Title: Deus Ex: Mankind Divided Developer: Eidos Montreal Publisher: Square Enix Platform: PC / XOne/ PS4 Release date: 23.08.2016 Size: 78 GB تاپیک بحث و تبادل نظر بازی Spoiler: سیستم مورد نیاز: Minimum: OS: Windows 7.1SP1 or above (64-bit Operating System Required) Processor: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent Memory: 8 GB RAM Graphics: AMD Radeon HD 7870 (2GB) or NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) Storage: 45 GB available space Recommended: OS: Windows 10 64-bit Processor: Intel Core i7-3770K or AMD FX 8350 Wraith Memory: 16 GB RAM Graphics: AMD Radeon RX 480 - 1920 x 1080 or NVIDIA GTX 970 - 1920 x 1080 Storage: 55 GB available space Additional Notes: 55GB HD space includes DLC Spoiler: تصاویر بازی:
بازی مگه 30 گیگ نبود؟ یا من اشتباه میکنم؟ این بازی آنلاین هم داره؟ اگه داره صبر کنیم گروه های دیگ آنلاین حذف کنن دانلود کنیم
دوستان هنوز کسی نفهمیده با کدوم آپدیت کرک اجرا میشه؟ من هر 2 آپدیت آخر رو تست کردم ولی بازی اجرا نمیشه
آپدیت آخر نه ،مثل اینکه با پچ 11 اجرا میشه بیلد 616.0 فیت گرل گذاشته تو بازهای ریلیز آینده احتمالا فردا میده بیرون بازی زبان زیاد داره همونا حذف شن کلی حجمش میاد پایین
این لینک جدیدی که رو از کرک قرار دادم بالاتر تست کنید. همراهش فایل exe بازی هم هست. اگه کار کرد براتون خبرش رو بدید اینجا.
فقط دوستان عزیز اگه امکانش هست هر نسخه از این بازی حالا چه کورپک و چه فیت گریل روی سرور TrainBit اپلود کنید چون واقعا سرعت سروراش عالیه ممنون میشم به شخصه و دعا گوش هستم
دوستان کسی تونسته با نسخه Full Unlocked و کرک بازی رو اجرا کنه؟ من آپدیت 9 هم کپی کردم و کرک هم کپی کردم بازم وارد بازی که میشه Stop Working میده
این احتمالا یا آپدیت های دیگه ای هم نیاز داره یا مثل سری پیش که برای PES کرک اومد و ورژن اولش روی بعضی سیستم ها مشکل داشت و فیکس دادن حل شد اینم کرک فیکس نیاز داره جالبه هیچ کس هم نتونسته هنوز انگار تست کنه روی نسخه Full Unolced و بازی رو اجرا کنه
احتمال میدم نسخه هاتون dlc ها رو نداره برا همین استاپ ورکینگ میده بعد من دیدم آپدیت یکی مونده به آخر عنوانش پچ 11 بود تو استیم که cpy میگفت کرک کرده