شایعه یک "انحصاری بسیار محرمانه" از Naughty Dog در Gamescom ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Screen-Shot-2013-06-05-at-10.20.26-AM-590x339.jpg

درود.

شرکت Naughty Dog با ساخت بازی The Last of Us خود توانست بار دیگر هنر بازی‌سازیش را به اثبات برساند. هر چند هنوز از این شرکت خبری پیرامون بازی بعدیشان نیست، ولی طبق شایعاتی که آقای Colin Moriarty ادیتور سایت IGN منتشر نموده است گویا این هفته ND ما را با یک "انحصاری بسیار محرمانه" قافل گیر خواهد کرد. ایشان در توئیتری که هفته پیش ارسال کرد گفت، "زمان دیوانه کننده فرا خواهد رسید. سفر به هفته بعد برای انحصاری بسیار محرمانه در آلمان Gamescom و بعد آن به TGS و غیره." وی بعد از این توئیت بار دیگر اذعان کرد طاقت آمدن هفته بعد را ندارد و امروز نیز اقای Moriarty در جدیدترین توئیت خود بیان کرد :

"بی‌صبرانه منتظر هستم تا کاری که من از سه‌شنبه تا 5شنبه انجام داده‌ام را ببینید." اگر به پیامی که تصویرش در زیر است دقت نمایید وی در جمله خود N و D را به صورت حروف بزرگ نوشته است که به احتمال قوی همان Naughty Dog باشد زیرا چندی پیش نیز گفته می‌شد DLC بازی The Last of Us در این هفته نمایش داده خواهد شد. آیا Naughty Dog بازی برای PS4 در نظر دارد(؟) یا مسئله چیز دیگریست.

I1t.png

Rumor: Colin Moriarty of IGN is at Naughty Dog this week for "super secret exclusive"

بچه ها بیاید یکم قانع نباشیم !! . بیاین مثل خارجیا یکم فانتزیمونو قوی کنیم . ما ایرانیا ... !! همه یه روی سکه رو میبینن

من میگم طبق اخبارو جنجالی که سر Uncharted شد مرد افسانه ای Neil Druckmann :wow::clap::clap::clap::bash:میاد رو صحنه و یه DLC داستانیو مولتی قوی هدیه میده بهمون . صدای تشویق سوت هلهله تموم نمیشه بعد Neil میگه خانمها و آقایان هنوز تموم نشده : سوپرایزی براتون دارم @-) . آرم ناتی میچسبه روی تیزر Uncharted 4 :shocked: :o:praying:

بچه ها بیاید یکم قانع نباشیم !! . بیاین مثل خارجیا یکم فانتزیمونو قوی کنیم . ما ایرانیا ... !! همه یه روی سکه رو میبینن

من میگم طبق اخبارو جنجالی که سر Uncharted شد مرد افسانه ای Neil Druckmann :wow::clap::clap::clap::bash:میاد رو صحنه و یه DLC داستانیو مولتی قوی هدیه میده بهمون . صدای تشویق سوت هلهله تموم نمیشه بعد Neil میگه خانمها و آقایان هنوز تموم نشده : سوپرایزی براتون دارم @-) . آرم ناتی میچسبه روی تیزر Uncharted 4 :shocked: :o:praying:

برای اوایل نسل عمرا چیزی از ND ببینیم.
UC1 هم یک سال بعد از عرضه PS3 اومده و برای PS4 هم احتمالا همون یک سال بعد از لانچ UC4 ساخته می‌شه و دلیل این که IP جدید هم نیست این ـه که UC به اندازه کافی شناخته شدس و مردم رو برای خرید بیشتر PS4 قلقلک می‌ده:دی

من همون موقغ لانچ ویتا به خاطر آنچارتدش خریدم. حالا اگه واسه PS4 بیاد که من علاوه بر خرید کنسول در لانچ، اون پک اختصاصیش رو با Uncharted 4 هم میگیرم. به این میگن هایپ

من امیدوارم اگه Uncharted 4 در کار باشه با کارگردانی Neil Druckmann و Bruce Straley باشه چون کلا یه Level بالاتر از تیم Justin Richmond هستند . البته به احتمال خیلی زیاد ساخت U4 برای PS4 بعد از U3 توسط همون تیم Justin اینا ( :d ) شروع شده ...

دلیل این که IP جدید هم نیست این ـه که UC به اندازه کافی شناخته شدس و مردم رو برای خرید بیشتر PS4 قلقلک می‌ده:biggrin1:
وجود لوگوی ناتی داگ زیر بازی هر جنبنده ای رو برای خرید PS4 قلقلک میکنه نیازی به IP شناخته شده نیست :دی

من امیدوارم اگه Uncharted 4 در کار باشه با کارگردانی Neil Druckmann و Bruce Straley باشه چون کلا یه Level بالاتر از تیم Justin Richmond هستند . البته به احتمال خیلی زیاد ساخت U4 برای PS4 بعد از U3 توسط همون تیم Justin اینا ( :d ) شروع شده ...

Amy Henning رو دست کم گرفتی :دی

فكر نكنم كه از نظر لول فرقى داشته باشن با هم.Amy Henning و Justin Richmond اونورن به هر حال و Evan Wells و Balestra هم بر اساس نمايشهاى U3 بيشتر با اون گروه كار ميكردن.تو اون گروه اشخاص بزرگى هستن و با نفرات نه چندان زياد هم تونستن U3 روبسازن
به قول شما U4 داره توسط گروه Henning ساخته ميشه بلكه در حال ساخت IP جديد بوده باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or