هم درست کرد از فیلم هایی که چه بسا در ارایه مضامین همجنسگرایی یا نژادپرستی تندتر هم بودن اما در نهایت حتی نامزد هیچ بخشی هم نشدن. خوب این رو چطور میشه تحلیل کرد؟

من فکر میکنم فیلم های جایزه بگیر، یعنی کلیه آثار شاخصی که مسلما توسط هنرمندان قهار ساخته میشه، با تم های حساس اجتمایی یه مرز مشترکی دارن. اونم به خاطر ذات خود هنره. یه هنرمند، به عنوان یه شخص تیز هوش که نگاهی نکته سنج و تیز بین داره اساسا جذب هر ایده ای نمیشه و دوست داره دست بزاره روی سوژه هایی کمتر کسی جثارت فکر کردن بهش رو داره. این رو میشه با مطالعه تاریخ هنر به راحتی فهمید. همیشه آدم های بزرگ بخشی از بزرگیشون رو مدیون همین جثارت بودن. و جرات میکنن درباری مواردی فیلم بسازن یا مثلا کتاب بنویسن که برای خیلی ها تابوعه. وقتی اساسا این نابرابری های اجتمایی (حالا چه به شکل نژاد پرستی، چه همجنسگرایی، چه زن ستیزی و ....) برای انسان امروز دغدغه است، طبیعیه که آدم های بزرگ و مطرح سینما، همینطور ذهن های خلاق هم جذبش بشن و سعی کنن در این خصوص فیلم بسازن. در نتیجه شما میبینی واقعا بخش بزرگی از فیلم های شاخص حول و حوش همین موضوعاتن.

مثلا به نظر من منهای هر موضوع حاشیه ای، Green Book واقعا فیلم قشنگی بود و کلاسیک میشه. بین نامزدهای بهترین فیلم سال هم به نظر شخص بنده از همه بهتر بود. ضمن اینکه به نظر من اگه قرار بود اسکار سیاسی باشه و صرفا رو حساب موضوعی که الان ترنده جایزه بدن بهترین انتخاب Roma بود نه Green Book! دقیقا تو بحبحه دعوای ترامپ سر دیوار کشیدن تو مرز مکزیک و این همه سوژه داغی که وجود داره، قشنگ میتونستن Roma رو بهترین فیلم هم انتخاب کنن، قشنگ همه المان های کسب جایزه سیاسی رو داشت اما نگرفت!
 
آخرین ویرایش:

UFOPower

کاربر سایت
Dec 23, 2008
5,515
نام
میلاد
ته دلم یه چیزی گیر کرده ، اونم خداحافظی پایانی فیلم venom بود یادتونه ! اونجا که ونوم در اتش و هوا که تاریکی استمرار داشت سقوط کرد و ندای پایانی‌اش این جمله خداحافظ ادی گویی پایان زندگی بود چه حیف شد که بازگشتی بود ای کاش باز نمی گشت و می گذاشت این خداحافظی تا ژرفنای ابدی حسرت ادامه یابد تا بعد بگیرد و جاودانه شود تا روح مثل باران بر زمین ببارد و خاک شرمگین باشد که چرا درک نکرد ماهیت زندگی و مرگ را.
از کجا میخری؟:D
 

Jack cooper

کاربر سایت
Feb 10, 2017
708
میگم سال بعد اسکار همجنس گرایی رو هم اضافه کنن:D
درمورد این بلک پنتر هم واقعا فازشون چی بوده که انقدر گندش کردن . یه فیلمه مسخره با بازیهایه داغون .
این فیلم سوگولی رو دیدم اولش زیاد جذاب نبود ولی کم کم خیلی جالب میشه . بازیگرشم واقعا حقش بود اسکار بگیره . بعضی صحنه هاش شاید بظاهر حال بهم زن باشه اما تصویر درستی از زندگیه درباری نشون میده .
من فکر میکردم اسکار موسیقیه متن به اولین انسان برسه ولی حیف شد، کلا جایزه دادنشون خیلی مسخره شده مثل اون سالی که تو دنیایه گیم بین gta با دلست ، gta تونست جایزه موسیقی رو بگیره که همه شاخ دراوردن
 
  • Like
Reactions: TheGodfather

IMANOKA

کاربر سایت
Sep 11, 2014
6,312
این چند وقته دو تا بازیگر و فن هاشون به شدت رو اعصابم بودن،بازیای هر دوشون تکراری و تو همه فیلماشون مثل همه
حدس بزنید کیا رو میگم؟ :D رو پروفایل نصف ملت تو فضای مجازی عکس این دو نفر هست
رایان گاسلینگ و تام هاردی
اوریتد تر ازینا نیست تو دیدم
 
  • Like
Reactions: RohFa

Origami 2008

عضو تحریریه
Oct 2, 2014
5,491
نام
سپهر
این چند وقته دو تا بازیگر و فن هاشون به شدت رو اعصابم بودن،بازیای هر دوشون تکراری و تو همه فیلماشون مثل همه
حدس بزنید کیا رو میگم؟ :D رو پروفایل نصف ملت تو فضای مجازی عکس این دو نفر هست
رایان گاسلینگ و تام هاردی
اوریتد تر ازینا نیست تو دیدم

شاید تا حدودی با تام هاردی موافقم باشم اما رایان گاسلینگ نه. از چه نظر بازی اش تکراری هست؟ هر بازیگری یک توانایی خاصی داره که آن توانایی به اجرا میگذارد، به عنوان مثال نوید محمد زاده لحن و تن صدای خاصی دارد که به همین تن صدای خش دارش، بر جستگی نقشش تاثیر می گذارد. گاسلینگ یک چهره خسته و بی حس را دارد که البته همین مورد، نکته مثبت کاری اش است. ابسورد اما مرد عمل است (مثل فیلم درایو). وراج یا ابله (مثل نایس گایز)، عاشق شکست خورده (مثل ولنتاین غم انگیز)، یک معتاد سرگردان ( نصف نلسون) و زرنگ و آبزیره کار (در بیگ شورت). هر چند فیلم ضعیف باشد، گاسلینگ هرگز نقطه ضعف فیلم نیست.

اگر تام هاردی متفاوت را میخوای ببینی، فقط به Locke رجوع کن.
 

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
Feb 22, 2011
17,158
نام
∂αнмα
watch?v=whpJ19RJ4JY
این تبلیغ اخیر نایکی اند توهم سازی رسانه های امریکایی رو نشون میده جدا اینا با کی کار دارن ؟ تنها جایی که یک ذره هم این مسائل وجود نداره ورزش ـه حالا اونم میخوان با این خوزابلات به گند بکشن ! چند وقت دیگه هم توی گیمینگ به شدت ریشه میدون ـه باید سر اینکه فلان استدیو به خاطر به کار بردن فلان شخصیت منتقدا میبرنش بالاسرشون بحث کنیم :|
 
آخرین ویرایش:

IMANOKA

کاربر سایت
Sep 11, 2014
6,312
شاید تا حدودی با تام هاردی موافقم باشم اما رایان گاسلینگ نه. از چه نظر بازی اش تکراری هست؟ هر بازیگری یک توانایی خاصی داره که آن توانایی به اجرا میگذارد، به عنوان مثال نوید محمد زاده لحن و تن صدای خاصی دارد که به همین تن صدای خش دارش، بر جستگی نقشش تاثیر می گذارد. گاسلینگ یک چهره خسته و بی حس را دارد که البته همین مورد، نکته مثبت کاری اش است. ابسورد اما مرد عمل است (مثل فیلم درایو). وراج یا ابله (مثل نایس گایز)، عاشق شکست خورده (مثل ولنتاین غم انگیز)، یک معتاد سرگردان ( نصف نلسون) و زرنگ و آبزیره کار (در بیگ شورت). هر چند فیلم ضعیف باشد، گاسلینگ هرگز نقطه ضعف فیلم نیست.

اگر تام هاردی متفاوت را میخوای ببینی، فقط به Locke رجوع کن.
این رایان گاسلینگ تو هر فیلمی که باری میکنه نقشش اینه به یه جا خیره بشه و یه کم اخم کنه:)) بشر انگار هیچ کاری دیگه نمیتونه انجام بده فقط از این جور نقش ها بهش میدن :D
 

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
May 18, 2012
4,706
نام
Ebrahim
midsommar-poster-405x600.jpg

اولین پوستر از فیلم Midsommar به کارگردانی Ari Aster (کارگردان فیلم ترسناک و پشم افکن Hereditary):D

داستان این عنوان بدون نام که قبلاً اعلام‌شده بود بر اساس اساطیر ترسناک اسکاندیناوی هست، ازاین‌قرار خواهد بود:

«زن‌ و شوهری سوئدی برای بازدید از دوستان خود به شهرک روستایی سفر می‌کنند که در این شهرک قرار است جشنواره‌ای تابستانی برگزار شود. داستان از آنجایی شروع می‌شود که این جشنواره توسط فرقه‌ای بت‌پرست به خشونت کشیده می‌شود.»
 

کاربرانی که این قسمت را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
or ثبت‌نام سریع از طریق سرویس‌های زیر