پکتر: مایکروسافت و سونی به سختی از فروش Xbox 360 و Playstaion 3 سود کرده اند

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت

xbox-360-slim-Vs-Ps3-slim.jpg

آنالیست Wedbush، آقای Michael Pachter در قسمتی از سریال Pach-Attack، گفت با احترام هم مایکروسافت و هم سونی "احتمالا به سختی" از فروش های PS360 سود کردند.

" من فکر نمی کنم مایکروسافت و سونی زیاد از 75 میلیون دستگاه فروخته شده سود کرده باشند، ولی مایکروسافت از فروش نرم افزار و Xbox LIVE پول زیادی به جیب زده است."

با در نظر گرفتن اینکه سونی PSN مجانی است ولی XBL سالانه از شما 60$ پول می گیرد، و PS3 خیلی طول کشید که به سود برسد، نباید از حلقه سرخ مرگ در X360 هم چشم پوشی کرد. ولی هیچ سودی نکردند؟ /:)

نظر شما چیست؟

Source

نمیدونم این حرف درسته با نه ولی اینکه xbl پولی بود شاید همین سود دهی که داشتن باعث شد پلی 4 هم لایوش رو پولی کنه .
انصافا چقدر پلی 3 شیک تره اکس باکس هست .

نمیدونم این حرف درسته با نه ولی اینکه xbl پولی بود شاید همین سود دهی که داشتن باعث شد پلی 4 هم لایوش رو پولی کنه .
انصافا چقدر پلی 3 شیک تره اکس باکس هست .

XBL درسته پولی بود ولی ولی خدماتی که ارائه میداد دم به دقیقه ازت پول نمیخواست سالی 60 دلار میدادی هر کار یدلت میخواست میکردی که واسه اونا 60 دلار خیلی قیمت خوبیه ... PSN مجانی بود , سابقه شم بیشتر از XBL ئه ولی چون خدمات نرمالی میداد واسه همین نسل پیش لایو بیشتر پا گرفت ... البته پی اس ان که میگیم معمولی واسه خودش غولیه , کلی کاربر داره

یه سوال منتهی...البته سلیقه ای ها ولی انصافن ایکس باکس اسلیم خیلی خوشگلتره از PS3 :دی من سری فت PS3 رو بیشتر دوست داشتم

XBL درسته پولی بود ولی ولی خدماتی که ارائه میداد دم به دقیقه ازت پول نمیخواست سالی 60 دلار میدادی هر کار یدلت میخواست میکردی که واسه اونا 60 دلار خیلی قیمت خوبیه ... PSN مجانی بود , سابقه شم بیشتر از XBL ئه ولی چون خدمات نرمالی میداد واسه همین نسل پیش لایو بیشتر پا گرفت ... البته پی اس ان که میگیم معمولی واسه خودش غولیه , کلی کاربر داره

یه سوال منتهی...البته سلیقه ای ها ولی انصافن ایکس باکس اسلیم خیلی خوشگلتره از PS3 :دی من سری فت PS3 رو بیشتر دوست داشتم

wat!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or