شایعه پلی‌استیشن ۶ بدون دیسک درایو عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
ps6.jpg

یه وب‌سایت Insider Gaming گفته شده است که پلی‌استیشن ۶ قرار است در زمان عرضه، دیسک درایو جداشدنی داشته باشد. این دیسک درایو جداشدنی که اولین بار در میان‌نسل برای پلی‌استیشن ۵ معرفی شد، روشی برای سونی جهت کاهش هزینه‌های تولید و حمل‌ونقل بود.

برای نسل بعدی پلی‌استیشن، چندین منبع ناشناس گفته‌اند که دیسک درایو جداشدنی برای نسل بعدی نیز وجود خواهد داشت.

مشتریان، همانند پلی‌استیشن ۵ و درایو جداشدنی، می‌توانند کنسول را به‌صورت جداگانه به‌عنوان یک کنسول دیجیتالی خریداری کنند و بعداً با خرید درایو جداشدنی به‌صورت جداگانه آن را ارتقا دهند.

به گفته یک منبع، اگر شرایط در آخرین لحظه تغییر نکند، پلی‌استیشن در این تصمیم قاطع است زیرا دیسک درایو مجزا برای پلی‌استیشن ۵ به تمام اهداف داخلی شرکت رسیده است. این منبع مجدداً تأکید کرد که این تصمیم برای کاهش هزینه‌های تولید و حمل‌ونقل در زمان‌های نامشخص (احتمالاً اشاره به جنگ تعرفه/تجارت) گرفته شده است.

ظاهراً این زمان‌های نامشخص بر تصمیم پلی‌استیشن در مورد ظاهر پلی‌استیشن بعدی نیز تأثیر گذاشته است، زیرا شایعات حاکی از آن است که این بار، پلی‌استیشن ۶ طراحی بسیار ساده‌تری نسبت به نسل قبلی خود خواهد داشت.

عزیزان دقت کنید خوندن متن واجبه و تیتر کافی نیست. البته خبرش اومده بود که "جدا شدنی" هست شبیه کنسول های دیجیتال، نه که کلا دیسک درایو نداشته باشه...

کنسول استاندارد و دیجیتال رو صرفا یکپارچه کردند، و همچنان از "دیسک" هم پشتیبانی میشه، قابل پیشبینی هم بود...

این کار هیچ توجیحی نداره . خاک تو سر سونی

ماکرو هم به احتمال خیلی زیاد بی دیسک عرضه میکنه

دیسک رو حذف نکنن ، 1000 دلارم بود مهم نیست
داستان فقط دیسک نیست اینا کلن خوششون از فروش فیزیکی نمی یاد . در آینده کلا فروش فیزیکی رو کمپانی ها حذف می کنن

امیدوارم از نظر طراحی بهتر عمل کنند،چرا که به‌نظر من، PS5 از نظر طراحی یک سقوط آزاد بود. پس از PS2 بهترین طراحی را PS4 داشت. امیدوارم دوباره همان فرم و اصالت بازگردد و رنگ تاریک پلی‌استیشن بار دیگر بر صنعت گیم سایه بیفکند.

امیدوارم از نظر طراحی بهتر عمل کنند،چرا که به‌نظر من، PS5 از نظر طراحی یک سقوط آزاد بود. پس از PS2 بهترین طراحی را PS4 داشت. امیدوارم دوباره همان فرم و اصالت بازگردد و رنگ تاریک پلی‌استیشن بار دیگر بر صنعت گیم سایه بیفکند.
این رو من سالهاست دارم میگم.
خیلی این PS5 طراحیش ناجذاب بود و فضایی بود.
اون شیک بودن و اصالت کنسولهای قبلی رو نداشت.
مخصوصا وقتی میزاری تو پذیرایی کنار TV جیغ میکشه میگه من اینجام.
با استیکر و... هم حل نمیشه.
من طراحی جعبه پرتقالی ایکس باکس رو بهش ترجیح میدم.
==========
امیدوارم برای این یکی کمی عقبگرد کنن.

این رو من سالهاست دارم میگم.
خیلی این PS5 طراحیش ناجذاب بود و فضایی بود.
اون شیک بودن و اصالت کنسولهای قبلی رو نداشت.
مخصوصا وقتی میزاری تو پذیرایی کنار TV جیغ میکشه میگه من اینجام.
با استیکر و... هم حل نمیشه.
من طراحی جعبه پرتقالی ایکس باکس رو بهش ترجیح میدم.
==========
امیدوارم برای این یکی کمی عقبگرد کنن.
مشکل اینجاست که طراحی PS5 ویدیوگیمی نیست آن حس و حال یک کنسول بازی را منتقل نمی‌کند. ایکس‌باکس هم بیشتر شبیه یک کیس یا اسکیپر است تا یک کنسول واقعی. دوران طلایی طراحی کنسول‌ها همان زمان PS2 و Xbox 360 بود، دستگاه‌هایی که انگار آدم‌فضایی‌ها آن‌ها را ساخته بودند.

مشکل اینجاست که طراحی PS5 ویدیوگیمی نیست آن حس و حال یک کنسول بازی را منتقل نمی‌کند. ایکس‌باکس هم بیشتر شبیه یک کیس یا اسکیپر است تا یک کنسول واقعی. دوران طلایی طراحی کنسول‌ها همان زمان PS2 و Xbox 360 بود، دستگاه‌هایی که انگار آدم‌فضایی‌ها آن‌ها را ساخته بودند.
PS3 فت با اون رنگ مشکی متالیک خیلی خوشگل و جیگر بود.

• Like
Reactions: Zack.Fair and m.a.t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or