چرا Half Life 3 پس از این همه سال هنوز منتشر نشده ؟!

HosseinBrusli

کاربر سایت
half-life-3-600x300.jpg

John says:

08/15/2013 07:40 AM

John Lowrie یکی از هنرپیشگان صداست که نقش های متعددی در بازی های ساخت Valve داشته . از جمله DOTA 2, Left 4 Dead, Half Life 2 و Team Fortress 2 . او ادعا میکند یکی ازدلایل مهمی که Valve هنوز بازی را نساخته این است که این استدیو منتظر پیشرفت فناوری است تا بتواند نسخه جدید این بازی پرطرفدار را بسازد . در ادامه میگوید :

یکی از چالش های بزرگ Valve برای ساخت وادامه این بازی ، چالش هایی همچون FPSs ، ظبط حرکات بسیار طبیعی و mo-cap است . یکی از بزرگترین قابلیت هایی که در HL2 وجود داشت این بود که ، تمام شخصیت هایی که در بازی آنها را ملاقات میکردید ، بدون توجه به اینکه شما ایستاده بودید یا راه میرفتید به شما نگاه میکردند ( در اون زمان کاربی نظیری بود ) . چیزی که ما در حال حاضر میخواهیم ، تکنولوژی ای مثل همان زمان است و ما در حال حاضر با mo-cap نمیتوانیم این کا را انجام دهیم یا هنوز به چنین چیزی نرسیدیم . مثلا زمانی که شما با بازیگران یک فیلم حرکات مختلفی ظبط میکنید ، چیی که ظبط میشود ، همان چیزی است که بازیگر انجام میدهد و معمولا از این روش در فیلم های بزرگ و برای جلوه های ویژه استفاده میشود . اما زمانی که شما میخواهید چیزی تعاملی بسازید ، آن راه تعاملی با mo-cap کمتر میشود ، طوریکه چیزی که کارگردان بازی بر روی آن کارمیکند ، هنوز چیز قطعی ای نیست . من امیدوارم شما درک کنید که چرا HL3 تا به امروز ساخته نشده . دلیل فوق یکی از دلایلی بود که برای این کار گفته شده .

John says:
August 14, 2013 at 2:02 pm

در تاریخ 14 اوت او مصاحبه ای دیگر انجام میدهد و میگوید ، متعقد است Half Life 3 در حال حاضر در دست ساخت نست و یکی از دلایل خود برای این حرف را موضوعات مرتبط با mo-cap میداند . John Lowrie برای این سردرگمی از طرفداران بازی عذرخواهی میکند و میگوید که تصمیمات آینده به عوامل مختلفی بستگی دارد . شخصا امیدوارم آنها این کار را انجام دهند و این حس خوبی است برای آنها .

منبع

آخرین ویرایش:
همبن الان داشتم به محمد (ξα6ηερ ) میگفتم که valve هر چقدر روند ساخت و انتشار HL 3 رو طول بده به نفع ماست:d، پس به انتظار کشیدنش میرزه.
بعد کلا valve دنبال رویکردهای نوین توی گیم پلی هست، از HL1&2 که هر کدوم مکانیک گیم پلی رو تغییر دادن تا همین portal 2 که دیگه همه میدونن چه طوفانی به پا کرد توی گیم پلی با پورتال گان و ژل ها و....
یه لینکی هست که حدودا یه هفته پیش Danny odwyer از سایت گیم اسپات HL 2 رو داره بازی میکنه، فقط به فیزیک بازی و معماهایی که بر مبنای این قابلیت توی بازی ساخته شده بود دقت کنید تا بفهمید Half life یعنی چی، از نظر من هنوزم مکانیک گیم پلیش از شوترهای الان جلوتره. اینم لینکش هر کسی خواست ببینه واقعا حس فوق العاده ای به آدم دست میده با دیدنش بعد از این همه سال:
Random Encounter - Half-Life 2 - GameSpot.com

mo-cap و تكنولوژي جديدتر بهانه هست مگه بايوشاك 1 و اينفنيت تكنولوژي جديدي رو تو گرافيك تكنيكي بازي ها بنيان گذاري كردن كه متاشون اسطوره اي شد؟
چيزي كه هاف لايف بهش احتياج داره اينكه دوباره بتونه از لحاظ گيم پلي انقلابي در اين سبك ايجاد كنه واز لحاظ داستان سرايي هم حرفي برايه گفتن داشته باشه كه با وجود رقيب سرسختي مثل بايوشاك تو اين نسل كار بسيار مشكلي بود.

همبن الان داشتم به محمد (ξα6ηερ ) میگفتم که valve هر چقدر روند ساخت و انتشار HL 3 رو طول بده به نفع ماست:d، پس به انتظار کشیدنش میرزه.
بعد کلا valve دنبال رویکردهای نوین توی گیم پلی هست، از HL1&2 که هر کدوم مکانیک گیم پلی رو تغییر دادن تا همین portal 2 که دیگه همه میدونن چه طوفانی به پا کرد توی گیم پلی با پورتال گان و ژل ها و....
یه لینکی هست که حدودا یه هفته پیش Danny odwyer از سایت گیم اسپات HL 2 رو داره بازی میکنه، فقط به فیزیک بازی و معماهایی که بر مبنای این قابلیت توی بازی ساخته شده بود دقت کنید تا بفهمید Half life یعنی چی، از نظر من هنوزم مکانیک گیم پلیش از شوترهای الان جلوتره. اینم لینکش هر کسی خواست ببینه واقعا حس فوق العاده ای به آدم دست میده با دیدنش بعد از این همه سال:
Random Encounter - Half-Life 2 - GameSpot.com

کلا به غیر از valve یه نفر دیگه تودنیا هست که همیشه برای ساخت کارای جدیدش منتظر تکنولوژی های جدیده . اونم کسی نیست جز جان کارمک . البته دیوید کیج هم تقریبا اینطور بوده . اما این دیوید کیج ، برای این نسله . اما کارمک سالهاست داره فعالیت میکنه . حتی زمان اتاری هم بود .

گفته بازی در حال ساخت نیست در حال حاضر

Valve isn’t developing Half-Life 3 right now, claims voice actor

“Right. As far as I know they are not developing HL3 now for several reasons, among them the mo-cap issue. Sorry for any confusion. What they might decide in the future depends on lots of different factors. I hope they do, personally, but it has to make sense for them.”

mo-cap و تكنولوژي جديدتر بهانه هست مگه بايوشاك 1 و اينفنيت تكنولوژي جديدي رو تو گرافيك تكنيكي بازي ها بنيان گذاري كردن كه متاشون اسطوره اي شد؟
چيزي كه هاف لايف بهش احتياج داره اينكه دوباره بتونه از لحاظ گيم پلي انقلابي در اين سبك ايجاد كنه واز لحاظ داستان سرايي هم حرفي برايه گفتن داشته باشه كه با وجود رقيب سرسختي مثل بايوشاك تو اين نسل كار بسيار مشكلي بود.
اون فرق مي كنه......
بازي halflife هميشه وقتي منتشر شده گرافيك و فيزيكش دقيقا يه نسل جلوتر از رقباش بوده و اونا به اين مورد حساسن(حالا چه خوب چه بد) ولي لوين اونقدرا در مورد گرافيك و ابعاد تكنيكي بازيش حساس نيس

به قول دوستمون doom و جان كارمك هم عين halflife هستن يعني خيلي به پرچمدار بودنشون تو گرافيك حساسن(حساس بودن تو گيم پلي و داستان و .... رو هم اضافه كني علت تاخير هاف لايف مشخص ميشه)

+

وگرنه اگه به گرافيك حساس نباشن با همون portal تونستن متاي 95 بدست بيارن

.

اون فرق مي كنه......
بازي halflife هميشه وقتي منتشر شده گرافيك و فيزيكش دقيقا يه نسل جلوتر از رقباش بوده و اونا به اين مورد حساسن(حالا چه خوب چه بد) ولي لوين اونقدرا در مورد گرافيك و ابعاد تكنيكي بازيش حساس نيس

به قول دوستمون doom و جان كارمك هم عين halflife هستن يعني خيلي به پرچمدار بودنشون تو گرافيك حساسن(حساس بودن تو گيم پلي و داستان و .... رو هم اضافه كني علت تاخير هاف لايف مشخص ميشه)

+

.

حالا من به حرف اون دوستمون کاری ندارم . نظرش و درباره بایوشاک گفته . اگر از داستان سراسر مسئله دار بازی بگذریم ، بایوشاگ چیزی نداره که بازی رو به عنوان یه نماد تو این نسل قرار بده . فقط داستان قدرتمندی داره که البته پر از تحریف و وقایع غیر واقعی و چیزایی بسیار مسئله داری هست که تو نسخه سوم به اوج رسیده و ارزش کل بازی رو زیر سوال برده . طوریکه تو خیلی از فروم های خارجی هم سر داستانش بحث هست . به همین علت هم هست که کن لیواین ، گزینه مذهب رو از صفحه ویکی پدیا خودش حذف کرد !

حالا کاری نداریم . اگر بخوایم مقایسه کنیم ، بازی هالف لایف ، دوم ، کوآیک و .... همیشه پرچمدار و نماد بایزهیا تو تاریخ دنیای بازیهای رایانه ای محسوب میشن . دلیلش هم کاملا مشخصه . مکانیزم هایی نو ، گرافیکی عالی ، تکنیک و فناوری هایی جلوتر از زمان خودشون و ..... . بایوشاگ تنها نکته بسار بزرگی که تو زمان خودش ( نسخه اول ) داشت ، تکنلوژِی فوق العاده استفاده از آب بود . طوریکه تا اون زمان هیچ بازی نبود که بتونه جلوه های ویژه اب و اینقدر طبیعی به تصویر بکشه .

حالا من به حرف اون دوستمون کاری ندارم . نظرش و درباره بایوشاک گفته . اگر از داستان سراسر مسئله دار بازی بگذریم ، بایوشاگ چیزی نداره که بازی رو به عنوان یه نماد تو این نسل قرار بده . فقط داستان قدرتمندی داره که البته پر از تحریف و وقایع غیر واقعی و چیزایی بسیار مسئله داری هست که تو نسخه سوم به اوج رسیده و ارزش کل بازی رو زیر سوال برده . طوریکه تو خیلی از فروم های خارجی هم سر داستانش بحث هست . به همین علت هم هست که کن لیواین ، گزینه مذهب رو از صفحه ویکی پدیا خودش حذف کرد !

حالا کاری نداریم . اگر بخوایم مقایسه کنیم ، بازی هالف لایف ، دوم ، کوآیک و .... همیشه پرچمدار و نماد بایزهیا تو تاریخ دنیای بازیهای رایانه ای محسوب میشن . دلیلش هم کاملا مشخصه . مکانیزم هایی نو ، گرافیکی عالی ، تکنیک و فناوری هایی جلوتر از زمان خودشون و ..... . بایوشاگ تنها نکته بسار بزرگی که تو زمان خودش ( نسخه اول ) داشت ، تکنلوژِی فوق العاده استفاده از آب بود . طوریکه تا اون زمان هیچ بازی نبود که بتونه جلوه های ویژه اب و اینقدر طبیعی به تصویر بکشه .

داستان مسئله دار؟برو نقدهايه سايت ها رو بخون ببين در مورد داستان سرايي بايوشاك 1 و اينفنيت چي گفتن بدون هيچ شكي داستان سرايي اين دو نسخه جز بهترين ها اين صنعت هست.
شما مثل اينكه دنيايي بايوشك رو با رئال اشتباه گرفتي دنيايه بايوشاك فانتزي هست پس داستان بازي هم واقعي نخواهد بود همين كم بود داستان بازي رو هم زير سوال ببري كه بردي.
بايوشاك در سبك fps استانداردهايي جديدي رو پايه گذاري كرد كه تا قبل از اين بازي وجود نداشتن چطور هيچ نمادي نداره؟گيم پلي انقلابي و داستان سرايي بازي كشك بودن؟ اگه بازيش انقلابي نبود متايه نسخه اول 96 نميشد و اينفنيت هم 94 تعدا بازي هايه fps كه تو اين نسل تونستن متايه 94 به بالا بگيرن انگشت شمارن كمتر از انگشت هايه يه دست.
پورتال كه fps نبود.

به شخصه من هم این برام قانع کننده نیست ! هرچند عنوان شده یکی از دلایله
البته این دلیلی نیست که مثلاً خود عمو Gabe بیاد مطرحش کنه :-"
چیزی که خیلی بیشتر از mo-cap برای VALVE مهم گیم پلی بازی هاش هست :دی واقعاً دوست دارم بدونم گیم پلی HL3 چه شکلیه 8->
بازي halflife هميشه وقتي منتشر شده گرافيك و فيزيكش دقيقا يه نسل جلوتر از رقباش بوده و اونا به اين مورد حساسن(حالا چه خوب چه بد)
فیزیک :x
فیزیکی که تو بازی های VALVE هست سال های نوری از بقیه جلوتره :دی
ولي لوين اونقدرا در مورد گرافيك و ابعاد تكنيكي بازيش حساس نيس
ریزترین موارد هم خودش انجام میده/نظارت میکنه و به شدت روشون حساسه که :| :دی
ایشون رو حرفه ای یا آماتور زدن گیتار هم حساسه و خودش وایمیسه بالا سر طرف
پدر و مادر صداپیشه ها رو آورده بود جلو چش و چالشون
بعد این آدم روی ابعاد تکنیکی حساس نباشه؟!؟! /:) اینکه BS:I ضعف گرافیک تکنیکی روی کنسول های نسل حاضر داره که توش شکی نیست ، ولی این موشکل تیم سازنده نبوده :-"
در ضمن ، میدونم شوما منظورت از گرافیک بخش هنریش نبوده :دی ولی خب بخشی از گرافیک هم بخش هنری قضیه است که IG فک کنم خدای این فضیه باشه :-" :دی
پر از تحریف و وقایع غیر واقعی
پر از تحریف !؟؟!؟!؟!؟!!؟ ~x(
مگه کلمبیا و کامستاک و بوکر وجود داشته که حالا بیان تحریف کنن ؟! :))

وقایع غیر واقعی هم که من شرمنده ام ، آخه نیستش همه ی بازی ها بر اساس واقعیتن و اصلاً این ضعف حساب میشه که بر اساس واقعیت نباشن
8-|
گیر دادن به بایوشاک عجیب ترین اتفاقی که دارم به چشمم میبینم ، از اون عجیبترش اینه که یکی بیاد به داستانش گیر بده :|
بیخیال این مورد شید :دیمیتونید حال نکنید ، ولی گیر !؟ [-x
تعدا بازي هايه fps كه تو اين نسل تونستن متايه 94 به بالا بگيرن انگشت شمارن كمتر از انگشت هايه يه دست.
2009 به بعد داریم اصلاً ؟! :دی

آخرین ویرایش:
بعد این آدم روی ابعاد تکنیکی حساس نباشه؟!؟! /:) اینکه BS:I ضعف گرافیک تکنیکی روی کنسول های نسل حاضر داره که توش شکی نیست ، ولی این موشکل تیم سازنده نبوده :-"
در ضمن ، میدونم شوما منظورت از گرافیک بخش هنریش نبوده :دی ولی خب بخشی از گرافیک هم بخش هنری قضیه است که IG فک کنم خدای این فضیه باشه :-" :دی

منظور بنده بخش تكنيكي گرافيك بود.....وگرنه تو بخش هنري بايوشاك خيلي خوب(ولي تو بخش گرافك تكنيكي خير)
ولي halflife علاوه بر بخش هنري تو بخش تكنيكي هم عالي و سرآمد هست تا حايي كه شما فيزيك بازي رو بعد ١٠ سال هنوز عالي ميدوني يا مثلا انيميشن قيافه كاراكترا هنوزم بعد ١٠ سال قابل رقابت با بازيهاي چند سال بعدش و براي اينكه يه بازي اينهمه از نظر تكنيكي عالي باشه بايد خيلي بيشتر از رقيباش رو ساختش تامل بشه

پورتال كه fps نبود.
ميدونم fps نبود ولي خواستم بگم توانايي ساخت همچين داستان وحشتناك عالي (جزو بهتريناي نسل بود) و ارايه يه بازي با اين كيفيت رو داره
هاف لايف ٣ هم اين نسل ميومد متاش ٩٦ نميشد لااقل ٩٠ كه ميشد

+

ولو كلا وقتي ادامه يه بازي رو منتشر مي كنه كه واقعا لازم باشه و از هر لحاظ اسباب ادامش فراهم باشه و گرنه جزو اون شركتا نيس كه هي شماره جديد بسازه(مخصوصا اينكه استيم و كلي بازي آنلاينم داره و از لحاظ مالي وضعش خوب)

كلا خيلي وسواسين:d

.

یه مدیری ناظمی کسی میاد این بحث های بی ربط به موضوع رو پاک کنه!؟ :دی
منظور بنده بخش تكنيكي گرافيك بود.....وگرنه تو بخش هنري بايوشاك خيلي خوب(ولي تو بخش گرافك تكنيكي خير)
ولي halflife علاوه بر بخش هنري تو بخش تكنيكي هم عالي و سرآمد هست تا حايي كه شما فيزيك بازي رو بعد ١٠ سال هنوز عالي ميدوني يا مثلا انيميشن قيافه كاراكترا هنوزم بعد ١٠ سال قابل رقابت با بازيهاي چند سال بعدش و براي اينكه يه بازي اينهمه از نظر تكنيكي عالي باشه بايد خيلي بيشتر از رقيباش رو ساختش تامل بشه
خب سوتفاوت ها برطرف شد :دی
كلا خيلي وسواسين:d
باید هم وسواسی باشن
یه بخشی از وسواس که مربوط به خودشونه :دی اصولاً آدم میخواد کار و بازی خوب تحویل ملت بده باید وسواسی باشه ، VALVE هم که به خوبی تو این بخش خودش رو اثبات کرده
یه بخشیش هم بر میگرده به مخاطب هاشون که این به نظرم فشار خیلی خورد کننده ای رو میگذاره رو تیم سازنده ! از من و شومای گیمر بگیر تا مجله و سایت هایی که همینطور دارن بو میکشن کوچکترین خبری در مورد این بازی بشه رو هوا زدنشه !!
من یه همچین فشاری روم نبوده و نیست ولی احساس میکنم اینقدر وحشتناک و زیاد هست که اگه من کاره ای بودم هیچ وقت HL3 رو نمیساختم :-s :دی

اگه اینجوری باشه اینها یک بازی این نسل میسازن بازی بعدی میره برای بچه ما بعدی هم میره برای نتیجه ما .:|

مسخره تر از این نمیشه اصلا یکی بگه خود گیب انقدر زنده هستش که بخواد اینجوری برنامه ریزی کنه برای ساخت بازی .:|

نمیگم سالی یکی بده اما دیگه اینکه بگه من هر بازی وقتی تکنولوژی به اندازه ای که بخوام پیشرفت کرد بازی میسازم مسخره هم یک چیزی اون طرف Bullshit .

چی میخواستم بگم چی شد!:D
به نظرم این ولو یه ذره به حرف هوادارای بازی گوش کنه بیشتر به نفعشه تا اینکه بخواد بهترین باشه!!
بابا پوسیدیم و دکتر دگر ندیدیم!:D!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or