دوستان گرامی سایت PSP-Hacks.Com تعداد بیش از 50 Theme رو برای دانلود گذاشته بود که گفتم اینجا بذارم. یکی از زیباترین تم هایی که توی این پک هست شباهت زیادی به Dashboard کنسول XBox360 داره. لیست Theme ها :
سلام اول اینکه مزسی از اینکه زحمت کشیدی و اینا رو گذاشتی یه سوال اینکه نحوه ی ریختن این تم ها رو هم بگو بی زحمت. مرسی
طریقه ریختن این تم ها رو این جا در پست BijBij جان بخون : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=11294
:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd: Custom PSP -XMB Sounds and PMFs , Fonts, Backgrounds , XMB Icons, XMB waves :arrowu::arrowu::arrowu::arrowu: خیر تماما تم های PTF هستن با تشکر از بیژن طریقه ی نصب: همونطوری که تو اون تاپیک هم گفتم تو تمام ورژن هایی که این قابلیت رو ساپورت میکنه کار میکنه یعنی 3.70 به بعد
اخه اینا فکر کنم با تم های Flash فرق داره . این فولدر CXMB چه:؟ میشه خودت بگه چه جوری ریختی. چون من خیلی دنبال این تم ها بودم. ممنون میشم اگه لطف کنی بگه.
همونطور که بالا هم گفتم اینا تم ptf هستن پدرام جان به اشتباه زدن فلش 0 اون فولدر CXMB یه نوع پلاگین هست که برای تغییر تم ها هست نیازی نیست نصب بشه.
آخه من وقتی این فایل های CTF رو میریزم تو قسمت تم PSP وقتی میخوام برم بذارم رو psp لی هیچ تمی توی PSP نشون داده نمی شه. چرا؟؟
آقا با تشکر من هم دانلود کردم ولی توی پوشه تم همه CTF هستن نه PTF بعد من دستی پسوند اونا رو از CTF به PTF تغییر دادم الان توی منوی Theme لیست اونها رو و پیش نمایششون رو نشون میده ولی وقتی روش X میزنم و می خواهم Apply کنم پیغام The File cannot be Opened رو میده میشه بفرمایید چکار باید بکنم لطفا درضمن من بقیه پوشه ها که همراهش بود شامل Pictureو sepulginو CXMB رو نیز کپی کردم تو psp اما نمیشه راستی ورژن psp من 5.50 prome-2 هستش وقتی pulgin رو از منوی ریکاوری فعال می کنم اصلا psp بالا نمی یاد آیا نیاز هست که فریم ور رو آپدیت کنم؟ ممنون از کمکتان