سلام خواستم با زدن این تاپیک از شما دوستان بپرسم چطوری PS2 خریدین تا چند تا خاطره نوستالژی برامون زنده بشه تقریبا بیشتر کنسول ها چنین تاپیکی رو دارن و واقعا حیف بود که PS2 همچین تاپیکی نداشته باشه
یه تاپیک ps1 بود فکر کنم جای این تاپیک هم خالی بود. ما از قدیم دست مون توی جیب خودمون بوده. یادمه بچه بودم کل یه تابستون رو کار کردم پولش رو رفتم ps2 گرفتم. اواسط تابستون بود پولم هنوز کامل جور نشده بود. باقیش رو از داداشم قرض کردم که تا اخر تابستون بهش پس بدم.
داداش من این تاپیک رو برای کسایی زدم که از خرید کنسول خاطره دارن بعدشم همه کنسول ها تو این سایت چنین تاپیکی دارن
یادمه وقتی ps1 نم سوخت رفتم با بابام گشتیم تو بازار یه مغازه ps2 میفروخت سال 2008(!) خریدم 170 تا الانم دارمش . مرده عجب آدم چرتی بود کارت قبول نمیکرد! 2 ماهی هم هست که fat 10000 خریدم !
یادش بخیر من سال 84 دانشجو بودم اهواز اونموقع خریدم فکر کنم 180 تومانی شد با بچه ها مینشستیم پاش دیگه بلند نمیشدیم قشنگ گند زد به ترم اولم
فاک چه دوران خوشی داشتیم وقتی کلاس پنجم بودم یک کلوپی تو محلمون بود منم رفتم اونجا عین چی کز کردم ونگاه کردم انچنان که قلبم شکست، اومد خونه به پدرم گفتم برام Ps2 بخر اولش گفت نمیخرم بعدش با یک سیلی محکم زد تو گوشم شب بعدش ساعت یازده شب اومد خونه PS2 رو هم برام خریده بود! ولی نمیدونم چی شد سر خرید ps3 و ps4 اصلا اعتنای ندادن و مثل چی زحمت کشیدم تا خریدمشون لول
یادمه کوچیک بودم میرفتم ماهی یه بار گیم نت اونجا ps2 داشتن ساعتی 150 تومن میدادم تا یزره خدای جنگ 1 بازی کنم طولی نکشید که دلم خواست یکی هم من داشته باشم خیلی تلاش کردم بخرم اخرش نشد که نشد چون وضعیت مالیمون اون موقع جواب نمیداد قیمتش 180 تومن بود باز بهتر بود در مقایسه با الان ps4