H.e.r.M.e.s عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 May 16, 2012 #1 با سلام یک عدد اکانت Black Ops استیم دارم که می خوام بفروشم ... اگر برای Ban و چیزی می ترسید می تونید تستش هم کنید برای خرید همینجا یا از طریق Private به من خبر بدید. آخرین ویرایش: May 16, 2012
با سلام یک عدد اکانت Black Ops استیم دارم که می خوام بفروشم ... اگر برای Ban و چیزی می ترسید می تونید تستش هم کنید برای خرید همینجا یا از طریق Private به من خبر بدید.
H.e.r.M.e.s عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 May 18, 2012 #2 نوشته شده توسط H.e.r.M.e.s: با سلام یک عدد اکانت Black Ops استیم دارم که می خوام بفروشم ... اگر برای Ban و چیزی می ترسید می تونید تستش هم کنید برای خرید همینجا یا از طریق Private به من خبر بدید. بیشتر... به قیمت 9 تومن
نوشته شده توسط H.e.r.M.e.s: با سلام یک عدد اکانت Black Ops استیم دارم که می خوام بفروشم ... اگر برای Ban و چیزی می ترسید می تونید تستش هم کنید برای خرید همینجا یا از طریق Private به من خبر بدید. بیشتر... به قیمت 9 تومن
H hossein_mokhte کاربر سایت Rating - 100% 1 0 0 May 18, 2012 #3 8 kharidaram faghat vase testesh chikar mikonid
H.e.r.M.e.s عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 May 18, 2012 #4 نوشته شده توسط hossein_mokhte: 8 kharidaram faghat vase testesh chikar mikonid بیشتر... فارسی بنویسید دوست من. برا تست خوب تست می کنی دیگه. اگر xfire یا steam داری منو اد کن. ali13899 با یک ساعت باش pm خصوصی بده. یوزر پس اکانت بهت داده می شه برای تست. بعد از خرید adresse mail guard عوض می شه تا بتونی پس رو عوض کنی.
نوشته شده توسط hossein_mokhte: 8 kharidaram faghat vase testesh chikar mikonid بیشتر... فارسی بنویسید دوست من. برا تست خوب تست می کنی دیگه. اگر xfire یا steam داری منو اد کن. ali13899 با یک ساعت باش pm خصوصی بده. یوزر پس اکانت بهت داده می شه برای تست. بعد از خرید adresse mail guard عوض می شه تا بتونی پس رو عوض کنی.