پیش فروش PS4 شگفتی ساز شده است

19Rodar

کاربر سایت
20130619_ps4.jpg

بر اساس گزارشی که سایت CVG منتشر کرده است پیش فروش PS4 به حدی بالا بوده است که امکان دارد حتی در روز لانچ رسمی هیچ کنسولی برای عرضه شدن نمانده باشد.

در این گزارش آمده است که آنقدر تقاضای خرید این کنسول بالاست که حتی ممکن است در روز لانچ کنسولی برای خرید نباشد و تا مدتی باید منتظر باشیم!!

پس اگر میخواهید که یک PS4 در روز لانچ داشته باشید دست به کار شوید و نهایتا تا هفته ی دیگر آن را پیش خرید کنید.این در مورد بخش UK و US به حد خود رسیده است ولی بعضی از خرده فروشیها اعلام کرده اند که تعدادی از این کنسول را برای روز انتشار نگه داشته اند.سایت CVG اعلام کرده است که در این رابطه با سونی صحبت خواهد کرد و اطلاعات را در اختیار طرفداران در این رابطه خواهد گذاشت.

شما هم عاشق این کنسول هستید؟پس منتظر چی هستید؟! از الان پیش خرید کنید!

منبع

این خبرها رو میشنوم از یه جهت خوشحال میشم ولی از جهتی دیگه به فکر سونی فن های ایرانی میافتم مثل خودم که ما باید چه خاکی برسر بریزیم ! :-s

الان دوستان مایکرو فن میان میگن این که چیزی نیست کنسول ما 10 سال روشن میمونه!!!:|
تو 10 ساعت اندازه 10 سال x1 ميفروشه البته اگه x1 روشن بمونه :d
مگه همچین ترول بی مصرفی از مغز یه سونی فن بیرون بیاد....
شما رو ولتون هم بکنن خودتون با دشمن فرضی درگیری ایجاد می کنین....

بی نظیره!!!من اگه بخوام این کنسول رو بگیرم فقط به خاطر انحصاری هاش و قیمت کمترشه
ولی Quantom Break هم از اون ور بدجور رفته رو اعصاب!!!اگه Project Spark انخصاری X1 بود دور PS4 رو خط می کشیدم ولی حالا تو سه راهی خوشگلی ام PS4 یا X1 و یا WiiU

ای بابااااااااااااااا :دی یکی این خارجی های جو گیر رو از برق بکشه :دی اینطوری ما روز لانچ باید بشینیم عکس هاشو ببینیم بجای خود کنسول . خوب یکم صبر کنید قشنگ روز عرضه با هم میریم میخریم :دی یعنی چی همه پیش خرید میکنن؟

مگه همچین ترول بی مصرفی از مغز یه سونی فن بیرون بیاد....
شما رو ولتون هم بکنن خودتون با دشمن فرضی درگیری ایجاد می کنین....
دشمن فرضي كه شما باشي اصلا حسه نگاه انداختن به پستشم نيست .
مشكل اينه كه شما واقعيت رو نميفهميو تو 10 سال بعد موندي كه ببيني کنسولتون تا 10 سال ديگه روشن ميمونه يا نه ؟
ما تو اينيم كه تو 10 ساعت اندازه 10 سال x1 ميفروشه البته اگه x1 روشن بمونه.
حالا ببين كدوم واقعي تره كي بي مصرف تره ............

ای بابااااااااااااااا :دی یکی این خارجی های جو گیر رو از برق بکشه :دی اینطوری ما روز لانچ باید بشینیم عکس هاشو ببینیم بجای خود کنسول . خوب یکم صبر کنید قشنگ روز عرضه با هم میریم میخریم :دی یعنی چی همه پیش خرید میکنن؟

والا !
اینطور که پیداست ما باید دو سه ماه بعد از لانچ صبر کنیم تا سری های بعدی تولید بشن بعد بخریم:d
البته اگر ما هم امکان پیش خرید واسمون بود چرا این کارو نکنیم؟واقعا من شخصا واسه نسل بعد خیلی ذوق زده شدم

دشمن فرضي كه شما باشي اصلا حسه نگاه انداختن به پستشم نيست .
مشكل اينه كه شما واقعيت رو نميفهميو تو 10 سال بعد موندي كه ببيني کنسولتون تا 10 سال ديگه روشن ميمونه يا نه ؟
ما تو اينيم كه تو 10 ساعت اندازه 10 سال x1 ميفروشه البته اگه x1 روشن بمونه.
حالا ببين كدوم واقعي تره كي بي مصرف تره ............
ای کاش اول منظور یه پست رو می فهمیدی بعد جواب می دادی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or