کارمک: Doom 4 از قابلیت Radeon 7970 یعنی PRT پشتیبانی خواهد کرد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Doom 4 در دست ساخت است و طبق اخرین توییت کارمک این بازی از قابلیت AMD Radeon 7970 یعنی Partially Resident Texture پشتیبانی خواهد کرد.

پیشبینی می شود

PRT جزوی از موتور هایی که برای نسل بعد ساخته می شوند شود
پس شاید این عنوان در نسل بعد عرضه شود

آقا یکی بگه این یعنی چی . این چیکار می کنه دقیقا . گنگ ِ این توضیحات ِ تو عکس ِ . تو عکس ِ نوشته که به مگاتکسچرینگ سرعت می بخشه :دی عجب ...

سنگ بزرگ نشانه نزدنه امیدوارم اینبار دووم مشکلات ریج رو نداشته باشه هر چند ریج عالی بود روی کنسول اما روی pc قابل تحمل نبود به نظر من

من هنوز نفهمیدم که مشکل Rage کجا بود!؟ 25 ساعته که دارم بازی می کنم ولی مشکلات لود تکسچری که می گن توی این بازی غوغا می کنه رو ندیدم
یکی دو بار بعد از لودینگ ها، تکسچر با تاخیر یه ثانیه ای اومد ولی تاخیر بازی هایی که با آنریل ساخته میشه که بیشتره. تاخیر های گیرز 2 که بی داد می کرد. بعضی اوقات 10-15 ثانیه طول می کشید تا تکسچر های کامل لود بشه

من هنوز نفهمیدم که مشکل Rage کجا بود!؟ 25 ساعته که دارم بازی می کنم ولی مشکلات لود تکسچری که می گن توی این بازی غوغا می کنه رو ندیدم
یکی دو بار بعد از لودینگ ها، تکسچر با تاخیر یه ثانیه ای اومد ولی تاخیر بازی هایی که با آنریل ساخته میشه که بیشتره. تاخیر های گیرز 2 که بی داد می کرد. بعضی اوقات 10-15 ثانیه طول می کشید تا تکسچر های کامل لود بشه
اگر بازی رو رو هارد 360 نصب کردی زیاد مشکل نداری ولی اگر بدون نصب رو هارد بازی میکنی (یا نسخه ی PS3) عظیم ترین مشکل تکسچرلودینگ تاریخ رو مشاهده میکنی :دی
آخه مشکل اینجاست بازی هایی که با آنریل ساخته میشن یه بار کل محیط رو لود میکنه تموم میشه حالا میخواد اصلا 20 ثانیه طول بکشه ولی تو ریج هربار که سرت میچرخونی به هر طرف محیط دوباره لود میشه که بدجوری میره رو اعصاب.
حالا نبود AA و افت رزولوشن (که بعضی جاها تا حد نسل قبل افت میکنه) و... بماند.
رو PC هم که میگفتن اولش داغون بوده بعدا با پچ و وصله پینه درستش کردن.

مشکلش اینه که با نصف کارت گرافیک‌ها مشکل داره،مثلا تو سیستم من همیشه یا با چند ثانیه تاخیر لود می‌شه یا کلا نمی‌شه باید بیست بار بازی رو از اول لود کنی‌،فکر کن از شهر خارج میشی‌Wasteland کلا سیاه شده :دی حالا هی‌ بیا لود کن شاید یه چیزیش شد
با پچ و Driver اینا هم درست نشد

زمان عرضه هر وقت که باشه فقط امیدوارم مثل Rage بی معنی نباشه از لحاظ داستانی Rage فوق العاده بود فقط تنها مشکلش داستانش بود امیدوارم تو Doom دیگه جبران کنن

من هنوز نفهمیدم که مشکل Rage کجا بود!؟ 25 ساعته که دارم بازی می کنم ولی مشکلات لود تکسچری که می گن توی این بازی غوغا می کنه رو ندیدم یکی دو بار بعد از لودینگ ها، تکسچر با تاخیر یه ثانیه ای اومد ولی تاخیر بازی هایی که با آنریل ساخته میشه که بیشتره. تاخیر های گیرز 2 که بی داد می کرد. بعضی اوقات 10-15 ثانیه طول می کشید تا تکسچر های کامل لود بشه
اگر بازی رو رو هارد 360 نصب کردی زیاد مشکل نداری ولی اگر بدون نصب رو هارد بازی میکنی (یا نسخه ی PS3) عظیم ترین مشکل تکسچرلودینگ تاریخ رو مشاهده میکنی :دی آخه مشکل اینجاست بازی هایی که با آنریل ساخته میشن یه بار کل محیط رو لود میکنه تموم میشه حالا میخواد اصلا 20 ثانیه طول بکشه ولی تو ریج هربار که سرت میچرخونی به هر طرف محیط دوباره لود میشه که بدجوری میره رو اعصاب. حالا نبود AA و افت رزولوشن (که بعضی جاها تا حد نسل قبل افت میکنه) و... بماند. رو PC هم که میگفتن اولش داغون بوده بعدا با پچ و وصله پینه درستش کردن.
با 360 بازی میکنی؟
رو کنسول که هیچی رو pcهم که تمام بازیهارا از رو هارد اجرا میشه همه چیز دیر لود میشوند ! ما اگه بخواهیم یکی دیگه doom4را بساز ه کی را باید ببینیم

رو کنسول که هیچی رو pcهم که تمام بازیهارا از رو هارد اجرا میشه همه چیز دیر لود میشوند ! ما اگه بخواهیم یکی دیگه doom4را بساز ه کی را باید ببینیم
حسین چرا خشن میشی؟
کارمک تو Rage فقط توبخش گرافیک بود. ولی تو Doom 4 کارگردان هم هست. (به نوعی میشه گفت Doom زیر دست و بال خودش هست).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or