شایعه یک روزنامه ژاپنی: رونمایی از PS Vita جدید با صفحه نمایش بزرگ و رم بیشتر قبل از TGS

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
images

روزنامه ژاپنی Tokyo Keizai گزارش کرده است که شرکت سونی قصد دارد مدل جدیدی از PSVita را در September امسال و قبل از نمایشگاه Tokyo Game Show رونمایی کند.

مدل جدید PCH-2000 دارای صفحه نمایش 6.3 اینچی OLED ساخت شرکت سامسونگ می باشد ( 1.3 اینچ بزرگتر از نسخه فعلی) و رزولوشن آن 960 در 554 پیکسل که بر روی نسخه فعلی است باقی می ماند.
مقدار رم مدل جدید افزایش پیدا کرده و از 512 به 1 گیگابایت ارتقا داشته است که این اجازه را می دهد که برنامه های بیشتری در پس زمینه اجرا شوند و مقدار رم مصرفی بازیها ثابت بماند.طراحی مدل جدید هم در راستای طراحی PS4 می باشد.

1

تو با همین رم 512 بازی برای کنسول بساز 1 گیگ پیشکش..

الان گوشی ها با رم 2 گیگ وارد بازار میشن..

باز آقای ترول اومد ... الان یه مقاله در مورد کنسول فرضی مایکرو با استفاده از پاور آف کلود هم رو میکنه که 600 برابر ... خسته نمیشی شما از اینهمه ترول؟ 8300 تا پست داری 8000 تاش تو ترول بازیه فکر کنم ... اصلا بازی هم بسازه برا شما چه فرقی میکنه که کلا کنسول غیر از مایکرو برات معنی نداره ...

این خبر خیلی بعیده ... ایم حماقتیه که سونی یه بار امتحان کرد و بد خورد تو پیشونیش ... در ضمن بزرگ کردن صفحه بدون تغییر رزولوشن یعنی میخواد کلا کیفیت رو فدای سایز کنه؟؟؟ خیلی بعیده

گه اینکارو کرد یه لطفی هم بکنه بیاد این آشغالی که به ما فروخته رو پس بگیره یدونه از این جدیدا بده!:دی

دیگه قرار نشد به سخت افزار ویتا گیر بدی!:d انصافا همه چی تمومه و فقط ساپورت نرم افزاری کم داره
کلا سونی بجای خرج و تمرکز روی تغییرات سخت افزاری میومد چندتا انحصاری خلاقانه جدید برای ویتا رو میکرد. مثلا Mm رو تا یکی دوسال میذاشت تمرکز کل تیمش رو این باشه که فقط برای ویتا بازی بسازه بعد تازه بره با پلی4 شروع کنه.

وضع ویتا خیلی بدتر از وی یو هست . هیچکس گلکسی اس 4 رو با اون گیم پد و هزاران بازیش ول نمیکنه بره کنسول دستی بخره .
این هزارتارو میتونی برام لیستش کنی ؟؟؟من که ایپاد دارم با این همه بازی که براش هست اصلا نمیتونم با ps vita مقایسش بعد تو چطور با گلگسی مقایسش میکنی؟؟؟ دقیقا حرفت برعکس صدق میکنه فقط لازمه پی اس ویتارو بگیری دستتو باهاش یکم بازی کنی اونوقت دیگه هیچوقت این حرفو نمیزنی حتی با این بازی های کمش تنها مشکل ویتا کم بودنه بازی هاشه که اون هم به نظره من به مرور زمان درست میشه...

وضع ویتا خیلی بدتر از وی یو هست . هیچکس گلکسی اس 4 رو با اون گیم پد و هزاران بازیش ول نمیکنه بره کنسول دستی بخره .
این حرف فیلسوفانه رو از کجا زدی؟ :d (قصد بی احترامی نیست شوخیه)
در حال حاظر وضع وی یو از ویتا خیلی وخیم تره. لطفا حرف بی صند نزنین پلیز متشکرم

ویرایش: من از نظر فروش ویتا توو ژاپن که دو برابره وی یو هست گفتم. از نظرای دیگه کاری ندارم

آخرین ویرایش:
این هزارتارو میتونی برام لیستش کنی ؟؟؟من که ایپاد دارم با این همه بازی که براش هست اصلا نمیتونم با ps vita مقایسش بعد تو چطور با گلگسی مقایسش میکنی؟؟؟ دقیقا حرفت برعکس صدق میکنه فقط لازمه پی اس ویتارو بگیری دستتو باهاش یکم بازی کنی اونوقت دیگه هیچوقت این حرفو نمیزنی حتی با این بازی های کمش تنها مشکل ویتا کم بودنه بازی هاشه که اون هم به نظره من به مرور زمان درست میشه...

Google Play Store
همه بازی های سگا و میکرو و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or