پیش خرید کنسول های نسل بعد در هلند: 1_4 به نفع PS4

با برند معتبر fratos:d
47866240510207072734.gif

چه برازنده ی اسم کنسول ها :دی
پس فلسفه نامگذاری کنسول ها هم مشخص شد که سونی و مایکرو با هم توافق کردن بر اساس نسبت فروششون اسم کنسول هاشون رو انتخاب کنن :دی

من واسه خودتون میگم چهار روز دیگه که هر دو کنسول اومدن و خبری از 80 درصد و 4 برابر و... نشد اون وقت ما به اندازه یک نسل کامل سوژه داریم..

نيمدونم چرا يه سري اين وسط مي گن از 4 نفر نظر سنجي كردين :|

اگر بازار كنسولي و بازي هاي اروپا ( بريتانيا رو فاكتور بگيريد ) در نظر بگيريم سوني در رتبه ي بالايي قرار داشته ! خصوصا" همين هلند كه حتي فاصله Wii و PS3 اخرين باري كه من ديدم واقعا" كم بود !
توي هلند كلا" بازار سوني داغه !

من واسه خودتون میگم چهار روز دیگه که هر دو کنسول اومدن و خبری از 80 درصد و 4 برابر و... نشد اون وقت ما به اندازه یک نسل کامل سوژه داریم..

Infinite power of Cloud ؟ - 600% ؟ - 53Mhz ؟ - شیپ ؟ :دی
همینکه موندی چیو سوژه کنی واسه ترول کردن خودش کلّیه :دی حداقل به یه چیزی که خود سونی گفته باشه گیر بده تا فردا بشه روش حساب باز کرد نه به یه خرده فروش بیچاره :)) مایکروسافت که خودش سوژس این نسل... try harder

شما که همین الانش هم به اندازه کل نسل سوژه جور کردی واسه خودت پس سوژه های شما اونوطوری که فک میکنی واسه ما مهم نیستن .

در ضمن این سوژه ها رو خودتون دست خودتون دادین واسه خودتون میدوزین و میبافین بعد هم تبدیل به سوژه میکنین :دی اگه قرار بود از شما بترسیم که وضعمون این نبود ! ;)

پست بالایی هم دقت کن . فقط ما اهل مسخره بازی نیستیم وگرنه به اندازه 3 نسل ماکرو سوژه داده دست ملت ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or