چرا ND و SCE Santa Monica رونمایی جدیدی برای PS4 نداشته اند؟

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Denny.jpg

همانطور که می دانید دو استدیو بزرگ Naughty Dog و SCE Santa Monica برای PlayStation 4 سکوت کرده اند و هیچ عنوانی را معرفی نکرده اند. معاون رئیس معاون استدیو‌های سونی در اروپا آقای Michael Denny در جدیدترین مصاحبه PlayStation Access به این موضوع پاسخ داده اند:
ما عناوین آنها را معرفی نکردیم. حقیقت این است که ما بازی های AAA زیادی از استدیوهای خارجی و داخلی معرفی کرده ایم. این تیم هایی که شما می فرمایید مطلع هستید که به تازگی چه عناوینی را برای PS3 عرضه کرده اند؟ برای همین است که آنها کارشان را با PlayStation 4 کمی دیرتر آغاز خواهند کرد.
استدیو انگلستانی Media Molecule نیز در Gamescom اعلام کرد که در حال کار بر روی یک عنوان جدید برای PS4 است اما نام و جزئیات آن هنوز فاش نشده است.
Dualshockers

آخرین ویرایش:
سلام
اینقدر بازیهای این دو استدیو بزرگ هستن که باید دو جلسه و کنفرانس جهانی و مجزا براشون سونی تدارک ببینه حیفه بخوان توی این بازار شلمچه گیم الآن گم و کم رنگ بشن

مطلع هستید که به تازگی چه عناوینی را برای PS3 عرضه کرده اند؟ برای همین است که آنها کارشان را با PlayStation 4 کمی دیرتر آغاز خواهند کرد.
1. خر خودتی :-" :دی این ها تیم هاشون سواست :| :دی
2.حالا ND & SM برا PS3 بازی در کردن بازی بچه هایی MM رو رد کنید بیاد بینیم باو 8-| :دی

1. خر خودتی :-" :دی این ها تیم هاشون سواست :| :دی
2.حالا ND & SM برا PS3 بازی در کردن بازی بچه هایی MM رو رد کنید بیاد بینیم باو 8-| :دی
خيلي تابلوست كه دارن با سياست انگليسي شطرنج بازي ميكنن تا حالا بدون اينكه با كارتاي آسشون بازي كنن موفق بودن به موقع اونا هم رو ميشن

خيلي تابلوست كه دارن با سياست انگليسي شطرنج بازي ميكنن تا حالا بدون اينكه با كارتاي آسشون بازي كنن موفق بودن به موقع اونا هم رو ميشن
من که آخرش نفهمیدم شطرنجه یا و.رق بازی:-"
____
منتظریم ببینم ناتی و مدیا چکار میکنن>:d
البته من که بازیاشونو بازی نمیکنم>:d
شرمنده همه هم هستیم:">

من اصلا با این حرفا کاری ندارم.الان مشکل اصلی من Gran Turismo 6 هست.همه میدونیم که PS4 با همه خوبی هاش از یه ریسینگ سیمولیشن AAA رنج میبره.Drive Club هم بنظرم هیچ بخاری ازش بلند نمیشه.هم از نظر گرافیکی و هم گیم پلی این چیزایی که نشون دادن خیلی بد بوده.بنظرم بیان این GT6 رو برای لانچ کنسول معرفی کنن.خیلی حرکت مثبتی میشه.
بریم امضا جمع کنیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or