یک تصویر دیگر از پروژه جدید آقای Cliff Bleszinski

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20110526bleszinski.jpg

آقای Cliff Bleszinski قبلا از یک تصویر از کار جدید خود را منتشر کرد که هنوز دقیقا معلوم نیست این بازی چیست.به تازگی یک تصویر دیگر نیز عرضه کرده اند که در زیر قابل مشاهده است.
خلق Gears of War هیچ گونه اطلاعات اضافه ای پیرامون این تصاویر اعلام نکرده اند.تصویر اول شبیه یک بازی فانتزی نقش آفرینی است و تصویر دوم مانند یک عنوان ورزشی!
به نظر شما ما در نهایت شاهد چه چیزی از ایشان خواهیم بود؟

DSOG

-----​
جدیدترین آپدیت:
یک تصویر دیگر

این چه بازی می تواند باشد؟!
VG247

به نظر شما ما در نهایت شاهد چه چیزی از ایشان خواهیم بود؟
یه بازی ورزشی در محیط آخر الزمانی :|
فکر کن داری راگبی بازی میکنی یدفعه زمین شکاف پیدا میکنه ، میری مرحله بعد :d

آخرین ویرایش:
داستان که معلومه یه چیز ناجور پیچیدست !
یادمهع قبلا کلیفی گفت پلتفرم من پی سی هستش ! من احتمال می دم یه انحصاری واسه پی سی باشه !!!!

کوجیما و کلیف باهم کار کنن عالی میشه مثلا اگر کلیف بتونه تو سریعتر کردن حرکات کارکتر به MGS کمک کنه خیلی عالی میشه چون بزرگترین مشکل MGS4 همین حرکات کُند بازی بود که دوستان میگفتن به خاطر کُهُلت سن اسنیک هست..!درکل این تریلری که از MGS5 نشون دادن به نظر حرکات سریعتر می اومد..
خلاصه ما به این کلیف جوون امید داریم چیزهای خفنی از تو کلش رد میشه

کوجیما و کلیف باهم کار کنن عالی میشه مثلا اگر کلیف بتونه تو سریعتر کردن حرکات کارکتر به MGS کمک کنه خیلی عالی میشه چون بزرگترین مشکل MGS4 همین حرکات کُند بازی بود که دوستان میگفتن به خاطر کُهُلت سن اسنیک هست..!درکل این تریلری که از MGS5 نشون دادن به نظر حرکات سریعتر می اومد..

انتظار داری آدم تو اون سن جفتک بندازه؟ یا با سرعت نور تو میدان بره؟

شاید یه چیزی از ترکیب Deus Ex و Fallout باشه :d چیزی که من تو این تصویر ورزشیه دیدم اون گوشه سمت چپ انگار دست و پای طرف یه حالت روباتی داره :| بقیه عکسام که اصن معلوم نیست چی شده همه چی پکیده :|

یحتمل اون عکس ورزش نشون دهنده این بود که اوضاع اروم بود و همه چی اوکی با این عکس های جدید هم احتمالا اخر زمانی چیزیس میشه یه جنگ بزرگ رخ میده

Run & Gun نیسستش که MGS!!!
Stealth ه.
فک کردی COD قراره بازی کنی که حرکات کاراکتر رو تند کنن!
تریلری که از MGS5 نشون دادن هم اکثر قسمت های گیم پلیش روی دور تند داشت پخش میشد شما فکر کردی سریعتر شده.
--------------------
قضیه همکاری کوجیما و کلیف از کجا سرچشمه میگیره ؟؟ چون خیلی چیز دور از ذهنی هست.
من فقط یادمه یه بار میگفتن اون یارو باند پیچی شدهه کلیفه . که اونم تکذیب شد فک کنم اگه درست یادم باشه.

74374118806615614595_thumb.jpg

آرامش قبل از طوفان :-"

53878356078662247599_thumb.jpg

خودِ طوفان
79176124563710488594_thumb.jpg

خفقان بعد از طوفان ؟! :-/ :دی
عکس هاش چیز خاصی ندارن ولی آدم رو جذب میکنن /:)
پ.ن: همین تیپ معرفی رو کوجیما یا میکامی داشتن میشد جلف بازی :-"
انتظار داری آدم تو اون سن جفتک بندازه؟ یا با سرعت نور تو میدان بره؟
اگه با اون شرایط به چست و چابکی و رایدن بود همه میومدن گیر میدادن این پیرمرد چرا اینجوریه :| :| :دی
قضیه همکاری کوجیما و کلیف از کجا سرچشمه میگیره ؟؟ چون خیلی چیز دور از ذهنی هست.
من فقط یادمه یه بار میگفتن اون یارو باند پیچی شدهه کلیفه . که اونم تکذیب شد فک کنم اگه درست یادم باشه.
چون این 2 تا رفیق صمیمی هستن بعد از جداییش شایعه اش بود که به کوجی میپیونده :-" :دی

آخرالزمانُ خز نکنن ول کن نیستن مثکه :دی
فقط موندم اون عکس دومیِ چی میگه...میتونه مثلا یه آینده ی تاریک باشه از زمین با وجود رباتها و هوشهای مصنوعی منتها چرا اینقد تو اون عکس که مردِ کنار آب وایساده همه چی آرومه؟! :دی
در کل کلیف ایده ی بد نمیده فقط چون بچت بازی MMO نده :/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or