پس از شایعات فراوان بالاخر SUICIDE SQUAD بازی جدید Rocksteady رسما معرفی شد

این gaas چیه

مخفف Games as a service به بازی های گفته میشه که سرویس محور هستن و به صورت مداوم بروزرسانی میشن و معمولا آنلاین محور هستن مثل Word of Warcraft یا Dota یا Destiny یا The Division یا Candy Crush یا Fortnite یا Pubg یا ... از این دست بازی ها .

والا من بر عکس بقیه وحشتناک هایپم. :D

ایده بازی کردن با ویلن ها و رفتن سراغ هیرو ها تو یه بازی سوپرهیرویی خیلی جالب میزنه، راکستدی هم که کارش درسته و بازی بی کیفیت نمیسازه. :D

فکر کنم دلیل اصلی بدبینی به بازی، فیلم مضخرفی هست که سال 2016 از SS اومد و کلا ذهنیت بدی از اینا برای ملت به وجود آورد.
اتفاقا ایده SS خیلی جذابه و اون فیلم زباله زیاد مهم نیست، دغدغه ملت بیشتر سر سبک بازی (گس) و اون پابلیشر آشغال یعنی WB هست. حالا تایید نشده هیچی و شاید گس نباشه، امیدوارم نباشه، ترکیب گس و WB سمی‌ترین ترکیب تاریخ صنعته قشنگ :دی

بالأخره! چه جالب اتفاقاً چند وقتی بود تصمیم گرفتم بازم 3 گانه شاهکار آرکام تموم کنم و از دیشب اسایلم شروع کردم :D ولی یه نکته اینکه اگر اشتباه نکنم انیمیشن Assault on Arkham که تو یونیورس آرکام رخ می داد آخرش آماندا والر توسط ددشات کشته میشه الان کی این ها رو دور هم جمع می کنه؟! یه پاسخ می تونه این باشه که این بازی اصلاً تو یونیورس آرکام نیست :D

• Sad
Reactions: MehdiAhmadi
بالأخره! چه جالب اتفاقاً چند وقتی بود تصمیم گرفتم بازم 3 گانه شاهکار آرکام تموم کنم و از دیشب اسایلم شروع کردم :D ولی یه نکته اینکه اگر اشتباه نکنم انیمیشن Assault on Arkham که تو یونیورس آرکام رخ می داد آخرش آماندا والر توسط ددشات کشته میشه الان کی این ها رو دور هم جمع می کنه؟! یه پاسخ می تونه این باشه که این بازی اصلاً تو یونیورس آرکام نیست :D
نه عزیز تو یه یونیورس نیستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or