یکی از سازندگان: Xbox One نیز دارای راه حل مشابه hUMA می باشد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox_one_kinect.jpg

به تازگی خبر جدیدی منتشر شده است که در آن کمپانی AMD اعلام کرده است که کنسول PS4 به خاطر داشتن قابلیتی به نام huMA نسبت به Xbox One برتری دارد (متن کامل خبر: http://forum.bazicenter.com/thread81187/)
پس از این خبر و صحبت هایی که پیش آمد، یکی از سازندگان Xbox One در Reddit که مقاله Ars Technica را نوشته اند اعلام کردند که این کنسول نیز دارای چیزی نظیر hUMA می باشد و CPU و GPU یک دیتا یکسان را دریافت خواهند کرد.
اگر یک پردازنده تغییری ایجاد کند، دیگر پردازنده ها نیز آن تغییر بوجود آمده بر روی دیتا را دریافت خواهند کرد. Xbox One دارای موردی است که همانند hUMA کار می کند. هنگامی که ایشان کیت آلفا این کنسول را دریافت کردند با نگاهی به سخت افزار داخلی متوجه شدند که Xbox One نیز دارای چیپ حافظه یکسان است.
همچنین گفته اند که نمی دانند Marc Diana از کمپانی AMD بر اساس کدام منبع و چه چیزی چنین حرفی را بیان کرده است.
با این اوصاف Xbox One و PS4 دارای قدرت های سخت افزاری یکسانی هستند و کمی عجیب است که یکی از این دو آن همه قابلیت دریافت کند در حالی که دیگری حرفی برای گفتن نداشته باشد.
Gamingbolt

پس huma نداره و یک راه حل مشابه اون هست!
به هر حال حرفهایی که از مدیران amd زده میشه خیلی معتبرتر از سخنان یکی از سازندگان وان هست !
يعني كسي كه كنسولو ساخته حرفش معتبر نيست؟
حتما راه حلي دارن كه گفتن وگرنه سكوت ميكردن:d

به هر حال حرفهایی که از مدیران amd زده میشه خیلی معتبرتر از سخنان یکی از سازندگان وان هست !
یه منبع بیار که Marc Diana چنین حرفی زده باشه:d
در ضمن پشتیبانی amd هم تکذیب کرده قضیه رو:d

پ.ن: مگه با Article های علمی تخیلی برتری بدست بیاد:p

يعني كسي كه كنسولو ساخته حرفش معتبر نيست؟
حتما راه حلي دارن كه گفتن وگرنه سكوت ميكردن:d
همین سازنده ی محترم گفتم راه حل مشابه huma نه خود huma از اونجایی هم که هیچی خود huma ( اصلا چی هست؟! :d) نمیشه پس راه حل های جانبیش مثل خودش نمیشه :d
اصلا این huma رو هم در نظر نگیریم طبق همون فرمایشات مدیر amd رم و جی پی یو پلی 4 به تنهایی خودش تفاوت قدرت ایجاد کرده!
کم نبودن تعداد سازنده هایی که از سخت افزار پلی 4 تعریف کردن... حتی اپیک گیمز و.... ولی من یاد ندارم کسی در مورد سخت افزار وان تعریف و تمجیدی کرده باشه و بیشتر نکات مثبتی که از وان گفتن پیرامون همون کینکت بوده!
اگر دقت کرده باشید اکثرا می گن سخت افزار هر دو خیلی خوبه ولی همیشه به طور مجزا از پلی 4 بیشتر تعریف می کنن!:d

- - -ویرایش - - -

سازنده ی کنسول داره خالی مبنده ؟:)) دم شما گرم :دی
دوست من نگفته huma داره گفته یک چیزی مشابه اون! :d

سونی فن قبل از این خبر: ها..ها..hUMA خیلی چیزه خوبیه قدرته کنسول رو در حده راکتور هـسته ای میبره بالا

سونی فن بعد از این خبر: برو باباhUMA کیلو چنده.مهم اون 1 گونی ترافلاپسه بیشتره

:))

دوست من نگفته huma داره گفته یک چیزی مشابه اون!
:d
داستان اینه: یه نفر بهش pm میده میگه چه نشستی که PS4 شونصد% قویتر شد دیشب که خواب بودی یه معجزه ای به نام hUMA معرفی شده و مارکتینگ AMD گفته فقط ps4 اینو داره
Somebody had PM'ed me earlier linking to the Ars article on how the PS4 has a big advantage over the Xbox one due to hUMA. This was apparently said by some AMD marketing manager.
میگه تو عمرم نشنیده بودم که hUMA چیه برای همین رفتم سرچ کردم ببینم عصای حضرت موسی چطوری توی یه چیپ AMD پیدا شده
I haven't heard of hUMA until today, so I went to look it up
بعد توی Ars خونده که hUMA اینه: (نقل قول میکنه از ARS)
The way I understand it is that in addition to having unified memory access (shared memory between CPU and GPU), which allows the GPU to read CPU memory, it is also a coherent cache system. To quote Ars, "CPU and GPU will always see a consistent view of data in memory. If one processor makes a change then the other processor will see that changed data, even if the old value was being cached."
بعد میبینه اَ خیلی آشناس و یه چیزایی در این مورد در اولین devkit آلفا (مرحله قبل از مرحله آزمایشی) خونده بعد میره دوباره چک میکنه میبینه به به دقیقا" همون ساختار مموری خودشونه
I remember reading something on this when I got my first alpha kit. I pulled up a couple of our internal white papers and it's pretty clear that this was the exact implementation in the Xbox One's memory system.
بعد هم برای اینکه آبروی AMD بدبخت نره میگه هیچ منبعی برای این حرف پیدا نکردم به جز یه سایت مجهول الهویه آلمانی
Also I couldn't find any sources where Marc Diana actually said PS4 supports hUMA and Xbox One doesn't. Every media outlet reporting on this seems to source a single German article which I'm not inclined to believe.

آخرین ویرایش:
سونی فن قبل از این خبر: ها..ها..hUMA خیلی چیزه خوبیه قدرته کنسول رو در حده راکتور هـسته ای میبره بالا

سونی فن بعد از این خبر: برو باباhUMA کیلو چنده.مهم اون 1 گونی ترافلاپسه بیشتره

:))
دقت نکردی دیگه :d
این سازنده هم نگفته وان huma داره و فقط گفته یک چیزی داره که شبیه اون هست!
huma تکنولوژی خود amd هست که قطعا کارایی بیشتری از اون راه حل مشابه خواهد داشت!

همچنین گفته اند که نمی دانند Marc Diana از کمپانی AMD بر اساس کدام منبع و چه چیزی چنین حرفی را بیان کرده است.

Gamingbolt

اول که اون فقط گفته ps4 این قطعه رو داره (خواسته قطعه ای رو که خودش ساخته مطرح کنه) نگفته cpu بیشتره یا gpu اگر هست منبع رو بگید .
بعدشم ماکروسافت خودش قطعه سازه . حتما به فکر این موضوع بوده و ساخته
در اخرم از منبع جیبش این رو گفته:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or