کوجیما: ما ممکن است Metal Gear Rising را به یک فرنچایز تبدیل کنیم

Behrooz

کاربر سایت
metalgearrising.jpg

Metal Gear Rising: Revengeance، عنوانی که در ابتدا قرار بود به طور کامل کنسل شود و دیگر از دست رفته بود، حالا به یک بازی کاملا جدید و نو تبدیل شده است که حتی امکان اینکه خود این عنوان به یک فرنچایز [سری بازی] تبدیل شود، زیاد است.

کوجیما در طی گفتگویی با CNN، اظهار داشت: " اگر این بازی به موفقیت بزرگی دست پیدا کند، در این صورت ما ممکن است آن را به یک فرنچایز تبدیل کنیم".

کوجیما سپس توضیح داد که چرا در ابتدا بازی را به طور کامل کنسل کرد و سپس آن را به تیم Platinum Games داد تا دوباره آن را از اول بسازد.

"بازی که ما داشتیم میساختیم دیگه تقریبا از دست رفته بود تا اینکه ما این عنوان را به آن ها [Platinum Games] دادیم. البته این تغییر سازنده، به این معنی نیست که ما هیچ طراح [بازی] خوبی در تیممان نداریم. به هر حال، کلیت "Rising" یک چیز کاملا جدید و نو است.

"من این بازی را کنسل کردم و این تصمیم گیری از طرف من بود، به خاطر اینکه فکر می کردم در آخر سر، هیچ چیز خوبی از آن بیرون نمی آید".

به هر حال چیزی که کاملا مشخصه، این است که این بازی دیگر یک عنوان از سری Metal Gear Solid محسوب نمی شود. نام بازی تغییر کرده، سازنده و کارگردان بازی هم تغییر کرده و به جای تمرکز بر روی مخفیکاری دیگر کاملا به یک H&S تبدیل شده است.

Source

استاد چند وقت پیش*میتونید MGR رو بدون کشتن حتی یک نفر تموم کنید*
استاد چند روز دیگه*نمیتوند MGR v رو بدون نکشتن حتی یک نفر تموم کنید*

واقعا کارش درسته وقتی فهمید داره به سری متال گیر سالید اصلی توهین میشه کلیت بازی و حتی اسم بازی رو تغییر داد یعنی از اسم متال گیر سالید اصلی سو استفاده نکرد مثل بازی resident evil که از اسمش فقط داره سو استفاده میشه

تو بازی شمشیر باشه بعد شخصیت اصلی سایبورگ باشه; برحسب به اتفاق Ninja هم از آب دربیاد... ایده های اصلی رو هم کوجیما پروداکشن داده باشه و توسط Platinum Games کبیر درحال ساخت باشه، کسی هست فک کنه " هیچ چیز خوبی از آن بیرون نمی آید".
:دی.

واقعا کارش درسته وقتی فهمید داره به سری متال گیر سالید اصلی توهین میشه کلیت بازی و حتی اسم بازی رو تغییر داد یعنی از اسم متال گیر سالید اصلی سو استفاده نکرد مثل بازی resident evil که از اسمش فقط داره سو استفاده میشه

توهین چیه؟ :دی
این آقا خودش از پلاتینیوم درخواست ساخت بازی رو کرده. بعد از گندی که تیم زده به بازی نا امیدانه از پلاتینیوم کمک خواسته و اونا هم که واقعا توی این چیزا تبحر دارن قبول کردن و بازی رو طی یه زمان کوتاه تبدیل به یه عنوان عالی کردن و الا این بازی کنسل شده بود و تمام. بعد واسه اینم اسمش رو عوض کرده چون هیچ ربطی از نظر گیم پلی به سری سالید نداره .همین و الا بحث توهین و این حرفا اصلا نیست
توهین رو کوجیما خودش به تیمش کرده با اون ویدئویی که توش سازنده های بازی رو آورده جلوی دوربین و دونه دونه از شکست و ناتوانیشون توی این پروژه گفتن! به این میگن توهین و زیر سوال بردن تیم خودش! خیلی واضح گفته یعنی شما بدون من هیچی نیستید!
البته این تغییر سازنده، به این معنی نیست که ما هیچ طراح [بازی] خوبی در تیممان نداریم
به این میگن دقیقا ماله کشی همون ویدئو!

یجورایی با این حرفش اعلام کرد که دیگه خودتون رو اذیت نکنید.MGR یه مجموعه جدا و مستقل با وام گیری از دنیای MG به حساب میاد.
کم کم بهتره همگی بهش به چشم یک بازیِ جدید از یک مجموعه جدید نگاه کنیم.

شخصا فکر میکردم متال گیر سولید تنها بازی بود که توی این نسل اصالتش رو به معنی تمام حفظ کرد. این عنوان یه ذره حرفم رو به خظر انداخت. خوب شد از ادامش سولید حذفش شد و حساب و کارش رو با متال گیر سولید جدا کردم.
ن همچنان میگم رایزینگ یه بازی خیلی خوبی از آب در میاد اما ربطش به متال گیر رو نمیدونم همچنان :دی

از روزی که فهمیدم پلاتینیوم بجای بایونتا 2 داره این رو میسازه .از این بازی متنفر شدم :-|

کلی منتظر بایونتا 2 هستیم اینا میشینن.... :-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or