کارگردان Dark Souls در اندیشه قرار دادن درجه سختی آسان

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Dark-Souls-Logo.jpg

Hidetaka Miyazaki کارگردان بازی Dark Souls در جدیدترین مصاحبه خود عنوان داشته است که شاید سختی بیش از حد این بازی، مانعی برای بسیاری از بازیبازان باشد و به همین دلیل به فکر قرار دادن درجه سختی آسان (Easy) می‌باشد.
وی در مصاحبه با Metro اذعان داشت: "به شخصه دوست دارم بازی هایم به جای "سخت"، "خشنود و راضی کننده" تلقی شوند. در واقع، من می‌خواهم تا به بازیکنان احساس انجام دادن یک کار سخت را القا کنم؛ با این حال قبول دارم که Dark Souls بیش از حد سخت بوده و به همین خاطر، میل بازی کردن آن از برخی بازیکنان گرفته شده است. من از این بابت ناراحت هستم و به فکر قرار دادن یک درجه سختی دیگر در بازی هستم که به کمک آن همه بتوانند بازی را به اتمام رسانده و به آن ها پیامی که پشت سختی بازی های ما قرار دارد را برسانم. هرچند، من فکر می‌کنم که بازیکنان فقط به دنبال بازی های آسان نمی‌روند و به دنبال بازی های جذاب و با ارزش هستند؛ بنابراین، من فکر می‌کنم حذف کردن ترس و دلهره [از باختن در بازی] چیزی از ارزش و جذابیت بازی نمی‌کاهد. دلیل این که تعداد بازی های آسان روز به روز در حال افزایش است این است که درجه سختی بازی ها ربطی به ارزش ها و جذابیت آن بازی ندارد."
نظر شما در مورد چالش های Dark Souls چیست؟ به نظرتان قرار دادن بخش آسان باعث افت بازی شده و یا به بازی کمک خواهد کرد؟!
منبع

EASY = USA

اصلا کمک نمیکند چون بازی به سختیش همیشه شناخته شده است نه خود بازی و بخاطر سختی بود که 9.5 از گیم اسپات گرفت !

و یک چیز دیگر لطفا اسپم قلمدادش نکنید :
همینه دیگه وقتی بازی مولتی میشه همین میشه وقتی دیکون سولز اومد از این حرف ها نمیزدند الان بخاطر بازار خارج از ژاپن همین میشه دیگه خدا میدونه سر بازی ground zeroes چه اتفاقی نیافتد ! چون اونم مولتی شده و همچنین تو بازی FF XIII درجه سختی آسان نبود بخاطر ..... ها درجه آسون گذاشتن و همچنین در FF XIII-2 چی بگم دیگه ؟؟

:|

اصلا کمک نمیکند چون بازی به سختیش همیشه شناخته شده است نه خود بازی و بخاطر سختی بود که 9.5 از گیم اسپات گرفت !

و یک چیز دیگر لطفا اسپم قلمدادش نکنید :
همینه دیگه وقتی بازی مولتی میشه همین میشه وقتی دیکون سولز اومد از این حرف ها نمیزدند الان بخاطر بازار خارج از ژاپن همین میشه دیگه خدا میدونه سر بازی ground zeroes چه اتفاقی نیافتد ! چون اونم مولتی شده و همچنین تو بازی FF XIII درجه سختی آسان نبود بخاطر ..... ها درجه آسون گذاشتن و همچنین در FF XIII-2 چی بگم دیگه ؟؟

:|
چون نسخه اول انحصاری بود و نسخه دوم برای 360 و PC اومد شد چیپ و...؟
قرار دادن درجه Easy برای کسی که میخواد روی Normal و Hard بره چه فرقی می‌کنه؟!

یکی به این میازاکی بگه جون من نکن این کارو! تازه برای PC اومده و واقعا یکی از بهترین بازی های چند قرن اخیره!
گیمرای گ.ش...... هم بفرمان برن همون ماریو بازی کنن. خداییش باعث میشه ارزش بازی بیاد پایین.
والا خوبه بگی هر که گیم بازی میکنه از روز اول که pro متولد نمیشه یا مثل من اعصاب نداره که 400 بار یه مرحله رو بره
شما که دوست داری رو hard برو چیکار با بقیه داری
خب اعصاب نداری بازیش نکن برادر من! بازی برای انجامش حتما باید اعصاب داشته باشی! حالا چون شما حال نداری یه مرحله رو 400 که چه عرض کنم 4000000000000 بار بری باید بازی آسون بشه؟ نه آقا نزن این حرفا رو. سبکای دیگه هستن میتونین اونا رو بازی کنین و اعصاب هم نمیخواد. قرار نیست هر کی یه بازی رو نتونست بره اون بازی از ریشه عوض بشه! به قول دوستمون تو تاپیک بازی، جالبی بازی به همینه که بازی باجی به آدم نمیده!
نمیتونی اعصاب داشته باشی از این خط جلوتر نمیتونی بری تا یاد بگیری همه چی بزن بکش نیست;)

آخرین ویرایش:
چون نسخه اول انحصاری بود و نسخه دوم برای 360 و PC اومد شد چیپ و...؟
قرار دادن درجه Easy برای کسی که میخواد روی Normal و Hard بره چه فرقی می‌کنه؟!
والا خوبه بگی هر که گیم بازی میکنه از روز اول که pro متولد نمیشه یا مثل من اعصاب نداره که 400 بار یه مرحله رو بره
شما که دوست داری رو hard برو چیکار با بقیه داری

خب اعصاب نداری بازیش نکن برادر من! بازی برای انجامش حتما باید اعصاب داشته باشی! حالا چون شما حال نداری یه مرحله رو 400 که چه عرض کنم 4000000000000 بار بری باید بازی آسون بشه؟ نه آقا نزن این حرفا رو. سبکای دیگه هستن میتونین اونا رو بازی کنین و اعصاب هم نمیخواد. قرار نیست هر کی یه بازی رو نتونست بره اون بازی از ریشه عوض بشه! به قول دوستمون تو تاپیک بازی، جالبی بازی به همینه که بازی باجی به آدم نمیده!
نمیتونی اعصاب داشته باشی از این خط جلوتر نمیتونی بری تا یاد بگیری همه چی بزن بکش نیست
خوب عزیز دل ما هم دل داریم دوست داریم بازیش کنیم ولی خوب نه صبح تا شب وقتشو داریم نه اعصابشو نه پول برقشو:d
مثل شما هم پرو نیستیم:d
حالا مگه چه اتفاقی افتاده بابا برا امثال من هم یه درجه سختی گذاشتن ما هم بازی کنیم شما هم رو همون هارد بازی کنید اسمون که به زمین نیومده بازی هم فکر نکنم تغییر چندانی بکنه

هم به نفع بازی بازاست هم شرکت سازنده فروشش قطعا بیشتر میشه

بنظر من که شرکت سازنده کار درستی کرده

از این طریق یه عده بیشتر بازیو میخرن
یه عده هم بیشتر بازی میکنن !!
سود بیشتری هم به شرکت میرسه !
به هر حال به کسی بر نمیخوره
هرکسی روی سختی میخواد بره، بازم میره !!
عزیزانی هم که فکر چیپ شدن بازی هستند بهتره بدونند بازی ارث پدریشون نیست که 4 نفر بیشتر بازی کنن، پس در نتیجه خز میشه یا چیپ میشه یا فلان میشه !!
هرچی بشه بازخورش دقیقا برمیگرده به شرکت !!
یا از این میترسید که 4 نفر بیشتر بازیو تموم کنن و شما دیگه نتونید به هاردکور بودن خودتون بنازید ؟؟
اون یکی که برگشته میگه چون بازی از پلی استیشن به سمت مولتی شدن رفته خز شده و داره اسون میشه !! =))
پای فاینال فنتِسی و گرَوند زیرو هم باز شد این وسط چطوری دیگه خدا میدونه !!!
اصلا نظراتی میبینی در حد نسبیتِ انیشتین !!

آخرین ویرایش:
اینکه نمیشه بازی رو Pause کرد گیمر هاردکور میطلبه؟آدم وسط بازی یا خصوصاً یه باس فایت،دستشوئیش بگیره باید خودشو خراب کنه تا یه موقع نبازه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or