کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی The Witcher 3 معادل تنظیمات گرافیکی "High" در PC است

Hamid Payne

کاربر سایت
The-Witcher-3-feature-4-672x372.jpg

یکی از عناوینی که با کیفیت گرافیکی خود همگان را شگفت زده کرده و یک عنوان نسل بعدی "واقعی" به حساب می آید، The Witcher 3 است. به تازگی در مصاحبه با وبسایت Eurogamer، تهیه کننده اجرایی این بازی آقای John Mamais تایید کردند که نسخه PC این بازی در تنظیمات "Ultra" در مقایسه با نسخه کنسولی بهتر به نظر می رسد.

Mamais اضافه کرد که تنظیمات The Witcher 3 "ultra اوج کیفیت گرافیکی در بازی ها به حساب می آید و جزئیات در این تنظیمات در بالاترین حد خود به اجرا در می آیند .

بر طبق اظهارات Mamais، تنظیمات Ultraـی بازی tessellation بهتر، physics بیشتر، post-processing و پشم و موی واقع گرایانه تری را به ارمغان می آورد. ما این واقعیت را می دانیم که با PhysX شرکت انویدیا پشم و موی واقع گرایانه ای به نمایش در می آید ، با این حال جالب به نظر می رسد که کسانی که از کارت گرافیک های AMD استفاده می کنند نیز قادر هستند که از این قابلیت لذت ببرند.

تهیه کننده اجرایی بازی همچنین ادعا کرد که کیفیت گرافیکی نسخه کنسولی بازی معادل تنظیمات "high" نسخه PC است و بازی در کنسول PS4 در رزولوشن 1080p و نرخ فریم 30 و نسخه Xbox One نیز در رزولوشن 900p و 30 فریم اجرا می شود (اگر چه که تیم سازنده دوست دارد که بازی در هر دو کنسول PS4 و Xbox One با رزولوشن 1080p اجرا شود).

به طور خلاصه، نسخه PC کیفیت گرافیکی بهتری ارائه می دهد اما بر اساس پیشنهاد PC ، Mamais گیمر ها اگر دوست دارند که از The Witcher 3 در بالاترین تنظیمات گرافیکی ممکن لذت ببرند، به یک سیستم قدرتمند احتیاج خواهند داشت .

The Witcher 3: Wild Hunt برای عرضه در February 2015 برنامه ریزی شده .

dsogaming

آخرین ویرایش:
سوالی که این وسط پیش میاد اینه، واسه اجرای بازی با تنظیمات کنسولی (High) به چه PCـی نیاز هست؟!
900p-30fps-High احتمالاً باید یه کارتی مثل 7870-660 طلب کنه!

مگه ps4 هم 900p ـه؟
همشون سروته یکرواسن!
یه خورده رو قیمت کنسولا میزاشتن اول نسلی کم نمیاوردند این کنسولا..البه بازم عالی هستند...
من نمیدونم طرف هرسال به بار ایفون ، ایپاد ،ایپد و ..عوض میکنه ولی زورشون میاد یه بار پول بدن حداقل 8 سال استفاده کنند.!!سر 50$ ، 100$ اضافه برای یه نسل جونشون درمیاد!

من که از حالا دارم به استقبال 1080p -ultra-60fps با چاشنی فورستچ می رم!:bighug:
تجربه ی این بازی رو pc به لطف عمو انویدیا لذت بخشتر از هر پلتفرمه دیگه!:d

من که از حالا دارم به استقبال 1080p -ultra-60fps با چاشنی فورستچ می رم!:bighug:
تجربه ی این بازی رو pc به لطف عمو انویدیا لذت بخشتر از هر پلتفرمه دیگه!:d

780ti SLI داری؟ :d
با یدونه 780ti نمی‌تونی با آخرین تنظیمات 60 فریم بگیری، من حاضرم سر این قضیه شرط ببندم باهات. خودم هم 780 دارم ولی مطمئنم واسه آخرین تنظیمات و 60 فریم کافی نیست.

یه خورده رو قیمت کنسولا میزاشتن اول نسلی کم نمیاوردند این کنسولا..البه بازم عالی هستند...
البته اينكه يه استوديو يا كارگردان نتونسته تنظميات Ultra رو روي كنسولا پياده كنه دليل بر ضعف كنسولا نيست. چون همين الانشم كنسولا دارن Uncharted ـي رو اجرا ميكنن كه از نظر گرافيكي ( حداقل اون طور كه ما ديديم ) ساخته ي CPR رو كنار ميزنه.
البته اين حقيقته كه يه PC قدرتمند از كنسولا كمي جلوتره و منم ردش نميكنم ولي خوب بايد به اينم توجه كرد كه پولي كه براي بستن يه PC قدرتمند كه بتونه اين عنوان رو رو كيفيت ultra اجرا كنه خرج ميشه با مبلغي كه براي يه كنسول نسل حاضر پرداخت ميشه قابل مقايسه نيست.

البته اينكه يه استوديو يا كارگردان نتونسته تنظميات Ultra رو روي كنسولا پياده كنه دليل بر ضعف كنسولا نيست. چون همين الانشم كنسولا دارن Uncharted ـي رو اجرا ميكنن كه از نظر گرافيكي ( حداقل اون طور كه ما ديديم ) ساخته ي CPR رو كنار ميزنه.
البته اين حقيقته كه يه PC قدرتمند از كنسولا كمي جلوتره و منم ردش نميكنم ولي خوب بايد به اينم توجه كرد كه پولي كه براي بستن يه PC قدرتمند كه بتونه اين عنوان رو رو كيفيت ultra اجرا كنه خرج ميشه با مبلغي كه براي يه كنسول نسل حاضر پرداخت ميشه قابل مقايسه نيست.
بنده هم همین قضیه رو اشاره کردم و گفتم "البه بازم عالی هستند".
منظور من این هست اگر 50$ حداقل روی سخت افار میزاشتن به راحتی اوایل نسل کمکاری دولپر هارو هم جبران میکرد.

البته کنسول ها همیشه مانع قدرت نمایی تکنیکی pc هستن. وگرنه اختلاف بسیار بود. اینقدر که ارزش هزینه میلیونی داشته باشه

780ti SLI داری؟ :d
با یدونه 780ti نمی‌تونی با آخرین تنظیمات 60 فریم بگیری، من حاضرم سر این قضیه شرط ببندم باهات. خودم هم 780 دارم ولی مطمئنم واسه آخرین تنظیمات و 60 فریم کافی نیست.
شعار معروف یادت رفت ؟ PC always in next gen :d

عجله نکن شاهکار مهندسی تو راهه داره میاد

Rumours suggest Nvidia GTX 880 and 870 to arrive in Q4 this year - Graphics - News - HEXUS.net

155dd80e-1d34-45af-8ba6-950984a52c8e.jpg

اصلا جای نگرانی نیست یه ملت منتظر 880gtx هستن بیاد منکه رو هوا میخرمش چندین ساله منتظرشم .. زیر 60 را نداره

تجربه گیم با تکنیکهای ناب nvidia یه چیز دیگس + گردش ازاد 360 درجه زاویه دوربین بواسطه موس

آخرین ویرایش:
چون همين الانشم كنسولا دارن Uncharted ـي رو اجرا ميكنن كه از نظر گرافيكي ( حداقل اون طور كه ما ديديم ) ساخته ي CPR رو كنار ميزنه.
عظمت TW3 رو با U4 اصلا مقایسه نکن.
سرزمین TW3 خیلی بزرگ هست,حتی بزرگ تر از Skyrim
گشت و گذار توی این محیط بدون هیچ لودینگ و اون همه جزییات گرافیکی و دیگر موارد,واقعا بازی رو سنگین می کنه.

بنده هم همین قضیه رو اشاره کردم و گفتم "البه بازم عالی هستند".
منظور من این هست اگر 50$ حداقل روی سخت افار میزاشتن به راحتی اوایل نسل کمکاری دولپر هارو هم جبران میکرد.
منم حرف شما رو نقض نكردم فقط گفته هام رو به پست شما اضافه كردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or