حالا بازیش معلوم نیست چطوری میشه، ولی با توجه به اینکه اینا یه گروه هستن با اعضای مختلف، احتمال تمرکز روی چندنفره بودنش بالا میره و توی دوران فعلی هم همچین چیزی بوی پرداخت درون برنامهای و این جور چرندیات رو میده. خود Rocksteady شاید اهل این کارا نباشه ولی به هر حال وقتی رئیس بهشون دستور بده، چارهای ندارن و مجبورن اطاعت کنن. ولی باز امیدواریم اینطوری نشه. 
(اونجرز دقیقا برعکس اینجا
)
اقا من متوجه نشدم یعنی این همون بازی ایه که این همه سال منتظرش بودیم؟ یا یه بتمن هم قراره بیاد و این فقط وسیله خالی کردن جیب مردمه؟
البته نگرانی اصلی WB هستش چون اینجوری که پیداست بدجوری تو کار استدیوهاش داشته دخالت میکرده خلاصه دشمن درجه یک بازی جلو چشامونهوالا من بر عکس بقیه وحشتناک هایپم.
ایده بازی کردن با ویلن ها و رفتن سراغ هیرو ها تو یه بازی سوپرهیرویی خیلی جالب میزنه، راکستدی هم که کارش درسته و بازی بی کیفیت نمیسازه.
فکر کنم دلیل اصلی بدبینی به بازی، فیلم مضخرفی هست که سال 2016 از SS اومد و کلا ذهنیت بدی از اینا برای ملت به وجود آورد.

ادیت هم نکردم پست رو از همون زمان میتونید برید ببینید View attachment 159257
بعد از اینکه بتمن، آماندا والر را تهدید میکند تا پروژه کدمس را کنسل کند، والر جوخه انتحار را به نبرد با اعضای لیگ عدالت میفرستد.
اعضای قابل بازی گروه عبارتند از : ددشات، هارلی کوئن، ال دیابلو، کاپیتان بومرنگ، کینگ شارک، چیتا و اینچنترس.
اتفاقات این بازی در دنیای بازی Batman Gotham Knights ( بازی بتمن WB Montreal ) رخ میدهند.
کلا WBM بنده خدا کارش شده بستن پرونده هر نسل. با این روند، گیم بعدیشون هم انتهای نسل بعد میاد به حول قوه الهی