انصافا کل narcos یه طرف ، موسیقی متنش یه طرف .
یه بار نشده من تیتراژ رو اسکیپ کنم ، فصل دوم عالی داره جلو میره
یه بار نشده من تیتراژ رو اسکیپ کنم ، فصل دوم عالی داره جلو میره
بنظرم بعضی مواقع همین بیننده ها کم باشن بهترهکلا بیننده های فصل 2 شدیدا افت کرده، فصل 1 هم کلا بیننده هاش روند نزولی داشت
این سریال افت شدیدی هم توی DVR کرده
یکی از دلایل بیننده های کمش در بخش غیر DVR، زمان پخشش هست که برای خیلی ها دیره
خود من از طرفدار های اصلی این سریال هستم و خیلی ناراحتم که آمار بیننده ها اینطور شده، امیدوارم بلای هانیبال سرش نیاد
فقط Narcosاقا این walking dead فصل 4 چه قد خوب بود
قشنگیش همینطوری ادامه دار هست؟؟
-------
narcos در حد چ سریالیه؟مثه فارگوعه؟؟؟
-------
house of cards خوبه؟؟؟
------
یک سریال خوب در حد بریکینگ بد بگید خواهشا!!
بدجور منو معتادش کرد
البته better call soul رو میبینم
صحنه داره؟؟فقط Narcosسراغ هرچی دیگه بری گمراه شدی
فصل دوش هم دیرزو کامل اومد الان بهترین وقته واسه استارت زدن
من و پدرم بریکینگ بد رو دیدیم اما عادت داریم جدا ببینیم فیلمو سریالارو .صحنه داره؟؟
میشع تو تی وی گذاشت؟؟
اخه اونا عاشق بریکینگ بد شدن مثه اون میخان
نه اون دوبله بود ک گذاشتم . بریکینگ اصن چی بود لامصبت
من و پدرم بریکینگ بد رو دیدیم اما عادت داریم جدا ببینیم فیلمو سریالارو .
کلا نارکوس هم تو همون مایه هاس . اگر خانوادگی با اون اوکی بودین این هم اوکی ـه
آها خب بله سریال صحنه داره D :نه اون دوبله بود ک گذاشتم . بریکینگ اصن چی بود لامصب
کجا تو یک حد هستن ؟ صحنه های نارکوس مشکل دار تر هستن . برکینگ بد جزییات خاصی رو نشون نمی دادت
من و پدرم بریکینگ بد رو دیدیم اما عادت داریم جدا ببینیم فیلمو سریالارو .
کلا نارکوس هم تو همون مایه هاس . اگر خانوادگی با اون اوکی بودین این هم اوکی ـه
شما احتمالا نسخه سانسور شده برکینگ بد رو دیدی اگه نه اونم همچین بی مورد نیست ولی خب نارکوس یخورده خاویر شیطونی میکنهکجا تو یک حد هستن ؟ صحنه های نارکوس مشکل دار تر هستن . برکینگ بد جزییات خاصی رو نشون نمی داد
نه اتفاقا بدون سانسور دیدم . برکینگ بد چیز خاصی رو نشون نمی ده و خیلی راحت میشه زد جلو . ولی نارکوز جزییات صحنه هاش بیشتر بود ولی خب آره جفتشون نرمال هستن . مثل اچ بی او و شوتایم اینا نیستن چپ و راست بی خود و با خود صحنه می چپونن تو سریال هاشونشما احتمالا نسخه سانسور شده برکینگ بد رو دیدی اگه نه اونم همچین بی مورد نیست ولی خب نارکوس یخورده خاویر شیطونی میکنهو بازم بنظرم واسه این سبک عادیه
کلا اینا رو نمیشه با خانواده دید
Breaking Bad درجه سنیش TV-14 بود که معمولا سریال های AMC به جزییات نمیپردازه و فقط اشاره ای بهش میکنه. اما بعضی سریال های نتفلیکس به خصوص نارکوس درجه سنیش TV-MA با Strong S*ual Content and Graphic Nudity هست.نه اتفاقا بدون سانسور دیدم . برکینگ بد چیز خاصی رو نشون نمی ده و خیلی راحت میشه زد جلو . ولی نارکوز جزییات صحنه هاش بیشتر بود ولی خب آره جفتشون نرمال هستن . مثل اچ بی او و شوتایم اینا نیستن چپ و راست بی خود و با خود صحنه می چپونن تو سریال هاشون
در کل این رو که موافقم سریال هایی هستن که دیدنشون با خانواده یکم مشکل داره ولی خب باز برکینگ بد رو میشه رد کرد